Територія мінімальних цін

Територія мінімальних цін

VN:F [1.9.22_1171]
3.5 из 5 (голосов: 23)
Украина
Добавить отзыв Добавить зарплату ❤  Подписаться
Вы представитель компании?
Редактируйте страницу и отвечайте от имени компании.

Компанія «Територія min» — це мережа магазинів одягу, взуття і аксесуарів для дітей та дорослих.

Отзывы о работе в Територія мінімальних цін, зарплаты

1 4 5 6
  1. 6 апреля 2024

    Якщо ви ,потрапляєте до цього закладу то вам не пощастило.. саме « нормальне» місце для роботи в території це збирати онлайн замовлення і то не завжди. Працюючи продавцем консультантом в території мін, ви повинні вилизувати свій відділ так, щоб ні одної мусоринкі, пилинки, павутиння, тд.. не було, все повинно бути ідеально, були випадки коли в не сезон нема людей і по факту роботи такової теж не було, ти сам повинен знайти собі заняття аби адміни не поставили тобі штраф. Так так вам не здалося коли ти просто стоїш бо немає ні машини з товаром, ні переоцінок, і склад пустий і полиці теж, ти повинен шукати собі щось аби не стояв. Був випадок коли у відділ приїхав товар (відділів декілька чоловічий, жіночий, дитячи тд)нас попросили допомоги дівчатам, і тут почались сварка «а чого їй допомагають а мені нє, а то нормально що в неї є допомога в мене нема, навіть конфлікти на рівному місці виникають між співробітниками, то що вже казати за Адмінів, вони тільки хвалити коли план 30%, а ще будьте готові що ти робитимеш роботу і прибиральниці, кладовищика, касира,і не тільки. Бісило більше всього навіть не те що треба їздити на різні магазини бо там був тренінг з вашого відділу, а ті грьобані СТАРЧЕКИ! Агов, люди схаменіться, в країні війна, завтра чи не завтра, як *** ракета і ваша ідеальність піде крахом, я не кажу що не потрібно прибирати, потрібно, це не означає що кожен день треба драять все що тільки є на території… Таблички, розпродажи, відміни від ціни… запам’ятати чи згадайте ,що працівники теж люди, не роботи, якщо вже не діє акція, а покупець раптом знайшов бірку на товарі,, то скажіть людині ,що це вже не активно,, а не одразу штрафи виписувати, товару не мало і запамʼятати куди наліпив чи причепив теж нереально.. Щоб люди залишалися працювати у вас надалі,то знайдіть людей які будуть приймати товар, і віддавати на відділ людям, навчіть прибиральниць мити туалети і не тільки, важкі коробки дівчата не тягали а кладовщики робили свою роботу яка від них залежить. Ще є бачена чого додати я думаю що цього досить щоб зрозуміти що під слоганом ( території мінімальних цін) Ти Моя Цінність ви далеко ніяка не цінність в цій шарашкіній канторі.. ви отримувати зарплату будете частинами, якщо процент не буде то ваша зарплата піде в мінус.

  2. 21 февраля 2024

    працювала в цій конторі,все дійсно так і написали вище,ми не тільки продавці а й прибиральниці, кладовщики, охоронники, адміни тикають носом,ніколи не похвалять. На такі лікарняні як вони платять, таблеткі не купиш. Охорона зустрічаеться з продавцями і вже ніхто на це не дивиться,зараз в тупу ходять і нічого не скривають. Зато дивляться на зовнішній вигляд працівника.Ці дурацькі перевірки кожен місяць, ще б Фреймут покликали щоб білой рукавичкой пройшлась, дак точно не получили звання кращого магазина. На одному магазині дуже велика текучка людей. Проходила стажування і з першого дня заставили мити поли,і дають купу роботи,жіночий відділ отстойний самий

  3. 19 февраля 2024

    ukraine _litva :
    Зарплатну плату затримують, видають затримками, частинами! Прискіпливо ставляться до своїх працівників, дуже багато вимагають, коли приходить на стажування новий адміністратор! Заробітна плата не відповідає,з тим обсягом роботи, який виконують продавці! Продавці виконують не тільки свою роботу, а й комірка, прибиральниці,вантажника!

    Підтверджую КОЖНЕ слово! Мав необережність пів року попрацювати у них. Результат: підірване здоров’я (і фізичне і психічне), вкрадений трудовий стаж (людей не оформляють офіційно). В Києві це остання компанія, куди можна йти працювати.

  4. 18 февраля 2024

    Зарплатну плату затримують, видають затримками, частинами! Прискіпливо ставляться до своїх працівників, дуже багато вимагають, коли приходить на стажування новий адміністратор! Заробітна плата не відповідає,з тим обсягом роботи, який виконують продавці! Продавці виконують не тільки свою роботу, а й комірка, прибиральниці,вантажника! Нав’язують що ця мережа краща ніж H/M та Єва! Більше всього подається, а точніше дратує те, що магазини нові відкривають ,а старі не можуть довести до ладу! Мені здається, що усі ці тренінги, марна трата грошей,тому що нормальний тренінг буде йти по часу не пів дня , а хоча б день, і після якого ти йдеш додому, а не на роботу! А ще маленька кооперативна знижка для працівників! Плюс до цього ще знижка, яка йде для співробітників не йде на весь товар! ( І для того щоб це все купить на касі, треба ще спитати у адміністратора. Територія мінімальних цін -це не мас маркет, як вони собі придумали, ви навіть гірше ніж оптовий ринок, краще мірять речі на картинці ніж у вас!
    Безглузді перевірки кожного місяця на таблички та ярлики і чистоту. Якщо чесно то керуючі не звертають увагу на те , що дійсно потрібно, щоб покращити роботу та продажі магазину, товар майже не змінюється, що одяг , що іграшки і т.д! А лікарняний взагалі смішно, 60 грн день? А які ліки за ці гроші можна купити ? (І лікарняний виплачується з вище 5 ти днів) вам самим не стидно? Працівники живуть від зарплати до зарплати! На висновком скажу , що вони не відповідають стандартам та вимогам!

  1. 26 декабря 2016

    Уважаемые Юлия и Ольга вы редкосные сельские ****! Прежде чем показывать себя кем-то, станьте на уровень выше! Советую Вам прикрывать рот, а то воняет! Воспитания ноль! Земля круглая! Вы еще встретитесь с каждым из вашего персонала по пути домой! Пс. Покупатель, наблюдающий, как этит псевдо тетки общаются с сотрудниками!

  2. 25 сентября 2018

    Меня зовут Анна и я хочу рассказать свою историю о работе в ТМЦ. Я работала с апреля по август 2018гг., прошла собеседование в магазине на Петровке(это сердце компании, здесь работает весь административный персонал)и вышла на работу. Все магазины находятся возле станций метро, поэтому легко выбрать подходящий ближе к дому, у магазинов также разный график работы. За каждым работником закреплен наставник, он занимается стажировкой нового сотрудника, рассказывает о правилах магазина, товаре с которым работаешь, есть одежда турецкого бренда Toontoy и украинского Yasan, очень хорошего качества, поэтому легко работать и человеку без опыта работы в торговле.Я работала на Петровке Городок, во время стажировки ты проходишь тренинги, первый называется welcome, знакомят с компанией, с достижениями, очень важно, что компания не берет на административные должности готовых сотрудников, администраторы и товароведы сначала работали консультантами и компания сама обучает и развивает своих сотрудников. некоторые благодаря возможностям проявить себя, очень быстро добиваются карьерного роста. Если любишь стабильность (зарплата всегда платиться вовремя), готов развиваться, этому помогают тренинги, хочешь творчески проявлять себя (презентации, выкладку товара сотрудники делают самостоятельно) welcome в компанию.

Продавец 2
9 000 .. 10 000 грн
Продавец-консультант 1
12 000 грн

Добавьте зарплату в компании Територія мінімальних цін

Спасибо! Зарплата добавлена.

Добавить отзыв о работодателе Територія мінімальних цін



Прикрепить фото или другой файл:



Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Територія мінімальних цін?