Multicolor — компанія-дистриб’ютор, що з 2015 року постачає в Україну найкращу італійську професійну косметику для волосся . Ми допомагаємо майстрам створювати шедеври, а кожному клієнту — відчути себе неперевершеним! 💇♀️✨ Відгуки про роботу в Multicolor, зарплати, вакансіїУдаленно Удаленно
Додайте зарплату в компанії MulticolorДодати відгук Оцініть роботодавця Multicolor: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Multicolor Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Маю досить неоднозначний досвід роботи з цією компанією.
Офіційного працевлаштування немає, зарплата фактично виплачується «в конверті», але при цьому, коли справа доходить до відпустки, компанія посилається на правила, які застосовуються в межах офіційних трудових відносин.
Після припинення роботи з моєї виплати утримали кошти за частину використаної відпустки, аргументуючи це тим, що я «не допрацював рік». На прохання надати офіційне обґрунтування такого утримання або документ, відповідно до якого воно здійснене, чіткої відповіді я не отримав.
Загалом складається враження дуже вибіркового підходу: коли це вигідно компанії — згадуються правила, близькі до трудового законодавства, але коли йдеться про права та гарантії працівника, ситуація вже зовсім інша.
Окремо варто сказати про організацію роботи. Процеси фактично не налаштовані від слова «взагалі». Багато речей тримаються на ручному управлінні, домовленостях «на словах», постійних термінових задачах і спробах працівників самостійно розібратися, як усе має працювати. Через це виникає постійний хаос, невизначеність і зайве навантаження на людей.
І це, на мою думку, напряму пов’язано зі ставленням до працівників. Складається враження, що людей тут не цінують як спеціалістів. Від них очікують максимальної залученості, результатів і готовності постійно працювати на межі можливостей, але у відповідь не завжди є відповідне ставлення, умови чи винагорода.
Показовий приклад — компанія може роками шукати сильних спеціалістів на ключові позиції, паралельно пропонуючи умови, які не відповідають рівню відповідальності та компетенцій, яких вимагають. Те саме можна побачити й у торговій команді: високі очікування щодо результатів і постійної залученості, але далеко не завжди відповідна компенсація та умови.
У певний момент це вже сприймається не як просто вимогливе робоче середовище, а як ставлення до працівників виключно як до ресурсу. Людей морально виснажують, поки вони не вигорять і не підуть.
Тому перед працевлаштуванням сюди я б радив дуже уважно уточнювати формат оформлення, умови оплати, відпустки та всі домовленості щодо роботи. І бажано, щоб усе важливе було зафіксовано письмово.
Мій досвід показав, що вимагати від людей результат — це не те саме, що створювати нормальні умови для роботи й цінувати фахівців.
Якщо чесно, контора так собі. Люди тут постійно тікають і це вже напевно нікого не дивує. Зп в конвертах, стабільності нема. Залишаються в основному ті, хто добре вміє підлизувати керівництву і робити вигляд шо все норм.
Маркетинг роздутий капець, людей там повно, а генерує він ще й криво 😂 продавати по факту нема кому, бо нормальні менеджери просто не витримують і йдуть.
Ще й морально там дуже важко. Постійна напруга, люди вигорають, звільняються і на їх місце знову когось шукають. А ще дизайнера шукають на зп 30 тис При такій атмосфері і обʼємі роботи це взагалі виглядає смішно.
Шо сказать, текучка, мутні моменти, морально важко і загальне відчуття шо компанія сама себе потроху розвалює. Я б перед походом сюди на співбесіду дуже добре подумав.
Цікаво спостерігати, як у компанії роками «шукають» бренд-менеджера. Можливо, проблема не в тому, що немає спеціалістів, а в тому, що сильні люди просто не бачать сенсу йти на такі умови.
А вакансія дизайнера із зарплатою 30 тис. грн – це окремий рівень. Поки спеціалісти інвестують роки у навчання, розвиток навичок і створення реальної цінності для бізнесу, компанія пропонує винагороду, яка виглядає як недооцінка професії.
Дуже цікава логіка: людина з освітою, досвідом і відповідальністю за результат отримує менше, ніж працівник на позиції без таких вимог. Після цього виникає питання — а ви взагалі розумієте, скільки коштують компетентні люди?
Не дивно, що вакансії можуть висіти місяцями й роками. Хороші спеціалісти не шукають просто «роботу», вони шукають місце, де їхній вклад оцінюють відповідно.
Про торгову команду навіть говорити окремо немає сенсу — коли від людей очікують результатів, планів і постійного залучення, а рівень компенсації не відповідає навантаженню, отримуємо відповідний результат.
Дуже прикро, що в компанії така ситуація з керівництвом. У деяких відділах керівників фактично немає !!!!незрозуміло, до кого звертатися, хто приймає рішення і хто відповідає за результат. А коли керівники все ж з’являються, часто складається враження, що їх підбирають без урахування професійних та управлінських компетенцій:)
У результаті працювати складно: спочатку немає з ким нормально вибудувати роботу, а потім приходять люди, з якими ще складніше працювати. Відсутність чіткої структури, нормальної комунікації та професійного менеджменту))
І це видно навіть на рівні салонів: бардак в організації роботи, відсутність чітких процесів і нормального контролю. Складається враження, що проблеми з управлінням уже настільки системні, що їх видно не лише співробітникам, а й безпосередньо всім хто співпрацює з нею!
Компанії однозначно варто переглянути підхід до формування керівного складу та організації роботи загалом.
На співбесіді заманюють розповідями про поїздки в Італію та корпоративні заходи за рахунок компанії. Насправді ж поїздки доступні далеко не всім, а корпоративи нерідко оплачують самі працівники))))))
Як людина, яка досі тут працює, можу сказати, що негативні відгуки виникають не на порожньому місці. Багато з описаних проблем справді існують. Якщо маєте інші варіанти працевлаштування, рекомендую розглянути їх у першу чергу.
Зарплата в конвертах, велика плинність кадрів і постійний стрес. Люди звідси тікають настільки часто, що це вже виглядає як частина корпоративної культури.
Тут нормою вважаються не лише регулярні зміни співробітників, а й збори грошей на дні народження без запитання, чи хоче людина брати в цьому участь. Добровільність існує, здається, лише на словах.
Робочі процеси часто супроводжуються сюрпризами, які навряд чи можна назвати приємними. Якщо у вас сталеві нерви, висока стресостійкість і готовність миритися з непрозорими правилами гри можливо, вам сюди.
@ 8 років , Думала вже ніхто про це не напише. Нових кадрів ретельно відбирають по крінжі. Уявіть,я являюсь клієнтом компанії і це видно, що відбувається сюр. Ми з колегами плануємо із-за цього переходити на інші бренди.
Що можу сказать, за 8 років, які я пробула в компанії. Раніше – це була компанія мрії. Те, що відбувається зараз – веде компанію до закриття. Все почалось з директора продажів Святослава. На жаль, взяли некомпетентого керуючого, який став приводити свою світу (но яка швидко і ушла). Але далі не тільки про нього. Далі, була Маркетологиня з комбіната Юля (наче) Сідлеренко…ото теоретик маркетингу, нафантазувала там такого, що не налізе ні на бізнес процеси, ні на голову. Звільнили. Далі була директорка Лєна Білозьорова…не знаю,який з неї директор, але виконувала функцію офіс-менеджера в компанії і вирішувала питання (прібіть ілі пріхерачіть гвоздь до стіни), звичайно її зі скандалом вигнали. Далі була Маркетологиня Олена Опанасенко – людина з ментальним розтройством і нічим не підкріпленими амбіціями. В цілому, напевно, вона перша, хто приніс в компанію неадекватність, тобто, вона могла вигнати людину з кабінета і ще й обізвати її. Далі кадри ставали ще цікавіші взяли нову керівничку ІМ – Надю (Чепурна чи Чепура, щось таке), яка за своїм фахом просто контент-менеджер та ще і з не дуже високим рівнем ай кью, ну, результат ви розумієте. За цей час пішли такі ТОП-менеджери як: Таня, Марія, Ніна, Марина. Пішли дуже круті співробітники,яким просто надоїв бардак. Варто сказати, що весь цей час компанію веде ще й “агентство” алкаш Ткаченко і Марія (його чи любовніца, чи хер зна за шо він її тримає) вона ж (психолог, маркетолог, гінеколог, таролог і кармолог) в простонародьє НІХТО. Так вот, вся ця компанія умєло тащить компанію на дно, а мені що…мені нравіца як воно горить. І На останок HR Оля (яка такий HR,як в мене чисті ноги) всім сипе в уха таку чепуху, що люди ведуться і приходять…правда на 2 дні, а потім бачать, що це все обман – і не лишаються працювати. Так от, країна має знати своїх героїв))) Тут всі прізвища,завдяки яким компанія йде на дно. Шкода, а так гарно все було…
Ми завжди відкриті до конструктивних відгуків, які допомагають нам розвиватися. Однак у даному коментарі поширено недостовірну інформацію та особисті образи співробітників. Компанія «Мультиколор» понад 11 років працює на ринку, зберігає професійність і повагу в команді.
Ми вдячні всім колишнім і теперішнім співробітникам за внесок у розвиток компанії, а також запрошуємо залишати відгуки у коректній формі — із фактами та пропозиціями щодо покращень. Це допоможе нам ставати кращими.