Відгуки про роботодавців Харків

Корпорація здоров’я

Компанія, яка входить до ТОП-5 найбільших вітчизняних виробників лікарських засобів в Україні. Третій за величиною виробник ампульних лікарських засобів України. Лідер за обсягами реалізації препаратів до країн СНД серед українських виробників. Понад 350 найменувань лікарських засобів усіх фармакотерапевтичних груп.

Kapitanova Lux Cosmetics

kapitanova lux cosmetics компанія, яка на ринку України вже понад 11 років. Ми Займаємося підбором професійного догляду для кінцевого споживача, лікуванням захворювань шкіри та коригування існуючого догляду. Всі наші менеджери проходять обов’язкові навчання від Капітанової Оксани, засновника мережі магазинів By Kapitanova (провізор-косметолог, технолог парфумерно-косметичних засобів) яка працює косметологом вже більше 20 років, та навчання від […]

966

Перспективна мережа доставок найсмачнішої їжі 966, що динамічно розвивається та масштабується, запрошує до співпраці, а також до спільного продуктивного росту та розвитку. Наші цілі — донести до дорогеньких гостей наших Dark kitchen всю різноманітність і досконалість паназійської кухні, допомогти випробувати на собі все чарівне таїнство та колорит Азії і Сходу, не виходячи з дому, а […]

Егіс фармас’ютікалс ПЛС

Egis Pharmaceuticals PLC — одна з провідних фармацевтичних компаній у Центрально-Східній Європі , що займаються виробництвом генериків. Egis є членом Servier Group , міжнародної фармацевтичної компанії, керівництво якою здійснює некомерційний фонд зі штаб-квартирою у Франції. У 2019/2020 фінансовому році Egis Pharmaceuticals PLC здійснила чистий продаж у розмірі 542 млн євро . Окрім Угорщини , ми […]

Intella

Оптова торгівля медичними товарами

Aziat

Ми — не просто доставка, ми команда Дружній колектив, який любить свою справу Тут цінують людей і підтримують розвиток

Харківська панчішно-шкарпеткова фабрика

Производство чулочно-носочный продукции и нижнего белья.

Вендсервіс

Ми — WasherCar, технологічна компанія-виробник преміального обладнання, софту та хімії для автомийок самообслуговування.

Verena design

Український бренд жіночого одягу ТМ Verena design. Розробка, виробництвово і роздрібна торгівля.

Актон Роботікс

ТОВ Актон Роботікс — інженерна команда, що розробляє сучасні роботизовані та автономні системи для роботи в складних умовах. Ми створюємо рішення на перетині механіки, електроніки та програмного забезпечення — від прототипів до готових платформ.

Софи Дизайн

Підприємство Софі Дизайн виготовляє меблеві фасади та інші меблеві комплектуючі. Наше підприємство працює з меблевими компаніями по всій Україні.

Маунтекс

Компанія Mauntex — велике виробниче підприємство. Працюємо з 2006 року. Ми спеціалізуємось в галузі постачання сировини для м’ясопереробних підприємств. Наразі нашими клієнтами є усі м’ясокомбінати України. Активно розвиваємось та розширюємо виробничі спроможності.

Sharkom.cleaning

Клінінгова компанія Sharkom — це професійна клінінгова компанія з бездоганною репутацією. Ми надаємо якісні послуги з прибирання в Києві та Київській області будь-якої складності.

Конд-Класс

Виробництво кондитерських виробів

Наноэкспо+

Основні види діяльності ТОВ “Наноекспо+”: імпорт та реалізація технічної солі виробництво та реалізація асфальту реалізація піску реалізація щебеню

ІнЛаб

Медична лабораторія «ІНЛАБ» працює на ринку медичних послуг з 2016 року. Головною цінністю «ІНЛАБ» є якісне, сумлінне та оперативне виконання всіх видів медичних аналізів. Ми використовуємо сучасні лабораторні технології та обладнання нового покоління.

Retail Power Data

Retail Power Data — провідна компанія в сфері Торгового Маркетингу на ринку України. Компанія входить до складу агенції, яка була заснована в 2006 році і ось вже 20 років надає якісний сервіс своїм клієнтам. Ми працювали та працюємо з кращими міжнародними та національними компаніями, такими як — L’oreal, Beiersdorf, Bacardi Martini, Phillip Morris Ukraine, Red […]

Alizel

Виробництво меблів

Союз

Торговая группа «Союз» — крупная компания-дистрибьютор продуктов питания кондитерской и бакалейной группы. Более двадцати лет на рынке, три десятка прекрасных торговых марок, и тысячи постоянных клиентов. Мы работаем как швейцарские часы — все по делу, оплата труда и сопутствующие компенсации всегда вовремя, и все это с 1997 года. Кофейни. Выполняем строительно-монтажные работы в подряде.

Davis

Виробництво та реалізація чоловічого взуття.