Зуботехнічна лабораторія UADENT – це колектив професіоналів, які займаються улюбленою справою та дарують людям, за допомогою своїх робіт, неймовірні посмішки. Відгуки про роботу в ЮАдент, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії ЮАдентДодати відгук Оцініть роботодавця ЮАдент: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію ЮАдент Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

На першій зустрічі нічогісінько не відповіли на запитання, що директор, що дві помічниці в тому ж кабінеті просто ігнорили, посміхались, але ні про ЗП ні про часи роботи, умови, нічого не відповіли. Спихнули директору відділу. Отже оператор ЧПК реальні обовьязки після двух днів стажування:
1. з 9:00 і до не раніше 18:00 коли підеш ставити все що зробив у пічку. В реальності пішла ставити в 19:10. Але ще можна було залишитись і поставити те що накидали поки ходив ставити. На оібд окрім директора відділу ніхто не ходить! Але йому взагалі багато що можна і в автосервіс їздити, і в телефоні стирчати, але ні як не вчити новачків.
2. О 9:00 вітаю саме ти прибираєш-пилососиш усі 4 ЧПК, а по понеділкам ще усі 5 пилососів під ЧПК.(це не оплачується як і час витрачений на обробку коннекторів)
3.Потім після 12:00 тобі надсилают те що треба зробити (якщо не залишилось з вчорашнього вечора, бо багато хто працює до 23:00)
4.В день встагла зробити 16 робот, в реальності їх день ще накидали і може їх буде десь під 25.
Коли в кінці дня запитала про оплату у директора Андрія, відповідь була 1 робота – 60грн. І виключно таким чином, не СТАВКА+Зроблена робота а ЗП формується тільки з зробленої роботи. отже за день 960грн. На Ворк.юа вказано ЗП 60-80т грн. Як вона виходить – магія. АЛе після мого питання звідки тоді така ЗП? Мені одразу сказали що я їм така не потрібна і в них працювати не буду і допобачення.