ALS Engineering

ALS Engineering

VN:F [1.9.22_1171]
1.0 из 5 (голосов: 1)
Украина
Добавить отзыв Добавить зарплату ❤  Подписаться
Вы представитель компании?
Редактируйте страницу и отвечайте от имени компании.

«АЛС ИНЖИНИРИНГ» — КОМАНДА ЭКСПЕРТОВ В СФЕРЕ ИСПЕКЦИОННЫХ УСЛУГ И НЕЗАВИСИМОГО АУДИТА ОБЪЕКТОВ НЕДВИЖИМОСТИ
ООО «АЛС ИНЖИНИРИНГ» создана в 2016 году и является инжиниринговой компанией, которая предоставляет специализированные бизнес-решения полного цикла для категорий услуг таких как: приемка квартир в новостройках, технический надзор ремонта квартир или частных домов, аудит проектной и строительной документации, аудит и проверка строительных смет от поставщиков.

Отзывы о работе в ALS Engineering, зарплаты

  1. 2 февраля 2023

    Клієнт-сервіс в компанії ALS Engineering (als-engineering.com) задовільний, а професіоналізм виконання звіту сумнівний.

    Робив замовлення послуги “Приймання квартир в новобудовах” у ЖК “Файна Таун” по м.Київ 27 січня 2023 року.

    По пунктам, що саме не сподобалося:

    1. Комунікацію вів через їх офіційний телеграм канал. Зранку була домовленість про зустріч — за 1,5 години написав до менеджера чи все в силі і чи спеціаліст буде на місці. Спеціаліст прибув вчасно але моє запитання просто проігнорували.

    2. По оплаті — компанія ніяких чеків не видає. Ви просто розраховуєтесь готівкою або робете переказ на картку і все. Факт оплати ніде і ніяк не фіксується. Якщо виникнуть якісь розбіжності між сторонами договору — юридично, вас як клієнта не існує, як і факт оплати.

    3. Звіт виконаний з розрізнених шматків з PDF/JPG і у 70% з шаблонного тексту. Ніякого нормального єдиного документу по звіту, де комплексно вказано все не існує.

    4. Роблять заміну документів в односторонньому порядку без повідомлення клієнта. Через 3 доби вислали звіт з різних шматків у Телеграм канал. Потім через 1 день зробили заміну одного документа, де була помилка у кресленнях і розмірах, не повідомивши клієнта ніяк. Моє запитання щодо саме таких дій клієнт-сервіс компанії ігнорує. Вибачились вже після моїх запитань про помилку у кресленнях, а щодо відсутності інформування і заміну документа без повідомлень — не надають ніяких коментарів, просто ігнорують повідомлення.

Добавьте зарплату в компании ALS Engineering

Спасибо! Зарплата добавлена.

Добавить отзыв о работодателе ALS Engineering



Прикрепить фото или другой файл:



Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании ALS Engineering?