Good Service

VN:F [1.9.22_1171]
0.0 из 5 (голосов: 0)
Украина
Добавить отзыв Добавить зарплату ❤  Подписаться
Вы представитель компании?
Редактируйте страницу и отвечайте от имени компании.

GOOD SERVICE – независимая исследовательская и консалтинговая компания, специализирующееся на оказании услуг по методу «Mystery Shopping».

Отзывы о работе в Good Service, зарплаты

  1. 12 марта 2016

    @Арина, Но вы ведь всё равно ходите в магазины и тратите свои средства. Так почему бы не совместить с визитом?! Даже если анкету не примут, вы ничего не теряете!

  2. 11 февраля 2016

    Пропонують працювати за гнучким графіком, дають право вибрати об"єкт, дату здійснення перевірки, не потрібно надавати аудіо-, відео- запис, удаленна робота, пропонують оплату на картку Приват банка, не потрібно ходити в офіс. Запропонують великий список об"єктів для перевірки, можна підібрати біля дома. Ти не підписуєш ніякий договір про трудові відносини, ніколи не бачиш і не знаєш хто твій керівник, гарантія оплати…теж під сумнівом, так як є багато але…які повинні будуть виконані, якщо ні — то оплачувати ніхто не буде. Візит потрібно здійснити самостійно, не можна, щоб хтось був поряд, потрібно перевірити прилавок, стелаж і роботу каси. Запам"ятати всі деталі, чи був у формі, рукавицях чи чисто, що вам сказав чи запропонував і тп, ПІП, як виглядав консультант, касир, зробити по можливості фото усіх порушень, потім заповнити анкету. Здійснити обов"язково покупку у прилавочному відділі на суму не менше 15 грн, і надати чек, суму покупки ніхто не повертає. За таку роботу пропонують, якщо все буде зроблено бездоганно, заплатити 40 грн, кожного 5 числа місяця протягом 15 днів. З одного боку, наче непогані умови, заповниш анкету, здійсниш покупку, поспілкуєшся з людьми, щось нове може і розкажуть. КОли прийшли деталі, то ми повинні були здійснити покупку в прилавочному відділі такому як на вибір Риба, Кулінарія гриль. Та там нічого і на 15 грн купити не можна, адже, досить дорогі відділі, ну навіть якщо в кулінарії можна на 15 грн щось і взяти, то що можна купити на 15 грн в рибному чи м"ясному відділі?? Чи не маркетинговий хід розкрутки швидкопсуючих продуктів?Більше схоже на те. І то ймовірність, що тобі колись там в кінці настпного місяця заплатять 50 на 50, адже вони можуть не прийняти анкету навіть якщо там є граматичні помилки. За чек теж нічого не компенсують. А ти хочеш чи не хоче, а купувати потрібно. Проте там ще розписали цілу систему штрафів.

    Одним словом, сумнівний заробіток, а викачка з твого кошелька грошей буде.

Добавьте зарплату в компании Good Service

Спасибо! Зарплата добавлена.

Добавить отзыв о работодателе Good Service



Прикрепить фото или другой файл:



Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Good Service?