Rolidas Auto

Rolidas Auto

VN:F [1.9.22_1171]
2.9 из 5 (голосов: 19)
Украина
Добавить отзыв Добавить зарплату ❤  Подписаться
Вы представитель компании?
Редактируйте страницу и отвечайте от имени компании.

Пригон и выкуп автомобилей с аукционов Европы и США. Брокерские услуги.

Отзывы о работе в Rolidas Auto, зарплаты

  1. 4 ноября 2021

    Компания дно, менеджер впаривает тотал под лозунгами ТАМ ремонта всего 1000$

  2. 21 июля 2021

    @ Ростислав Рараговський ,
    Шановний «Ростислав Рараговський», він же «Bender», «Едуард Campus, «Eduard Bro», «Eduard Titan» та ще багато псевдонімів.
    Можливо, пора вже назвати своє справжнє ім’я та прізвище — Едуард Шенаур?
    Вам ще не набридло обливати брудом різні фірми, де ви працювали і звідки вас заслужено звільнили?
    «Ховер Україна», «Дубок», «Ролідас Авто», «Кампус Нетворкс» — працюючи у всіх цих компаніях, ви показали повну некомпетентність і профнепридатність, токсичність, невміння спілкуватися з клієнтами та інфантильність. Що тут казати, коли навіть в «Укрпошті», державному підприємстві, де вкрай низькі вимоги до персоналу, ви довго не затримались?
    Ви обливаєте всіх «помиями», звинувачуєте у різноманітних недоліках (в основному, придуманих вами), але чого добились ви самі у свої 22 роки? Стали науковцем, інженером, бізнесменом, програмістом, архітектором? Так ні, всі ваші здобутки поки що обмежуються комп’ютерними іграми і анонімним хейтом в Інтернеті.
    З такою життєвою позицією, як у вас, ви на жодній роботі довго не затримаєтесь, ні в «Укрпошті», ні в «Google».
    Можна терпіти токсичного, але крутого спеціаліста. Можна посереднього, але ввічливого. Та нікому не потрібні безтолкові неадекватні працівники із комплексами всезнайки, які на практиці ще й не вміють нічого.
    Принаймні, в комп’ютерних технологіях ви повний нуль, бо навіть не змогли замаскуватися і зберегти анонімність коментарів. Хоч і використовували для цього VPN. В геймінгу, до речі, ваші результати також дуже скромні.

    P.S. Очевидно, справжній Ростислав Рараговський зацікавиться можливістю судового позову за незаконне використання його прізвища та поширення від його імені наклепницької інформації. Ну, і будете тепер знати, що ІР та МАС адреси далеко не єдині ідентифікатори користувача :] :] :].

  3. 28 октября 2020

    Фірма не є чесною по відношенню як до клієнтів так і працівників, обіцяють золоті гори а якщо точніше по 100$ за кожен впаряний автомобіль, з перших хвилин співбесіди розповідають як в них всі багато заробляють і як самі менеджери отримували від 400$ до 2000$ за місяць, графік як вони кажуть ненормваний з 9 до 8 або і навіть до 12 ночі, оформлення невідомо яке так як зарплати у них не видають а лише відсоток від впарювання авто клієнту, на запитання про оформлення та якісь відпустки відповідь прозвучала що мене це немає цікавити. Не раджу дану шарагу, бо з їхніми умовами можна втрапити в дуже неприємну ситуацію…

Менеджер call-центра 1
1 000 грн

Добавьте зарплату в компании Rolidas Auto

Спасибо! Зарплата добавлена.

Добавить отзыв о работодателе Rolidas Auto



Прикрепить фото или другой файл:



Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Rolidas Auto?