Відгуки про роботодавців Харків

Sharkom.cleaning

Клінінгова компанія Sharkom — це професійна клінінгова компанія з бездоганною репутацією. Ми надаємо якісні послуги з прибирання в Києві та Київській області будь-якої складності.

Конд-Класс

Виробництво кондитерських виробів

Наноэкспо+

Основні види діяльності ТОВ “Наноекспо+”: імпорт та реалізація технічної солі виробництво та реалізація асфальту реалізація піску реалізація щебеню

ІнЛаб

Медична лабораторія «ІНЛАБ» працює на ринку медичних послуг з 2016 року. Головною цінністю «ІНЛАБ» є якісне, сумлінне та оперативне виконання всіх видів медичних аналізів. Ми використовуємо сучасні лабораторні технології та обладнання нового покоління.

Retail Power Data

Retail Power Data — провідна компанія в сфері Торгового Маркетингу на ринку України. Компанія входить до складу агенції, яка була заснована в 2006 році і ось вже 20 років надає якісний сервіс своїм клієнтам. Ми працювали та працюємо з кращими міжнародними та національними компаніями, такими як — L’oreal, Beiersdorf, Bacardi Martini, Phillip Morris Ukraine, Red […]

Alizel

Виробництво меблів

Союз

Торговая группа «Союз» — крупная компания-дистрибьютор продуктов питания кондитерской и бакалейной группы. Более двадцати лет на рынке, три десятка прекрасных торговых марок, и тысячи постоянных клиентов. Мы работаем как швейцарские часы — все по делу, оплата труда и сопутствующие компенсации всегда вовремя, и все это с 1997 года. Кофейни. Выполняем строительно-монтажные работы в подряде.

Davis

Виробництво та реалізація чоловічого взуття.

Янгул

на ринку сучасних систем опломбування з 2007 р. розробка, впровадження та продаж сучасних пломбувальних пристроїв ми допомагаємо власникам бізнесу та матеріально-відповідальним особам організувати та забезпечити контроль за збереженням матеріальних цінностей на різних об’єктах.

Юком

Будівельна компанія

Галерея Мобільного Зв’язку

Ми, «Галерея Мобільного Зв’язку» — компанія, яка розпочала свою історію у місті — Герой Харків. Розпочавши свою історію з однієї торгової точки, ми виросли до міжнародної оптової компанії з портфелем ключових світових брендів. С 2004 року — ми пройшли великий шлях — власна роздрібна мережа, інтернет-маркет і зараз ми сміливо можемо заявляти, що ми представляємо […]

М’ясна перлина

Мережа мʼясних крамниць «М’ясна перлина»- це зручний формат магазинів, в якому представлений широкий асортимент мясної продукції, з сучасним сервісом обслуговування. Наші цінності — це якість за найкращою ціною, довіра покупців та розвиток співробітників.

Макснет

«МАКСНЕТ» — оператор зв’язку, що надає повний комплекс телекомунікаційних послуг, таких як Інтернет, Телебачення, Телефонія і послуги Дата-Центру для споживачів українського і зарубіжного ринків.Наша команда сприяє поліпшенню людського життя за допомогою надання якісних телекомунікаційних послуг з високим рівнем обслуговування. Ми раді вітати співробітників, які будуть разом з «МАКСНЕТ» сприятиме розвитку людей і компаній в сфері […]

Ocean Clo

Український бренд одягу та взуття, займається повним циклом виробництва та реалізації продукції оптом та в роздріб, за 7 роки існування стрімко розвивається та росте в онлайн та офлайн просторі! Ми завжди вітаємо амбітних та цілеспрямованих людей, даємо можливість розвиватися та реалізувати себе!

Gloria Romana

Виробник жіночого одягу.

Тотал Директ

Виробничо-торгова компанія. Власне виробництво фурнітури для вікон та дверей. Оптова торгівля віконною фурнітурою. Маємо філіали Києві, Львові, Закарпатті.

Здоров’я народу

ТОВ «ХФП «Здоров’я народу» створено в 2007 році. Підприємство випускає наркотичні анальгетики. Поряд з наркотичними анальгетиками впроваджені препарати різних фармакологічних груп: нейролептики, препарати для місцевої анестезії, анальгетики центрального дії, засоби, які використовуються в кардіології та ангіології, протикашльові засоби, засоби які впливають на систему травлення та метаболізм, антагоністи опіоїдних анальгетиків. Розробка і впровадження останніх стала важливим […]

Богодухівський молзавод

Торгова та промислова діяльність у галузі переробки молока та виробництва молочних продуктів.

Фрутагро Нова

ТОВ «ФРУТАГРО НОВА» — українська компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі продуктами харчування . Основний напрям діяльності — постачання фруктів, овочів та іншої продовольчої продукції для торговельних мереж, гуртових клієнтів і закладів HoReCa.

КурКума

Ми — КурКума, мережа продуктових міні-маркетів. Ми є сучасною та зручною мережею, яка створена для того, щоб полегшити ваше щоденне життя та забезпечити доступ до продуктів у будь-який час. Наша мета — зробити ваші покупки приємними та доступними. Ми прагнемо надавати вам широкий асортимент свіжих продуктів, щоб задовольнити всі ваші побажання.