Orthodontic Experts is an orthodontic practice with multiple doctors and many locations in the USA, and a call center in Lviv. We provide high quality orthodontic treatment to patients throughout the state of Illinois, USA. Our patients speak English, Spanish, Polish, Ukrainian, Russian languages. We pride ourselves on providing friendly staff, welcoming office atmosphere and great customer service. Відгуки про роботу в Orthodontic Experts, зарплати, вакансії54 000 – 67 500 UAH
Додайте зарплату в компанії Orthodontic ExpertsДодати відгук Оцініть роботодавця Orthodontic Experts: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Orthodontic Experts Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Перший раз погодилась на неофіційне працевлаштування і потім дуже пошкодувала. Якщо компанія настільки погано відноситься до своїх працівників, що навіть не хоче оформити офіційно, хоча би ФОПом третьої групи, як це роблять інші компанії, то краще не мати з ними нічого спільного, оскільки, як виявилося, відношення в інших питаннях буде аналогічне. Крім того що мені потрібно було приховувати свої доходи від податкової і завжди боятися що заблокують мою гривневу картку, на яку я потім переводила гроші, зарплата приходдила невідомо коли і скільки. Я вже мовчу про відсутність відпустки. Перший раз погодилась на неофіційне працевлаштування і більше не буду навіть розглядати такий варіант. Компанія має цінувати своїх працівників, а не відноситись до нас як до непотрібу. Точно не можу рекомендувати цю компанію тим хто шукає роботу.
Еврейская контора, которая на всем экономит и недоплачивает. Обходите стороной. Жалею что не почитал отзывы перед тем как идти сюда работать.
Обіцяли високу зарплату і хороші бонуси. А потім виявилося що для цього потрібно щоб наші клініки вийшли на високі показники, що від мене не залежало. Весь час якісь претензії щодо моєї роботи з боку QA, хочуть ідеальну роботу з боку сепорт агента, а платити нормально не хочуть. Керівництво нагле і без жодної поваги до працівників. Як тільки знайшла щось краще, то пішла з цієї роботи. Абсолютно не жалію і вам не рекомендую.
Багато дзвінків, особливо на вихідних, часто дзвонять незадоволені клієнти з претензіяи, багато форм для заповнення під-час розмови на дзвінку, тому важко все встигнути. На work.ua їх вакансія висить майже постійно, де обіцяють платити від 35 до 75 тис грн і більше, а по факту платять тільки десь 750 USD. Відпустки до року роботи взагалі не дають. На work.ua пише що потрібно мати американський або канадський акцент, чого в мене не було, але на моє здивування мене прийняли на роботу, напевно, тому що їх працівники не дуже хочуть тут робити і часто звільняються. Навчання погане, і коротке. Вимоги дуже високі. Часто не знала навіть що відповісти пацієнту, а спитати немає в кого, є тільки FAQ. Не робота, а якийсь жарт. Довго тут не попрацювала і нікому не рекомендую тратити свій час.