BusMarket Group

BusMarket Group

VN:F [1.9.22_1171]
4.4 из 5 (голосов: 5)
Украина
Добавить отзыв Добавить зарплату ❤  Подписаться
Вы представитель компании?
Редактируйте страницу и отвечайте от имени компании.

BusMarket Group (BM Parts) була заснована в 2005 році як сімейна компанія з роздрібного та оптового продажу автозапчастин для мікроавтобусів. За понад 15 років присутності на ринку компанія виросла до національного дистриб’ютора запасних частин та дистриб’ютора № 1 у Західному регіоні України.

Отзывы о работе в BusMarket Group, зарплаты

  1. 24 апреля 2024

    Нікому не раджу, це не Бусмаркет а контора, де обіцяють нормальний графік, але ви отримуєте графік ,,як бог послав,, переробка в працівників велика, а гроші або дописують мізерні, або обіцяють і не дописують їх взагалі.
    Бригадир Шишка В. Буде ставити вас на малооплачувані процеси, так як на всіх інших, будуть ті хто з ним любить хильнути хмільного після роботи. Мої враження дуже негативні, ставлення до працівників як до худоби на фермі. Не витрачайте час на цю контору…

  2. 1 марта 2024

    Сказати чесно, гівно страшне! Контора з жахливими умовами, на співбесіді обіцяють одне, розповідають як все круто, а по факту нічого з обіцяного! Співробітників тримають ні за що, хоча деяким все таки норм, бо куми-свати-брати!

  3. 16 января 2024

    Мені не довелось попрацювати в цій компанії, але дивлюсь, що тут активно пишуть в т.ч. ті, хто також не получив «інвайт» на роботу після співбесіди. Імхо, багато негативних закидів як мінімум суттєво перебільшують картину… Шукачі роботи, хто моніторить інфу про компанію, я б все ж рекомендував пробувати влаштуватись туди. Особисто у мене, не дивлячись на невдачу, лишилось виключно позитивне враження від цих людей. Кому цікаво, ділюсь досвідом нижче.

    Оголошення на вакансію я знайшов на Work.ua. Компанія набирала комплектувальників-комірників на новий склад, який відкрили на вул. Вербовій у Києві. Резюме не відправляв, одразу зателефонував, це бувло вже ближче до вечора. Швидко домовились на співбесіду — наступний день, ранок. На вайбер дівчата скинули точну адресу, телефон контактної особи і навіть геолокацію. Там мене мав зустріти Руслан. На місці його не було, спілкувались лише телефоном, нормальний мужик. Він переадресував мене на Іллю — той швидко вийшов, завів мене в офіс, дав ті самі анкету + тести, на які тут люди сваряться. Нічого складного, просто 2 аркуші заповнити треба. Тест, так розумію, потрібен, просто щоб біль-меньш в адекваті людей відбирати — хто працював на складах, знає, плуги вселякі бувають, що потім всій зміні «грусно»…

    Далі Ілля показав роботу самого складу. Приміщення чисте, немає навіть натяку на брак свободного місця, що також важливо (не треба боятись, щоб тебе завалить, коли якусь товарну одиницю тягнеш). Люди між собою спілкуються доброзичливо, ніхто не оре, ніяких матюків зі сторін не несеться. Зі мною, незнайомою людиною, вітались, коли підходили до старшого. Навколо складу прилегла територія також доглянута, при чому добре доглянута — ці дрібниці у сукупності теж домальовують картину.

    Співшукачам анонсують непогану по нинішнім часам з/п — від 21 тис. (графік 5:2 або 6:1, тривалість зміни здається 8 годин, щось таке). Для персоналу безкоштовне хачування — на 2 поверсі є їдальня, душова (літом топчик). Робочий одяг/взуття видаються, на вигляд якість добротна. Мені не було потреби, бо поруч живу, але є розвозка від/до метро кому треба.

    Тепер щодо ставлення, на яке дописувачі нарікають. У своєму випадку, взагалі навіть натяку не помітив на якусь некоректність, — що дівчата з кадрів, що хлопці на місці, всі привітні і доброзичливі.

    Можливо, розгляд кандидатури трохи затягнувся, але не так щоб сильно — я пройшов співбесіду 12 січня, а 16 отримав на вайбер відповідь, що вакансію мені запропонувати не можуть, але в цьому проміжку часу були ще вихідні дні, коли люди очевидь просто не працювали.

    Одже, хто вагається, чи тратити час, я б радив спробувати сили. Вдачі!

  4. 13 декабря 2023

    Канторка, яка вміє створити гарну картинку назовні. Але всередині гнила і мутна. Не тратьте час, воно того не вартує.

  5. 6 декабря 2023

    Вони ті самі тести і задачки 5-тий рік поспіль людям на співбесіді тикають. Або нехочуть, або немає креативного підходу до проведення співбесіди. Добре що хоч не заставляють твір писати чи вірш вчити.

  6. 6 декабря 2023

    Не витрачайте свій час ! Брєд !!приходиш на співбесіду ,а тобі в зуби тикають анкету з тестами і задачами.Ну я спочатку подумав ,мож ця жіночка дала задачі своєї дитини з школи ,які сама не може вирішити ,а кличе людей ,шоб їх вирішили!!

  7. 2 декабря 2023

    Слава Україні!!!!
    Шановний Віталій Вікторович!!!!
    Коментар «аристократа» зовсім не відноситься до мене, даю слово.
    За негативний відгук почув від кур’єрів, сам раніше навіть не заходив на цей сайт відгуків.
    Від себе скажу чесно і справедливо;
    1) компанія дійсно інноваційна
    2) пропрацювавши чотири роки ні разу не жалкую в цьому, адже отримав багато нових навиків та розвиток, за який в інших компаніях платять кошти та безоплатно працюють
    3)якщо працювати з професіоналами в цій команді, а їх дуже багато — bm parts , буте першою компанією в Україні з продажу запчастин. Недоліком можу виділити декілька людей, які тормозять цей процес. При чому нікому не дорікаю.
    4) До керівників ніколи публічно претензій не мав, а казав в очі ( що не влаштовує на данному етапі),адже в цій компанії я отримав повний соц пакет , допомоги при народженні, новорічні подарунки, запчастини зі знижками для власного автомобіля
    5)Компанія поставила мене в правильне русло для особистого розвитку в сфері логістики, за що також дуже вдячний!!!
    Власне Я , бажаю BM PARTS та колективу , з яким я пропрацював немало часу, бути завжди на висоті, тримати високий рівень надання послуг в сфері автотранспорту , відкрити філії в кожному місці в Україні та завжди рухатися вперед!!!
    Всім добра та швидшої перемоги.
    PS: Негативна не маю зовсім до даної компанії, рекомендую друзям та знайомим, а для себе настав час розвитку в іншій сфері

  8. 8 ноября 2023

    @Аристократ, Шановний Генадій, дуже дякуємо за ваш такий чудовий відгук. Нам було дуже приємно з вами працювати ці всі роки, надіємося, що ви знайдетедостойну для себе компанію де буде менше таких негативних людей як у нас.
    Світлого та надійного вам майбутнього.

  9. 1 ноября 2023

    Дуже гнила кантора Молодці брати Бойко склали бізнес непоганий. Але не компетентні люди в виді Тополюка ( холоп працюючи перарем якогось хрена керує логістичними процесами складів всієї фірми), Ягода, ( керівник якийсь там дубіна повна, за рахунок Бойків відбохав непоганий будинок) , алкаш на весь Луцьк Данилко бидло неймовірне корчить з себе логіста і видає штрафи кур’єрам при чому саме після вихідних не може вийти тверезе на роботу. Тому є з ким проконсультуватися в Луцьку перед приходом в дану банду. Кумівство і міжусобне здирництво — це їх девіз до руху вперед. Не витрачайте даремно час — вас тут гарного нічого не чекає

  10. 3 июля 2023

    Абсолютно згідна з попередніми відгуками.Відділ кадрів це взагалі окрема історія. Працівниця на імʼя Тетяна це певно сама «компетентна»людина в кадрах. Спілкуватися не вміє з людьми. Не передзвонює тижнями. Щось там розглядають ті анкети, незрозуміло що вони там вивчають. Через три тижні, після розгляду анкети запрошують на співбесіду.Бажання одразу пропадає навіть на співбесіду прийти при такому ставленні. Люди будьте простіші по життю.

  11. 15 июня 2023

    Говенная контора с неадекватными ценами!Торгуют откровенным [вырезано] типа Solgy,Kapimsan и т.д Если покупать что то брендовые типа Lämförder,Luk,Sachs-цена космос!Гарантии ноль!Обыкновенные барыги

  12. 24 мая 2023

    Шарашкіна контора! Люди не витрачайте свій час на цю компанію ! Як пишуть люди, що процвітає кумівство і тд. насправді так і є!
    Відділ кадрів працює жахливо ! , на співбесіді впарює тести шкільного напрямку, тести на логіку. І на основі цих тестів вони приймають рішення брати людину на роботу чи ні! А те, що у людини є багатий досвід то це не важливо ! Головне шкільний тест гарно написати ))) Сміх та й годі!
    Шановне панство, змінюйте свою стратегію по працевлаштуванню людей , або взагалі не пропонуйте простим людям, Ваші вонючі вакансії. Гарного дня!

  13. 13 марта 2023

    Реально не розумію за хабарство, роблю на складі.Є можливість вирости , багато хлопців перешли в офіс. Хто нормально працює то і заробляє нормально. Видно пишуть ті хто тут не робить або кого не взяли

  14. 6 февраля 2023

    Кумівство процвітає це факт!
    Одні *ополизи типу директор Тополюк.
    Не освідчений ***!!!

  15. 23 января 2023

    Погоджуюсь з усіма коментарями вище)
    Дуже дивна контора!
    Співбесіда взагалі караул!
    Спочатку з одним говориш, тоді зразу з іншим а-ля начальником, одразу ж тобі ставлять ноут і по скайпу питають те ж саме слово в слово!!!
    Але це ще не все ???
    Далі по вайберу з HR про теж саме!
    Далі купа дзвінок від якогось водія з дурними питаннями якого вже по факту хочеться уже послати!!!
    Ну і вишенька на торті)))
    Потрібно заповнити купу анкет(дитячі задачки з математики, тести для неповноцінних з логіки ???, тести ПДР)
    ХТО ЦІНУЄ СВІЙ ЧАС ТО НЕ ЙДІТЬ НІ В ЯКОМУ РАЗІ!!! З Вас спробують зробити ідіота! + візьмуть в оборот Ваші персональні дані!
    Тому дуже добре подумайте перед тим я туди іти))) Цінуйте себе)

  16. 22 января 2023

    Кумівство і родинні зв’язки процвітають.
    Кар’єрного росту 0, відношення 0, умови 0.
    Хто ставить палець до низу, дайте свій коментар з чим Ви не погоджуєтеся і що Вас влаштовує.

  17. 1 декабря 2022

    Кумівсто і підлабузники як завжди при посадах. Не рекомендую цю компанію для роботи. Ставлення жахливе!!!

  18. 11 мая 2022

    Відділ кадрів жахливий. Навіть нічого не пояснюють, просто ігнорують. Таке враження складається, що працювати в них нереально. Навіть маючи значний досвід роботи і відповідаючи всім вимогам вакансії це не означає що вас навіть на співбесіду покличуть. Просто заповните анкету і більше з вами ніколи не зв’яжуться. Якщо у вас є свої люди на місце, то не потрібно створювати вигляд, що ви когось підшуковуєте. Просто через такі контори втрачається віра а пошук адекватної роботи…

  19. 11 мая 2022

    Не ідіть працювати, шахраї. Кумівство процвітає. Навіть якщо ви будете найкращим працівником, то все рівно вас не візьмуть, і нічого не пояснять. Відношення відділу кадрів просто жахливе.

  20. 21 января 2022

    Инетерстно узнать про компанию, хочу устроится на работу

  1. 13 марта 2023

    Реально не розумію за хабарство, роблю на складі.Є можливість вирости , багато хлопців перешли в офіс. Хто нормально працює то і заробляє нормально. Видно пишуть ті хто тут не робить або кого не взяли

  2. 13 декабря 2023

    Канторка, яка вміє створити гарну картинку назовні. Але всередині гнила і мутна. Не тратьте час, воно того не вартує.

Водитель 1
12 000 грн
Комплектовщик 1
23 000 грн

Добавьте зарплату в компании BusMarket Group

Спасибо! Зарплата добавлена.

Добавить отзыв о работодателе BusMarket Group



Прикрепить фото или другой файл:



Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании BusMarket Group?