Pinky — мережа улюблених мультибрендових магазинів косметики, представлена в найкращих ТРЦ України та продовжує стрімко зростати. Відгуки про роботу в Pinky, зарплати, вакансії22 000 UAH
Продавець-консультант Дніпро (Дніпропетровськ) • 1 зарплата 18 000 грн Додайте зарплату в компанії PinkyДодати відгук Оцініть роботодавця Pinky: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Pinky Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

@ Юлія Васищенко ,
Ви дуже гарно заливаєте в уші.
У вашій компанії працювати просто не можливо , рабські умови. Перепрацювання – за яке не доплачується.
Генеральне прибирання ви оцінюєте як 200 грн за працівника , це що за робоча сила? Ваша компанія з кожного магазину отримує більше мільйону виторгу в місяць, ви не можна клінінг замовити? Звісно, вигідніше щоб консультант стояв раком і робив ваше генеральне прибирання.
За 12 робочих годин , ви також дозволяєте тільки 40 хв на перерву , в магазинах не сидяча робоча , а постійно щось робиш , як не генеральне прибирання , так інвентаризацію , де постійно градіжки і за голову хватаєшся потім від кількості недостач , які потім списується з кожного працівника. Де тут комфортні умови роботи? Це тільки вам комфортні . Оцінюєте роботу як 25 тис. За 15 робочих днів , а мало б бути більше , бо працюєш як коняка, ввечері додому ледь ноги тащиш , бо кожного дня товар приїздить , а ще треба й консультацію надати , якісну , і клієнта розрахувати.
В своє виправдання , ви можете багато що сказати позитивного в свою сторону. Це моє бачення зі сторони , бо встигла попрацювати і офігіти. Працювавши разом з дівчатами , як виявилось я була не одна такої думки, і дівчата тікали майже одразу , побачивши такі жахливі умови.
Дякуємо за ваш відвертий відгук. Нам щиро шкода, що робота в нашій компанії залишила у вас такі емоції.
Pinky — це мережа холдингу TUT.ua, яка швидко розвивається. У нас велика команда, багато локацій, і робота в б’юті-ритейлі дійсно має свій швидкий та динамічний темп. Ми розуміємо, що такий формат і навантаження підходять не кожному, і це цілком нормально — у кожного свій шлях та очікування від робочого процесу.
Водночас ми безмежно цінуємо сотні наших дівчат, які щодня успішно працюють, розвиваються разом із нами та забезпечують той самий високий сервіс, про який ви згадали. Саме завдяки їм наші магазини люблять клієнти.
Будь-які зауваження щодо внутрішніх процесів чи роботи керівництва на місцях ми завжди аналізуємо та беремо в роботу, щоб ставати кращими. Дякуємо за ваш досвід та бажаємо успіхів у пошуку свого ідеального місця роботи
Компанія один ред флаг , дівчата які там працюють , я не знаю які вони бачать плюси , щоб там залишатися за такі умови
1. Заробітна плата невідомо як рахується , ніхто тобі не скаже , бо з кожного товару йде різний відсоток.
2. Программа яку вони зробили під себе , де відмічаєшся коли прийшов і пішов , якщо вчасно не поставиш – штраф.
3. Каса рахується взагалі як попало , все сходиться по ній – по програмі пише що вона закрита не правильно – штраф 100 грн. Гарна мотивація – так?!
4. Кожен місяць генеральне прибирання , цілий тиждень миєш все, від камер до всіх баночок де стоїть товар, і обовʼязково фото – кожної полички і кожен куток магазину – маразм , нє? 😁 Вам заплатять 200 грн , це в кращому випадку , в гіршому – через пару тижнів приїде « головна» , щось не так буде , будете без 200 грн. Вигідна робоча сила? – звісно!
5. За всі недостачі – платите Ви. Якщо вкрали і навіть ви помітили це – обовʼязково фіксуєте , і все одно платите за вкрадений товар .
6. Все , що купуєте на магазині , обовʼязково, відправляєте скріншот «головній» , бо , не дай Боже все скупите і будете перепродавати.
7. Кожен ранок робите фото звіти , це мабуть для того , щоб зранку не гуляв , а обовʼязково займався роботою.
8. Таємного покупця не проходиш – штраф і тобі і адміну – 500 грн
9. Програма постійно зависає , на касі черги , бо постійно якісь проблеми, нормально нічого не працює, особливо в час пік.
10. Всі питання , вирішуються через якусь программу з запитами до конкретних людей , які розглядаються не завжди одразу, а можливо навіть й довго.
11. За *** *** постійно треба кудись щось писати , вирішувати , бо куди без головних .
А які ж плюси? Вирішуйте самі , візуальна картинка гарна , магазини тримаються завдяки дівчатам , які там плідно працюють , сервіс на висоті , якщо прийти до магазину як покупець, то будете почувати себе як вдома , бо дівчата віддаються консультації по повній. . Але з таким досвідом , в мене антиреклама щодо роботи в цій компанії , бо співробітників не поважають, використовують дуже зручно.
Дякуємо за такий розгорнутий фідбек. Для нас важливо отримувати подібний зворотний зв’язок, адже це допомагає перевіряти процеси та покращувати досвід співробітників. Хочемо надати роз’яснення по кожному з пунктів, які ви зазначили:
1. Нарахування ЗП: У нас діє система колективної мотивації — це % від валового прибутку магазину. У низький сезон ми коригуємо нарахування, щоб заробітна плата працівників залишалася стабільною
2. Штрафи за відмітки: Це проста робоча вимога, яка фіксує сам факт перебування працівника на роботі згідно з графіком. Дисципліна в цьому питанні допомагає підтримувати порядок та відповідальність у команді. Також ми з розумінням ставимося до життєвих обставин, тому в цьому додатку можна зафіксувати запізнення — щомісяця передбачена 1 година допустимого запізнення. Якщо потрібен більший час, це узгоджується окремо.
3. Закриття каси: Штраф нараховується лише у випадку, коли фактичний залишок коштів не відповідає касовим документам, що свідчить про помилку в підрахунку. При цьому ми маємо допустиму похибку у 20 грн, за яку відповідальність не застосовується.
4. Генеральне прибирання: Підтримка чистоти безпосередньо впливає на комфорт клієнтів і працівників. Це плановий процес, який додатково оплачується компанією. Фотозвіти — інструмент віддаленого контролю та допомоги у викладці, щоб магазин завжди виглядав естетично, а клієнтам і працівникам було комфортно перебувати в торговому просторі.
5. Щодо недостач та крадіжок: Ми завжди на боці співробітника у випадках підтверджених крадіжок (за допомогою відеофіксації) — тоді витрати несе компанія. Відповідальність колективу настає лише тоді, коли не було дотримано стандартів контролю товару.
6. У компанії діє корпоративна знижка 10–25%. Контроль за особистими покупками необхідний для прозорості операцій та уникнення махінацій. Раніше скріншоти були превентивним заходом, але ми зрозуміли, що це зайва бюрократія, тому цей момент вже опрацьований
7. Фотозвіти – частина робочого процесу, яка допомагає підготувати зал до прийому клієнтів та переконатися, що мерчендайзинг відповідає стандартам бренду.
8. «Таємний покупець» – це маркер професійності. Ми не використовуємо санкції як основний інструмент — навпаки, у нас діє система бонусування, де заохочення за високі бали застосовуються значно частіше( за статистикою бонуси ми нараховуємо в 5 разів частіше)
9. Нам щиро шкода, що ви зіткнулися з технічними збоями — ми розуміємо, як це додає стресу. Проте такі ситуації є виключенням, а не правилом. Наразі ми активно оновлюємо 1С, щоб робота була стабільною, а всі проблеми оперативно вирішуються техпідтримкою в Telegram. На випадок збоїв у нас діє чіткий алгоритм: працівник може провести продаж за паперовим чеком, а щоб згладити очікування клієнта — застосувати спеціальний промокод на знижку.
10. Ми розуміємо, що очікування відповіді може створювати незручності, особливо коли питання термінове. Використання внутрішньої системи гарантує, що жодне звернення не втратиться, тому на термінові запити ми відповідаємо навіть у позаробочий час та вихідні. Водночас планові питання опрацьовуються відповідно до графіка, що дозволяє нам зберегти якість та оперативність комунікації.
11. Щодо комунікації з керівництвом: Ми відкриті до зворотного зв’язку і постійно працюємо над тим, щоб взаємодія з центральним офісом була максимально оперативною та ефективною.
Ми цінуємо внесок кожної дівчини в успіх Pinky і завжди готові до діалогу. Будемо вдячні, якщо ви напишете нам на e-mail [email protected], вказавши місто та магазин, де ви проходили стажування. Ми обов’язково перевіримо цей випадок та надамо зворотний зв’язок.
І до речі, стілець на трьох там один, сидіти не можна і телефоном користуватися в залі також, навіть коли немає людей, але регіональному менеджеру можна все і навіть, коли в залі є люди ;)
Дякуємо за ваш фідбек. Для нас важливо, щоб правила в компанії були прозорими для кожного, тому надаємо відповідь по суті зауважень:
– Щодо відпочинку та стільців: Робота в ритейлі передбачає динаміку та перебування в залі більшу частину зміни. Проте ми не забороняємо відпочинок — у періоди без навантаження, коли в залі немає клієнтів і всі поточні задачі виконані, у працівників є можливість перепочити.
– Щодо використання телефону: Наш стандарт забороняє особисті гаджети саме під час обслуговування клієнтів. Якщо в залі порожньо, використання телефону для нагальних справ не є порушенням.
– Щодо роботи регіонального менеджера: Ми почули ваше зауваження стосовно її роботи. Хоча телефон для керівника є робочим інструментом для зв’язку з офісом, ми згодні, що це не має створювати враження байдужості чи подвійних стандартів. Ми обов’язково опрацюємо цей момент з керівним складом, адже приклад лідера — це те, на чому будується довіра в команді.
Ваш досвід допомагає нам виявляти зони для росту та ставати кращими для майбутніх колег. Щоб ми могли провести предметну перевірку роботи на місцях, просимо написати нам на [email protected] деталі щодо локації (місто та ТЦ). Ми детально вивчимо ситуацію, про яку ви розповіли.
Випала нагода пройти стажування в магазині Pinky. На жаль, досвід залишив виключно негативне враження.
З першого дня стає зрозуміло, що фокус зроблений не на продажі та знання продукту, а на формальностях. Працівників змушують заучувати мету бренду, філософію, історію створення, засновників і навіть знати всіх “в обличчя”, хоча в реальних продажах це не має ключового значення.
У продажах важливо знати продукт, склад, дію, вміти презентувати та закривати клієнта — цього тут, на жаль, немає.
Дівчата, які працюють у магазині, продавати не вміють взагалі. Це не продажі, а просто процес “клієнт взяв товар — пішов на касу — до побачення”. Ніякої консультації, роботи з потребами чи допродажів.
У результаті, навіть якщо ти вмієш продавати, але твої колеги — ні, нормальної зарплати в тебе не буде, адже продажі загальні, а не особисті. Мотивація повністю відсутня.
Окремо хочу зазначити абсолютну некомпетентність регіонального менеджера. Вона презентує товари на рівні “це для того, це для цього”, але не знає складів і дії продуктів.
Коли мова йшла про продукт вартістю близько 3000 грн, я почула фразу: «Я не знаю, що там, не вчила».
Це ненормально. Якщо товар коштує такі гроші і це ваші продажі — його зобов’язані знати і вчити.
При цьому локація магазину дозволяє робити дуже хороші продажі, але цього ніхто не робить. Керівництву варто звернути на це увагу, бо проблема не в клієнтах, а в системі та навчанні.
Щодо заробітної плати — повна непрозорість.
Ніхто не може чітко пояснити, як вона розраховується. Сказали: « Ну якось там у застосунку після кожної зміни рахується». Я побачила, що в цьому ж застосунку у дівчат вже є штрафи, при цьому немає зрозумілої ставки, відсотка від продажів чи нормальної мотиваційної системи.
Такого не повинно бути в продажах.
Як я зрозуміла, то 18000 грн це стеля яку там можна отримати, але за графік 3/2 по 12 годин це дуже і дуже мало. На зміні до речі 3 людини, 2 консультанти і адмін, теж незрозуміло для чого стільки людей, простіше зробити графік 4/2 по 9 годин. Тому що немає сенсу, наприклад, вдвох приходити на 9 ранку, зранку немає такої кількості людей. І для мене залишилось незрозумілим, як там виконується план в мільйон з такими продажами.
Також там є купу незрозумілих правил, які взагалі не мають значення, значення мають тільки продажі і кошти, які консультанти мають приносити компанії, але тут інші цінности.
Також хочу зазначити дивну організацію стажування, у першу годину просто сказали “ходіть, дивіться” — я нова людина, без пояснень, змусили мити дзеркала в перший день стажування — виглядає як використання безкоштовної робочої сили, регіональний менеджер у процесі втомилася, сіла їсти, а нас залишила “вчити матеріал”, про мету бренду, цілі і тд, що потрібно знати напамʼять,до речі. Це точно не формат першого ознайомчого дня.
Висновок:
Це місце не для продажників і не для людей, які хочуть професійно розвиватися в б’юті-сфері. Відсутні знання продукту, навички продажу, мотивація та адекватна система навчання. Плюс грошей там точно не заробити, якщо акцент йде на меті, цілі бренду, а не на вивченні продукції і фішок продажів.
Керівництву варто серйозно переглянути підхід до стажування, мотивації персоналу та, за потреби, змінити регіонального менеджера.
Дякуємо за такий детальний розбір нашої роботи. Нам важливо подивитися на власні процеси вашими очима, особливо в тому, що стосується експертності та навчання. Надаємо роз’яснення по пунктах:
– Ми знайомимо з історією та командою Pinky з перших днів, адже для нас важливо, щоб ви не просто продавали товар, а розуміли сенс і цінності бренду. Це база, на якій будується наш особливий сервіс. Водночас матеріали стажування дають вичерпні знання про склад та дію засобів, щоб ви були експертом для клієнта.
– Кожен із продавців має слідувати чітким етапам продажу, щоб клієнт отримував професійну консультацію, а не просто розрахунок. Якщо ви побачили зворотне — це відхилення від наших стандартів, і ми обов’язково перевіримо роботу команди на цій локації.
– Система колективного відсотка впроваджена саме для того, щоб дівчата працювали злагоджено, а не конкурували між собою. Це стимулює взаємодопомогу, що в результаті позитивно впливає на загальний результат і дохід кожного.
– Ми постійно вдосконалюємо знання команди на всіх рівнях, адже навчання — це безперервний процес. Дякуємо за ваш відгук щодо знань наших працівників; ми обов’язково враховуємо цей момент для подальшого розвитку професійної експертності наших керівників.
– Ми використовуємо автоматизовану колективну системну мотивацію (% від валового доходу). Щоб дохід команди був прогнозованим, ми можемо коригуват нарахування у низький сезон — це дозволяє підтримувати заробітну плату на стабільному рівні. Штрафи — це виключно інструмент дисципліни, водночас бонуси за високі результати ми виплачуємо значно частіше.
– Перший день стажування у нас є виключно ознайомчим. Ми дійсно поступово залучаємо дівчат до процесів, щоб ви могли відчути ритм роботи, проте в ознайомчий день пріоритетом має бути знайомство з брендами та підтримка наставника. Ми обов’язково розберемося, чому на цій локації відбулося відхилення від наших стандартів навчання.
– Дякуємо за ваш зворотній зв’язок щодо графіків. Ми враховуємо ці зауваження, адже прагнемо зробити роботу команди максимально логічною. Ми підсилюємо зміни, коли прогнозуємо високий попит, проте клієнтський потік іноді буває непередбачуваним, що змушує нас адаптуватися до ситуації в реальному часі.
Ваші зауваження допомагають нам бачити реальну картину на місцях і ставати кращими. Будемо вдячні за уточнення міста та магазину в листі на [email protected]. Це допоможе нам детально розібрати ситуацію та внести необхідні корективи в роботу команди.
Дорогие девочки, пожалуйста, не ходите в этот магазин трудоустраиваться. Я изначально безумно сильно хотела устроиться в магазин, так как очень сильно нужна была работа, решила попробовать устроиться в Pinky. Стажировка длиться 7 дней. Моя стажировка продлилась всего 4 дня. Изначально администратор меня хвалил, так как я безумно сильно старалась и была заинтересована в помощи подобрать клиента нужную продукцию, а не просто втюхать что – то подороже, но через день мне отказали в стажировке, аргументировав этот тем, что я хуже остальных девочек, в то время как день назад меня хвалили. На 3-й день моей стажировке была кассовая дисциплина. В этот день я впервые работала за кассой, узнала всю необходимую информацию для работы за кассой, девушка, которая работает в Pinky, рассказывала мне о работе за кассой, но негативно реагировала на ошибки с моей стороны, так как я впервые работала за кассой и для меня это всё было в новинку. Данная девушка на просьбы мне помочь реагировала негативно и фыркала. Когда мне понадобилась помощь за работой на кассе, данная девушка увидела, что мне нужна была помощь на кассе, повернулась ко мне спиной и ушла, в то время как мне нужна была помощь, другой сотрудник данной компании куда – то ушёл, а я осталась одна, но слава Богу, что в подсобке находился администратор, у которой я попросила о помощи и она мне помогла. Все мы чему – то учимся и не всегда может всё получаться с первого раза, но ставить человека, который будет обучать и который не умеет нормально реагировать на ошибки новичков максимальное глупое решение. Ушла я оттуда со слезами, так как мне было безумно обидно, что мой труд обесценили, а отказали мне в стажировке после того, как я выполнила со своей стороны всю работу, естественно мне деньги за те дни, которые я стажировалась не выплатили. Девочки, максимально не рекомендую это место для стажировки и работы. Я очень жалею, что изначально не прочитала отзывы о данной компании от бывших сотрудников, так как этим я могла предостеречь себя. Я решилась написать свою историю, так как хочу предостеречь других девочек, которые захотят к ним устроиться на работу.
Дякуємо за ваш щирий та розгорнутий відгук. Нам справді прикро, що стажування викликало у вас такі емоції, адже пріоритетом для Pinky є підтримка новачків та здорова атмосфера в команді.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з відсутністю допомоги з боку колеги під час роботи з касою. Це абсолютно не відповідає нашим стандартам: наставник має підтримувати та скеровувати, особливо в перші дні. Ми обов’язково розберемо цю ситуацію з персоналом магазину, щоб процес адаптації нових дівчат був комфортним і ніхто не залишався сам на сам зі складними завданнями.
Щодо термінів стажування, то період до 7 днів — це час для взаємного знайомства. Зазвичай рішення про продовження стажування ми приймаємо саме на 3-4 день: якщо ми бачимо, що внутрішній ритм компанії або формат роботи не збігаються з очікуваннями кандидата, ми завершуємо процес раніше. Це дозволяє обом сторонам не витрачати час на співпрацю, яка не буде ефективною в майбутньому. Рішення про відмову ніколи не є особистим — ми оцінюємо готовність працювати за стандартами мережі в комплексі, проте ми обов’язково перевіримо, як саме вам був наданий зворотний зв’язок, щоб він залишався коректним і справедливим.
Наразі в нашій компанії діє формат оплачуваного стажування, де кожен фактично відпрацьований день підлягає оплаті. Нам важливо, щоб кожен кандидат відчував повагу до свого часу та зусиль з першого дня знайомства з брендом.
Ми цінуємо, що ви відверто вказали на недоліки, адже це дозволяє нам вчасно реагувати на відхилення від стандартів. Щоб ми могли провести предметну роботу з командою, просимо повідомити місто та ТЦ у листі на [email protected]. Ми обов’язково вивчимо цей випадок.
Не рекомендую этот магазин как место работы. Пишу отзыв как бывший сотрудник, чтобы предупредить тех, кто планирует сюда устраиваться.
Обман начинается уже с зарплаты — фактическая сумма меньше той, что указана в вакансии. Нагрузка огромная: ты и продавец, и уборщик, и курьер, и кассир одновременно. Часто вычитают деньги за потери товара или даже за недостачи на инвентаризациях, хотя причина часто была в ошибках базы. Если кто-то что-то украдет, то платить будет сотрудник, хотя в вакансии вроде бы искали продавца, а не охранника? Так же существуют онлайн заказы, которые ты будешь паковать и бегать с ними в руках на почту вместо курьера.
Сама база постоянно зависает, особенно в часы пик или в выходные, из-за чего страдает работа кассы — а ответственность всё равно ложится на сотрудников. Также есть генеральная уборка, на которую ты обязан придти на 8 утра даже в свой выходной и тебе за это никто не заплатит. Так же есть штрафы.
Стажировка формальна: с первого дня известно, кого возьмут на работу, а кого нет. Человек может неделю проходить «стажировку», выполняя всю работу, стоя на ногах 12 часов, но при этом не получить оплату, если его не берут на постоянную должность. Человека могут не взять на работу только потому что он не понравился внешним видом администратору.
Атмосфера в коллективе неприятная: администратор Ольга ведёт себя непрофессионально, обсуждает сотрудников за спиной, допускает грубость. Без веских на то причин, может не поздороваться или проигнорировать сотрудников, когда приходит на работу. Руководство не поддерживает сотрудников, даже когда проблемы возникают не по их вине — для них клиент всегда прав, а работник остаётся крайним. Видимо по этой причине их не заинтересовало почему за неделю увольняется сразу 3 сотрудника.
Начальство всегда на камерах, если ты вовремя не подойдешь к клиенту, то к тебе сразу вопросы, хорошего не замечают что ты делаешь для магазина, отсюда идет обесценивание
Работа тяжёлая, нервы и время не стоят тех денег, что платят. Не советую этот магазин для трудоустройства.
Дякуємо за такий детальний відгук. Нам важливо розібрати кожен пункт, щоб прояснити, як вибудовані процеси в нашій компанії, та прокоментувати спірні моменти.
У нас діє система колективної мотивації — це % від валового прибутку магазину. Щоб дохід співробітників залишався стабільним навіть у «низький» сезон, ми гнучко підходимо до нарахувань і можемо збільшувати збільшити нарахування для працівників
Робота в нашому магазині справді динамічна, проте такий формат — це можливість безпосередньо впливати на дохід: кожна відправка чи консультація додають обертів у касу, що прямо збільшує щоденну винагороду.
У випадках підтверджених крадіжок (за наявності відеофіксації) витрати завжди бере на себе компанія. Колективна відповідальність настає лише при порушенні стандартів контролю товару.
Нам прикро, що технічні збої завдали вам стресу, проте такі ситуації — швидше виняток. Ми постійно вдосконалюємо 1С для стабільної роботи, а будь-які помилки техпідтримка оперативно виправляє через Telegram-чат. Для випадків, коли база затримує процес, у нас є чіткий план: продаж можна провести за паперовим чеком, а щоб клієнт не сумував через очікування — запропонувати йому спеціальний промокод на знижку. Ми робимо все, щоб техніка не ставала на заваді вашому комфорту та сервісу.
Щодо стажування та відбору: наразі в нашій компанії діє формат оплачуваного стажування, де кожен фактично відпрацьований день підлягає оплаті. Нам важливо, щоб кожен кандидат відчував повагу до свого часу та зусиль з першого дня знайомства з брендом.
Ми не затягуємо процес і не стажуємо людей тижнями без відповіді. Зазвичай нам достатньо 3–4 днів, щоб зрозуміти, чи підходимо ми один одному.
Ми розуміємо, що активна зміна — це навантаження, до якого треба звикнути. 3-4 днів достатньо, щоб ви відчули наш ритм і зрозуміли, чи справді вам у ньому комфортно. Якщо на цьому етапі стане зрозуміло, що такий темп не є комфортним — ми чесно про це кажемо, обов’язково оплачуючи дні, які ви провели з нами.
Для нас важливо, щоб наше знайомство було прозорим, а кожен ваш робочий день був справедливо оплачений.
Головним критерієм є ваша залученість, бажання вчитися та те, наскільки вам відгукується наш темп роботи. Ми цінуємо професійність та щирість, а не суб’єктивні фактори
Нам дуже прикро чути про ваш досвід спілкування з адміністратором. Описана поведінка є неприпустимою, оскільки ми активно працюємо над підвищенням компетенцій наших керівників та культурою спілкування в командах.
Ми обов’язково проведемо внутрішню перевірку, щоб розібратися в ситуації, оскільки атмосфера комфорту та здоров’я працівників у колективі є одними з досягнутих результатів для нашої компанії.
Ми зацікавлені в тому, щоб кожен кандидат отримував професійну підтримку з першого дня, тому обов’язково перевіримо ваш випадок. Будь ласка, повідомте назву магазину та місто на [email protected]. Це допоможе нам скоригувати роботу команди та стати кращими.
Заканчивают стажировку с тобой просто так без объективной причины. Стажировка длится 7 дней, выдают целый сборник информации содержащей в большинстве воду. Учить придется полный список всех основателей компании, с вами на 8-9 день проведут ещё одно собеседование, которое будет длиться пол часа-час. Утром существуют нарадки, которые вам в презентации ещё создавать.Нет определенной должности продавец-админ-кассир один человек, плюс ещё уборщик.Один раз в месяц генеральная уборка, которую не оплатят. Ещё онлайн заказы, которые тоже придется отправлять самостоятельно бегая в ближайшее отделение. Штрафуют, за опоздания и тайного покупателя.На полках нет защиты от падения продуктов, если что-то упало(а в магазине присутствуют люкс бренды) оплачивает сотрудник. Антикражек нет, если на инвентаризации выявят недостачу оплачивает тоже сотрудник.
Менеджер по кадрам отвечает быстро, но при работе выяснился обман, работа описывалась – не на ногах, но по факту на трёх человек один стул. Если вы специалист в косметике вам могут отказать, рекомендую рассмотреть другие компании.
Админа который работал со мной даже не отпускают закрыть магазин и спуститься в бомбоубежище при воздушной тревоге. Максимально не рекомендую, магазин всего лишь перепродает косметическую продукцию а трудоустройство с такими приколами.
Дякуємо за ваш відгук. Для нас важливо отримувати подібний зворотний зв’язок, адже це допомагає перевіряти процеси та покращувати досвід співробітників.
Ми дійсно маємо стажування тривалістю до 7 днів. Його мета — не лише навчити, а й зрозуміти взаємну відповідність кандидата та компанії. У разі, якщо формат роботи або вимоги не підходять, стажування може бути завершене. При цьому кандидат має отримати зворотний зв’язок за результатами.
Матеріали стажування містять як базову, так і розширену інформацію — для кращого розуміння продукту, брендів і стандартів роботи. Водночас ми не очікуємо механічного заучування всього обсягу — важливіше розуміння ключових принципів, сервісу та цінностей компанії.
Фінальна зустріч після стажування — це не іспит і не повторна співбесіда, а підсумкова розмова: обговорення досвіду, відповіді на питання та знайомство з регіональним керівником.
Як показує досвід, таке знайомство приносить користь, оскільки працівник розуміє, що завжди може звернутися до керівника напряму. Крім того, це допомагає новому співробітнику з перших днів відчути підтримку компанії, отримати чіткі орієнтири для розвитку та переконатися, що ми працюємо як одна команда.
У магазинах є розмежування між посадами (адміністратор, касир, продавець), проте в роботі також може використовуватись універсальний формат — це поширена практика в ритейлі. Це дозволяє краще розуміти процеси та забезпечувати якісний сервіс, при цьому задачі розподіляються в межах зміни та зон відповідальності.
Підтримка чистоти в магазині є частиною робочих обов’язків команди,. Ми дбаємо про охайність простору, адже в приємній атмосфері кожному з нас працюється натхненніше, а клієнтам хочеться повертатися до нас знову. Це проста, але важлива складова нашого комфорту та сервісу. Також ми одразу проговорюємо з кандидатами умови, щоб не будувати хибних очікувань.
Робота з онлайн-замовленнями також входить у процеси магазину. Ми поступово вдосконалюємо їх, щоб зробити більш зручними для команди.
У компанії діє система відповідальності, яка базується на дотриманні стандартів і результатах роботи. Ми не використовуємо штрафи як основний інструмент, натомість маємо систему бонусування, де заохочення застосовуються значно частіше. Водночас відповідальність може застосовуватись у випадках грубих та систематичних порушення стандартів.
Ми маємо внутрішні процеси контролю товару. Відповідальність співробітників визначається індивідуально в межах ситуації та не застосовується безпідставно. У випадках підтверджених крадіжок витрати несе компанія.
Робота в магазині передбачає активність і перебування на ногах більшу частину зміни — це специфіка ритейлу. Водночас у періоди без навантаження є можливість відпочинку. Ми також додатково переглянемо комунікацію вакансій, щоб уникати різних очікувань.
Безпека команди є пріоритетом. У компанії діють правила реагування на повітряні тривоги, і такі ситуації не повинні ігноруватись.
Ми відкриті до зворотного зв’язку і перевіряємо, наскільки реальні умови роботи відповідають комунікації на етапі найму.
Водночас бачимо у відгуку моменти, які не відповідають нашим підходам або потребують додаткової перевірки.
Ми прагнемо до однакових стандартів сервісу та навчання в усій мережі, тому ваш досвід для нас дуже важливий. Просимо написати нам на [email protected] деталі щодо локації (місто та ТЦ), щоб ми могли розібратися в ситуації та не допускати подібного в майбутньому.