Nayada
Производство и продажа офисных перегородок, дверей, фурнитуры, светопрозрачных конструкций.
Отзывы о работодателях Промышленность, производствоЕкокап ГруппКомпанія «EcoCup» працює на ринку паперової продукції з 2012 року та являється провідною компанією у сфері виробництва паперового одноразового посуду, необхідного для роботи кав’ярень, мобільних кав’ярень, автозаправних станцій та кейтерингу. Стіл СервісПП «Стіл Сервіс» дочірнє підприємство компанії «Арселор Міттал Кривий Ріг». Сфера діяльності підприємства включає повний набір послуг та допоміжних сервісів для виробничих процесів компанії. Компанія займається такими сферами діяльності як: обробка та прибирання металу технічне обслуговування та ремонт обладнання проведення будівельно-оздоблювальних робіт проведення вогнетривких робіт надання медичних послуг РоллотексТоргово-виробнича компанія «РОЛЛОТЕКС» — найбільший в Україні постачальник комплектуючих і виробник різних типів жалюзі, тканинних ролет, антимоскітних сіток, а також автоматизації сонцезахисних виробів. ТОВ «РОЛОТЕКС» з 1994 року виробляє жалюзі під торговою маркою DECOSUN і пропонує сонцезахисні рішення для котеджів, квартир, офісів, торгових центрів і ресторанів, зимових садів та виробничих приміщень. БазісТоргово-виробнича компанія Базис виробляє металоконструкції будь-якої складності за кресленнями замовника, комплектує будівельні об’єкти металопродукцією вітчизняного та закордонного виробництва, здійснює постачання плоского, сортового та фасонного металопрокату по всій території України, співпрацює з провідними виробниками та постачальниками в галузі запірної арматури та деталей трубопровідних систем. Love & CarryТОВ «Лав Енд Кері» займається виробництвом та реалізацією на території України та країн ЄС товарів для дітей та молодих мам. Основний напрямок — слінги для носіння дітей під брендом «Love & Carry». Є найбільшим українським виробником у своєму сегменті. Драбини та РиштуванняГрупа компаній з виробництва продукції для доступа на висоту (стрем’янки, драбини, риштування) Завод в Індустріальному Парку «Біла Церква», офіс в Києві. Власні торгівельні марки: VIRASTAR, STREMYANKA, TRIOMAX та ін. Есклюзивний представник італійського заводу SVELT в Україні. Продукція за алюмінієвих сплавів та сталі: алюминієві стрем’янки, драбини, вишки-тури, сталеві підмості, вишки-тури, риштування, опалубка, спеціальні конструкції з алюмінію. […] Ре КонКомпанія «Ре Кон» — сучасне підприємство, що спеціалізується на постачанні високоякісних сталевих труб та сортового прокату. «Ре Кон» веде активну діяльність на ринку металопрокату з 2007 року, і за цей час фірма зарекомендувала себе як перший та єдиний трубний супермаркет в Україні. Складські потужності підприємства розташовані у м. Дніпро. Постачання трубної продукції здійснюється по всій […] АбетонКомпанія АБЕТОН є провідним виробником залізобетонних виробів та рішень для будівництва інженерних мереж та доріг. Ми впроваджуємо європейські технології на Українському будівельному ринку. Результат нашої роботи — надійність, економічність та екологічність в будівництві. ЄвросувенірТОВ «Євросувенір» є провідним українським виробником та постачальником рекламно-сувенірної продукції. Наше підприємство є одним із засновників та учасників АВІРСУ (Асоціація Виробників та Імпортерів рекламних сувенірів України). Підприємство має власну виробничу базу, склад у місті Києві, транспортну службу. Запрошуємо Вас ознайомитись із сайтом нашої компанії: www.es.com.ua Якщо Ви бажаєте побудувати кар’єру в успішній та стабільній компанії, […] Трініті-групТОВ «ТРІНІТІ-ГРУП» Офіційний представник в Україні світових лідерів по виробництву дорожньо-будівельного обладнання і матеріалів 2. Дорожньо-будівельна компанія ТОВ «Сучасна Транспортна Інфраструктура» (ТОВ«СТІ») Будівництво і капітальний ремонт ключових доріг і дорожнього покриття мостів м. Києва, Київської області та по всій території України з використанням новітніх світових технологій. 3. АСФАЛЬТОБЕТОННИЙ ЗАВОД «АБЗ1» Виробництво всіх видів асфальтобетонних сумішей ЕлватехКиївська науково-виробнича компанія «Елватех» 30 років працює у сфері аналітичного приладобудування. Наше завдання — забезпечення аналітичного контролю на промислових підприємствах, у лабораторіях, дослідних установах для вдосконалення технологічних процесів, підвищення якості виробленої продукції, розробки нових сучасних матеріалів і збільшення прибутку. Продукція підприємства щорічно представлена на найбільших міжнародних виставках у США, Європі, Індії, Китаї та інших країнах. […] DVEЄгор та Аліна Долініни — сім’я та власники групи компаній DVE. Серед брендів компанії — Bagland, Konstar, Have A Rest, Born, Home Rest. Ми створюємо наші проєкти в Україні, бо вважаємо своїм обов’язком розвивати потенціал країни та наших співробітників, робити власний вклад в економіку. А ще — розповідати усьому світу, що українські компанії мають чим […] Інтерстарч УкраїнаКомпанія «Інтерстарч Украина» виробник і постачальник крохмалопродуктів, інгредієнтів для харчової та нехарчової промисловості, отриманих шляхом переробки кукурудзи та пшениці. МарсаКомпанія ТОВ МАРСА є провідним виробником бруківки в Україні та забезпечує якість продукції на рівні світових стандартів. Серед продукції, представлена велика кількість різновидів бруківки, тротуарноїплитки, поребрика, будівельних блоків та інших бетонних виробів. Застосовується мотиваційні програми та кар’єрне зростання. На ринку України ТОВ МАРСА більше 10 років. ЛДК-ПартнерНаша компанія займається виробництвом та гуртовим продажем вхідних дверей ТМ «Портал» на території усієї України. 4 регіональні склади в різних областях. Також є невелика кав’ярня, де можна провести чудово годину, відпочити та підживитися смачною кавою. Кременчуцький завод металевих виробівОсновним напрямом ПАТ «КрЗМІ» є виробництво виробів з металу, що застосовуються у різних галузях промисловості, таких як машинобудування, металургія, сільське господарство, будівництво. Актив Спец ПромТовариство з Обмеженою Відповідальністю Науково-Виробниче Підприємство «АКТИВ СПЕЦ ПРОМ» Завдяки власній виробничій базі, а також штату кваліфікованих фахівців ми можемо запропонувати весь спектр послуг з металу обробки. Наша компанія має багатолітній досвід у сфері обслуговування токарних верстатів та печей для термообробки. |