Відгуки про роботодавців Харків

Компанія «Study Less» — це визначний лідер у сфері онлайн навчання англійської мови для українців. Наша місія полягає у тому, щоб кожен другий українець міг вільно володіти англійською мовою, відкривши для себе нові можливості в освіті, кар’єрі та міжнародному спілкуванні.
Гуртовий продаж комунікаційного обладнання

ТОВ «Інвестпром Груп» — українська виробнича компанія з міста Харків, що спеціалізується на виготовленні та монтажі виробів з нержавіючої сталі для житлових, комерційних і громадських об’єктів. Ми працюємо на ринку багато років і реалізуємо проєкти різної складності по всій Україні — від приватних замовлень до комплексного оснащення об’єктів відповідно до будівельних норм та вимог доступності […]

Національна торговельна мережа магазинів «SMART STORE», одна з найбільших торгівельних мереж, що займається продажем б/в одягу, взуття та аксесуарів з Європи.

Компания «HAIR PROF» предлагает широкий ассортимент косметических средств по уходу за волосами, средств по уходу за ногтями, а так же огромный выбор декоративной косметики и аксессуаров для парикмахерских, салонов красоты и маникюрных салонов. Наши товары предназначены для профессиональных салонных стилистов, парикмахеров и мастеров маникюра.
Перспективний ресторан з радістю прийме відповідальних та ініціативних людей!
Компанія ТОВ «БК «Мегабуд-2012» спеціалізується на будівництві житлових та комерційних об’єктів в місті Харків та регіоні.

Промислова група Esmil є провідним світовим виробником обладнання для очищення стічних вод і постачальником просунутих технологічних рішень з очищення та відновлення води для різних галузей промисловості та очисних споруд муніципального сектору. Наші заводи розташовані в Україні, Польщі та США. Наші офіси та представництва працюють у Великобританії, Литві, Угорщині. Фактором успіху EsmilGroup є наша репутація, створена […]

«Франсильванія» — це інтерактивна країна професій та захоплень у ТРЦ «Французький бульвар», яка не має аналогів у Харкові! Проєкт сімейного та дитячого дозвілля у форматі EDUTAINMENT — навчання в ігровій формі. Тут діти віком від 4 до 16 років зможуть освоїти понад 100 різних професій! Ставши громадянами країни, юні жителі отримують паспорти, місцеву валюту у […]
ООО “Веста МК” Производство и реализация весового оборудования (автомобильные, крановые, железнодорожные, бункерные, платформенные, торговые весы, весовые дозаторы) Проектирование и реализация систем видеонаблюдения и контроля. Разработка програмного обеспечения для организации систем учета на основе весовго оборудования.
Натяжні стелі під ключ із гарантією. Команда майстрів професіоналів-кожен з нас має чітку зону відповідальності, що дозволяє не допускати ряду помилок з якими стикаються «універсальні» майстра. Людина не може бути начальником, менеджером, технологом, монтажником одночасно.

Мережа ресторанів та кафе при супермаркетах «Клас». Стабільна робота в дружньому колективі, кар’єрне зростання, навчання, нові можливості, чудові перспективи.

Компанія «Точка Пиво та Закуски» — це мережа магазинів, які спеціалізуються на продажу пива, сидру, вина та різноманітних закусок. В асортименті магазину представлено широкий вибір відомих брендів пива як у розливі, так і в пляшках, а також снеки та різні смаколики, що ідеально доповнюють пінний напій. Для зручності клієнтів передбачено можливість попереднього замовлення та доставку […]

Провідна Українська Компанія, лідер на ринку телекомунікаційного та електрощитового обладнання. Виробник обладнання.
Торговый дом «Флагман» (ФОП Дробот О.В.) – наша компания специализируется на оптовых продажах хозяйственных товаров народного потребления(ТНП).Мы являемся партнерами многих известных фабрик и заводов.

Компанія OCHAG— виробник і монтажник якісних віконних систем та дверей в м. Харків. Ми працюємо з сучасними матеріалами та технологіями, щоб забезпечити комфорт, енергоефективність і безпеку у вашому будинку чи офісі. У нашому асортименті: • пластикові та алюмінієві вікна • дверні системи • балконні рами та конструкції • розсувні системи та утеплення Ми повністю контролюємо […]

Команда Enjoy Smoke начала формироваться с 2012 года, с открытием первого магазина в г. Харьков. На данный момент работает 9 офлайн-магазинов в Харькове, Днепре, Полтаве и Кременчуге.

Бажаєш замовити швидку та якісну доставку смачних ролів, тоді тобі до нас. Ми пропонуємо самовивіз або доставку в будь-яку точку Вашого міста. У нас ви маєте можливість спробувати унікальні та надзвичайно апетитні суші, які викликають залежність.

Розробка та виробництво програмно-апаратного комплексу.

ТОВ «Схід-Теплоремонт» — будівельно-монтажне підприємство з ремонту трубопроводу пари та гарячої води.