Інстал-хаус

Інстал-хаус

VN:F [1.9.22_1171]
5.0 из 5 (голосов: 1)
Украина
Добавить отзыв Добавить зарплату ❤  Подписаться
Вы представитель компании?
Редактируйте страницу и отвечайте от имени компании.

ТОВ «Інстал-хаус» — власник торгової марки «Ангкор-все під ключ» — це підрядна організація, що працює з 2011 року та надає послуги населенню та установам (усіх форм власності): монтажні роботи ПВХ конструкцій, вхідних та міжкімнатних дверей, автоматичних робіт; підбір товарів та матеріалів серед безлічі постачальників.

Отзывы о работе в Інстал-хаус, зарплаты

  1. 10 апреля 2023

    @Богдан, була на співбесіді разом з Вами, і я працюю в компанії вже рік, тому ПОВНІСТЮ З ВАМИ НЕ ПОГОДЖУЮСЬ! Якщо Вас не обрали на тій співбесіді — значить Ви не той кандидат, якого шукали. Так як я була присутня на там, як кандидат, можу із впевненістю сказати, що даний персонаж — вів себе не зовсім адекватно. Ви не можете сприймати критики та відмови в свою адресу на Вашу непрофесійність. Коли було відсортовано кандидатів, чоловік з наїздом спитав: «А нашо ви мене запрошували?». Хахаха, наче особисто його одного запросили)))) Тому, рекомендую Вам більше навчатися, а особливо навчатись на розвиток своєї професійності та індивідуальності.

    І так, людей підбирали під вакансію за їх професійними скілами, яких у Вас не було достатньо. Як можна обрати людину, яка сидить на співбесіді в кепці на голові і в розслабленій позі нога на ногу, як якийсь чувак з двору? Сорі, але Ви точно не той кандидат, якого хотів би взяти до себе на роботу роботодавець.

  2. 10 апреля 2023

    @Богдан,
    Мені шкода, що ви не пройшли перший тур співбесіди…
    Бажаю успіху в пошуку роботи

  3. 11 августа 2022

    Я відгукнувся на вакансію "помічник керівника" у компанії "Інстал-хаус ТОВ (Ангкор)". Отримавши повідомлення від Віти(+38068****669), що їх зацікавило моє резюме, прийшов на співбесіду, як я гадав, у їхній офіс, але все виявилось дещо цікавішим.
    Компанія Ангкор винайняла фіговенький тренінг-центр на вул. Соборній 1 м. Хмельницького, де вони вирішили зробити "групову співбесіду". Ставало якось очевидно, що ніяким "помічником керівника" там і не пахне, але заради цікавості вирішив таки послухати, що воно, тому що я ще не розумів, як можна скамити людей коли, продаєш вікна та двері.
    Коли всі зібрались, Киричок (директор), провела невелику презентацію, під час якої трішки обмовилась, ким саме вона бачить усіх, хто зібравсяна співбесіді, а саме "ділерами", тобто продажниками, по суті. Звичайно, інформацію про те, на яку посаду вони набирають людей, і що ті люди будуть робити, не озвучували. Після презентації всіх кандидатів попросили розказати про себе, після чого деяких, включно зі мною, попросили покинути приміщення. Не буду гадати з якої причини, але на моє питання: "Навіщо ж мене запрошували на співбесіду, якщо ви бачили моє резюме?", Альона відповіла що вони "НЕ ЧИТАЮТЬ РЕЗЮМЕ, тому що ЗАЗВИЧАЙ ТАМ 50% БРЕХНЯ". З цього нам вже зрозуміло, що Киричок, не хоче (а може й не вміє) читати, і не здатна перевірити чиюсь електронну трудову, і взагалі, якщо б вони проводили нормальні співбесіди, то зрозуміли що на них можна перевіряти навички кандидатів.
    А тепер ті питання, які я, на жаль, не встиг задати Альоні. ТОВ АНГКОР на даний момент припинило свою діяльність (погугліть, хто був директором :D), це можна перевірити, а також при бажанні запитати у податкової, чому компанія, яка припинила свою діяльність у 2019, набирає працівників на "новий вид діяльності"? Саме на яку посаду вони РЕАЛЬНО набирають людей? Що з їхнім офісом, якщо треба було знімати приміщення в якомусь бомжацькому тренінг-центрі? Які задачі вони хотіли "делегувати"? І що означає "керівник 40% свого часу інвестує у навчання співробітників, що дозволяє Вам постійно розвиватися і заробляти більше", який керівник буде займатись коучінгом, коли ваша компанія займається бозна чим, ви співпрацюєте з ЧП Екіпаж (почитайте на них відгуки) і дуже зацікавлені в людях, які раніше працювали у ломбардах та мережевих маркетингах? Останнє, до речі, свідчить про їх "новий вид діяльності".
    На цьому все, перевіряйте інформацію, не витрачайте свій час, і не ведіться на таких брехунів, як АНГКОР (Інстал-хаус ТОВ).

Добавьте зарплату в компании Інстал-хаус

Спасибо! Зарплата добавлена.

Добавить отзыв о работодателе Інстал-хаус



Прикрепить фото или другой файл:



Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Інстал-хаус?