OS.9

OS.9

location_on , , ,
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Виготовлення дублікатів ключів всіх типів. Професійна розтяжка взуття.

Відгуки про роботу в OS.9, зарплати, вакансії

1 2
  1. Гость
    8 Чер 2026

@ Гость , Напишить, будь ласка, прізвище того менеджера, що гроші з вас вимагав за повернення. Хай на нього власники компанії подивляться.

2. Гость
    5 Чер 2026

По телефону назвали одні умови роботи і графік виходу фактично не співпадають,рівень оплати назвали 30000 фактично до 22000 ,якщо сам вмієш робити паяти мікро схеми,кнопки, присутні штрафи за не видачу чеків,за повернення ключа і зроблену роботу ти споачуєш.

3. Рашид
    18 Тра 2026

Не заплатили мне за работу в Вишнёвом вул.Европейская 30 за 7 дней работы. Это как-то негоже для такой фирмы.?

4. Гость
    15 Кві 2026

@ Олександр , Обідня перерва з 13:00 до 14:00 у майстра, регламентована.Про це білим по чорному надруковано биля віконця майстерні Він не раб азвичайна людина, така ж як ви.

5. Олександр
    13 Кві 2026

Доброго дня Зазвичай я роблю ключі в 1 місці в Вінниці в Sky парку мене знає там 1 хлопчина сьогодні прийшов сидів 2-й я попросив зробити ключ він сказав в мене нема часу ідіть в 2-му місці обід я не хочу вам робити я запитав чому він сказав в мене нема Настрою і бажання хоча я туди часто приходив і все було гаразд цей раз людина спорила Мені настрій і натхнення туди приходити дякую вам

6. Гость

Команда OS.9 :
    Шановний добродію (-йко)! Завзятість, з якою ви протягом тривалого часу залишаєте коментарі, які рясніють перекрученими фактами, застарілими даними та особистими образами, викликають як мінімум здивування. Це здивування можна сформулювати одним єдиним питанням: чи буде людина проактивна, дієва, з затребуваними на ринку навичками чи компетенціями, витрачати на все це час? Очевидно, питання риторичне.
    В будь-якому випадку, хочемо поінформувати вас про те, що з моменту появи цих коментарів пройшло більше півроку. За цей час наша компанія тільки виросла. Чимало тих інвесторів, які працювали з нами роками, продовжують інвестувати і надалі.Важко запідозрити тих, хто роками заробляє на інвестиціях, у тому, що вони не вміють читати цифри,чи не так?
    Сподіваємось, що ви направите вашу енергію в більш конструктивне русло. Бо найкращий спосіб покритикувати когось чи щось-це зробити те саме, але краще.
    Якщо ж ви й надалі зробите свій вибір на користь поширення відірваних від реальності пасквілів, ми просто побажаємо вам удачі.Своєю критикою ви робите нас сильнішими та впевненішими.

Серйозно, ви змінились? Незнаю хто це писав, певно саша або льоша, як же Микола? Пропрацював менеджером декілька місяців, купив пару майстерень, і що? Ви його просто вигнали з команди без відшкодування збитків. І Миколу підставили, адже жоден з ваших менеджерів Офіційно не влаштован, ні в києві, ні в Рівному, ні в Івано-Франківську, ні у регіоні (Сергія Мирославовича) Львові, ну і інщі. Ви як кідалами були, так і лишились!

7. Гость
    25 Бер 2026

@ Гость , Бо там менеджер скот з яким люди не хочють працювати, та і в принципі сидіти на майстерні за 350-450 грн в день, самі зрозумійте не кожен схоче. Тому там і закрито, бо працювати нема кому

8. Гость
    25 Бер 2026

@ Гость , Ви певно працюєте не в тій компанії про яку пишете, постійні пересорти при прийняті посилки, постійна відсутність актуального сезонного товару, (прислати мережеві подовжувачі в блекаут коли потрібні були ліхтарі, СЕРЙОЗНО КАРЛ?), постійні заморочки від менеджерів та керевництва стосовно роботи, ти не можеш просто спокійно вийти та працювати, тебе обовязково будуть замахувати то ти то не зробив то інше при тому що тобі цого робити і не треба було, але це дрібниці. Виходи поза графіком, мала зп, та штрафи оце перебор, при тому можна не розраховувати на премію, на відпустку (пішов в відпустку все ти ворог, тебе звільняють по вигаданим причинам, а і хех, звісно відпустка ніколи не оплачюєтся), лікарняний треба переносити на роботі, перше тебі його ніхто не оплатить, друге працювати ж нікому. Короче порада новачкам, біжіть, чим швидше тим меньше ви втратите часу на цю шарашкіну контору, порада старичкам ну ви і самі в курсі що відбуваєтся в компанії насправді, а для людей які в пошуку роботи прошу не звертати увагу на написаний пост на який я відповів, його написав офіс, і аж ніяк не майтер)
    При оформлені ви отримаєте такі мінуси:
    Ніякого соц страхування, немає відпусток та лікарняних.
    Крива робота склада, вам щось потрібно, забудьте ви цого ніколи не отримаєте та не заробите на цьому.
    Вас буде маті не виймать постійно сб, це порушення штрафи та постійне капання на мозок від менеджера, бо і його сб буде діставати.
    Керівництво яке кладе на майстрів, ви грубо кажучи будете працювати за дякую та оплату комуналки, житла, їжі. Забудьте про хороші заробітки, де добре заробляють давно зайнято (таких майстерень мізір).
    Можна забути про вільний час на вихідних, адже працювати нема кому, то і попросять вийти.
    Плюси:
    Аварійні послуги, в деяких місцях ви можете заробити плюсом по 50-300 на день, якщо до вас прийдуть замінити батарейку в годиннику або автопульті.
    День звільнення (хоча це більше до мінуса відноситься, ви зрозумієте що отримали не безцінний досвід, а гвркий)

9. Гость
    18 Бер 2026

Працюю в компанії OS9 понад 4 роки.
    Справляє дуже позитивне враження.Відчувається професійний підхід до роботи,увага до деталей і клієнтів.Команда виглядає згуртованою та відповідальною,а послуги-якісними й сучасними.Особливо приємно бачити прагнення до розвитку та впровадження нових рішень.
    Прочитала уважно коментарі, висновок один.Пише це явно особа яку вигнали за порушення,пияцтва або крадіжки,тут з цим строго,але мене все влаштовує.
    Хочеш заробляти-заробляєш.
    Рекомендую як надійного партнера.

10. Колишній працівник OS9
    11 Бер 2026

УВАГА люди які хочуть працювати майстрами в ОS9 не ведіться на цих шахраїв,вони багато обіцяють і нічого не виконують,це фірма яка дає 100 забирає 200.Я колишній працівник ОS9 і хочу розказати правду про цю контору
    Ставка 250грн +%(+- 200грн)за 11 годин роботи,обіцяти вони будуть зовсім інше(в той же час звичайний продавець консультант 800+грн за 8год),навчання триває 10днів після чого екзамен(за який потрібно заплатити),за навчання обіцяють 200грн в день(цих грошей ви ніколи не побачите),мало того що ставка і заробіток нижче плінтуса так щей кожен майстер має заплати за себе податок 2000грн(в 99% роботодавці платят податок самі за працівника)нових працівників кидають як собак по різних майстернях в межах міста і поза ними(((
    За кожним рухом та словом слідкує служба безпеки,яка дає штрафи майстрам за невиконання обовʼязків,а їх дуже багато,(буває що сума штрафів перевищує суму заробітку,тому потім важко звільнитись бо стаєш винний цій конторі,штрафи від 1000 до 10000грн)ставлення на конференціях жахливе приниження цькування і тд.,мусор «мирославович»(вольман сергій мирославович)це *** рідкісне,яке ставиться до працівників як до ***.
    На аварійних послугах про які вони так розказують можна влетіти так,що прийдеться на цю контору працювати безкоштовно(а саме пошкодивши годинник клієнту або автомобільний ключ)
    Моя вам порада,краще з ними не зв’язуйтесь…
    Вибір за вами!

11. Гость
    17 Гру 2025

Фірмі починає приходити капець. Почали затримувати премію все сильніше і сильніше, майстрів змушують клянчити відгуки у клієнтів, під страхом штрафів просити клієнтів зробити замовлення в інтернет-магазині, а ще роздавати листівки інфо-циган на фітнес- тематику заощаджуючи на роздавачах листівок. Раджу господарям фірми звернути на те, що відбувається насправді, а не просто слухати байки групі шизофреніків, які дорвалися до влади, поки не пізно.

12. Гость
    29 Жов 2025

Контора, яка живе своїм хаотичним життям. На роботу ходять коли хочуть, обідають коли заманецця, а коли клієнт неодноразово намагається отримати послугу з виготовлення ключів, в робочий час кіоск закритий — по телефону годують завтраками.
    м.Рівне, вул.Кн.Ольги 1.

Про хаотичне життя влучно сказано ). Двічі намагалась зробити дублікат на Княгині Ольги в Рівному, зачинено. Довелось їхати на Чайку в іншу фірму.

13. Гость
    23 Вер 2025

Категорично не рекомендую зв’язуватись з цією компанією. Мав особистий досвід. Обіцяють зарплату в 20 тисяч, отримуватимете 5-6.

14. Віталій
    19 Вер 2025

Це не компанія , це *** повне,Директор москальська подстілка ,мусор який брав хабарі,дуже жадна і не приємна людина, він б’є та кричить на жінок,свої робочих він рахує за повне ***, я колись там працював,недавно хотів зробити ключі,5 разів приходив щоб мені його поправили,короче нікому не рекомендую там робити ключі ,а тим більше там працювати!

15. Гость
    25 Лип 2025

Класична фінансова піраміда. Не дай Боже вкласти туди гроші чи навіть піти працювати. Продають аліекспрешний хлам по космічним цінам.

16. Гость
    11 Чер 2025

Контора, яка живе своїм хаотичним життям. На роботу ходять коли хочуть, обідають коли заманецця, а коли клієнт неодноразово намагається отримати послугу з виготовлення ключів, в робочий час кіоск закритий – по телефону годують завтраками.
    м.Рівне, вул.Кн.Ольги 1.

17. Гость
    28 Тра 2025

Панове хто з вас працював в цій компанії та був звільнений не за власним бажанням, то не за вашою згодою зверніться на мою сторінку в facebook будемо писати колективну заяву до суду.

18. Варшава
    12 Кві 2025

Чому в Варшаві ви платите новим робітникам менше по відношенню до старих? Чи може Ю.Шелик окрім того,що стукач ще й гарно тобі *** за добавку до зарплати? Ховаєшся як трус від війни в іншій країні і не можеш нажертись злотих,ухилянт.
    Запам’ятай -Бог не фраєр а ти не вічний.

19. Франц Степанович Господарчук.
    21 Бер 2025

Декілька днів тому, під час вихідних, менеджер повідомив мені про те, що мені знайшли заміну і мене звільняють з роботи. Але мені ще треба три дні відпрацювати. Я вимагав у нього наказ про звільнення так як я офіційно влаштована людина. А коли прийшов на роботу то почав перевіряти свої документи, які в папці, то як виявилось не вистачає наказу про прийняття мене на роботу, та власне самого трудового договору. З цим запитанням я звернувся насамперед до менеджера щоб надали мені хоча би фотографії цих документів та у відділ кадрів, менеджер промовчав, а у відділі кадрів сказали що я не буду всім надавати фотографії вас багато а я тут одна. Довго я обдумував це запитання і накінець вирішив звернутися через коментар. Можливо до директора та інших посадових осіб дійде, те що ви зобов’язані це зробити по вимозі працівника, закон такий.
    Тому звертаюся до вас ще раз:
    Будь ласка надайте мені фотографії наказу про прийняття мене на роботу та самого трудового договору, будь ласка.
    З повагою до вас ваш працівник Франц Степанович.

20. Гость
    28 Лют 2025

Звичайна фінансова піраміда, яка вже наближена до розвалу. Тому що необхідність додаткових інвестицій, для підтримки видимості “успішності” компанії, зростає в геометричній прогресії, а самі майстерні зі своїм реальним доходом не зможуть усе це компенсувати, до того ж з’явилося багато народу, що паразитує на цьому.

21. франшиза os 9 афера
    11 Січ 2025

это не компания,это правду говорят-шарашка .Задумывался раньше о франшизе,но после того как к нам пришел на работу их бывший работник с этой шараги и рассказал всю правду и что они там творят,появилось к ним отвращение.Их мастера сами же говорят что руководство у них ухилянты и зашуганые мальчики .Показали скрытое видео с офиса как на работников офиса там орет какой то старший мужик, матами и вообще отношение и к женщинам…жуть какая то.Типа отсижываются где то в Польше и ждут когда смогут вернуться.Сами не хотят под снарядами находиться.Вот такие вот двойные стандарты.Одни без рук ног остаются ,защищая свою землю а эти потом на готовое хотят вернуться. Могу посоветовать одно,если вам нужны мастера,отправьте их туда,пусть их там подтянут,научат,месяц-два поработают а потом заберите мастера к себе на более достойную зарплату.кстати в Киеве и Одессе уже так и делают.Просто переманивают готовых мастеров от них на порядок высшей зарплатой.А кое кто специально посылает к ним знакомых чтобы научились и поработали несколько месяцев и не нужна вам никакая франшиза от таких людей.и это будет не преступление .раз они так относятся к людям и своей стране они заслуживают такое же отношение.

22. Степан
    6 Січ 2025

Люди якщо захочете йти працювати у цю шарашкіну кантору- подумайте добре!!!
    При прийняті на роботу обіцяють стабільний дохід і хороші умови праці, це все брехня!!!
    Відпусток немає, лікарняних немає, коротше кажучи не ведіться!!!

23. Гость
    30 Гру 2024

@ Оксана , я працюю зараз в цій компанії, умови виплати за стажування вам озвучили,( після навчання та стажування пропрацювати місяць ,тоді вам заплатять за стажування )за навчання з вас грошей не брали!
    Легкі гроші бувають коли нічого не робиш а сидиш на чужий спині

24. Гость
    12 Гру 2024

Не віриться, що така велика компанія не заплатила за стажування просто так. Я думаю, що ви скоріш за все просто на роботу не вийшли))

25. Оксана
    8 Гру 2024

Ця компанія у Львові має шахрайські нахили. Стажування зажали не заплатили. Хоча коли запрошували на стажування дуже добре розповідали і про зарплатню і про легку роботу. А насправді усі точки знаходяться у великих неопалювальни супермаркетах. Умови для праці – так собі. Так що, якщо хтось хоче спробувати свої сили в компанії OS.9, раджу 100 разів подумати.

26. Гость
    26 Лис 2024

Дякую Рівненська майстерня дуже гарно працюють і приємне обслуговування. Ключі зробили дуже якісно. Дуже задоволений

27. Александр
    26 Чер 2024

Команда OS.9 :

Видимо вам тоже делать нечего, если вы отвечаете на эти комментарии, а в целом, если человеку не понравилось у вас работать, то почему-бы и не потратить 5 минут своего времени, что-бы помочь другим людям не делать ошибку стартуя деятельность в вашем курятнике.

28. Гость
    24 Тра 2024

прочитав отзывы сразу понял,что владельцы компании лгуны и трусы .У них есть родина а они убежали в Польшу и прячутся здесь.Я сам из Беларуси,но у нас диктатор и пока мы не воюем с ним.А этот Виталий,Игорь,Сережа …ну что могу о них сказать))))) Бог вам судья! Вы никчемные создания.Пока мужики вооют в вашей Украине то эти лилипуты в Польше отсижываются. Мне то без разницы я гражданин другой страны и теоретически это не моя война и не мне судить.Но уважения к таким нет вообще ,если смотреть субьективно! Трусы с большой буквы. АААА) забыл сказать) ООООчень смешно иногда смотреть,когда приходил ПАН Виталий со своей женой к нам и начинает понтоваться и разговаривать как большой босс ,а есть еще карлик большой босс))) А сами то трусишки оказывается . Что не в окопах то ?)И выучите на польском хотя бы несколько фраз ,неучи,двоешники.

29. Гость
    21 Тра 2024

я переехал из Херсона в Киев в июле 22 года и начал работать в ос9. ребята всему научили, показали работу. работал 10 месяцев, а затем нашел работу по специальности. что могу сказать о фирме… классный коллектив, неплохие условия труда, деньги платят каждый день. в целом я доволен был

30. Толик
    20 Тра 2024

Пропрацював в компании майже два роки. Тільки приємні враження. Дякую всьому колективу, якій мене підтримував. Попри всі мінуси і конфліктні ситуації, бо без них ніяк, мені було добре на цій роботі:)

31. Гость
    18 Кві 2024

Мабуть рашистськими ботофермами користується)Головний ухилянт ос9 пан Вітальчик-маминький синочок уже утік закордон в білих кедах)))Ой ти бусічка моя маленька ,ходи до мами на ручки)В мене як в жінки мабуть більше сміливості і честі ,хоча я ніколи зброю в руках не тримала.І хто такого чоловіка поважати буде? Цікаво коли повернеться в Франківськ ,чи буде совість дивитися іншим чоловікам в очі ?

32. Гость
    2 Бер 2024

@Святослав, Немає працівника с ім’ям Святослав)))). Зовсім.)))) Офіс став користуватися послугами ботоферм )????

33. Сергей
    28 Лют 2024

Досить непогане місце для роботи. Є можливість заробляти хороші гроші. Мінус трохи довге навчання. Тому якщо хочете заробляти з першого дня то не вийде. Десь ближче к двум тижням вчать, а потім зп платять шодня

34. Святослав
    20 Лют 2024

@Гость, не пишіть свої фантазії, хороша компанія. Я вже півроку працюю, прийшов з іншої сфери (був бариста), навчили за тиждень, заплатили за стажування, зп кожен день, якщо порівнювати то дуже гідні умови праці.
    Подібні коментарі виглядають як заказуха 😂🤣

35. Гость
    22 Гру 2023

@Соискатель, Якщо вы б були з Партіі Регіонів то б узяли. На Київщині майже усіх місцевих співробітників на луганських змінили. Мабуть ці “патріоти” готуються вже до “Малоросії” .)))

36. Соискатель
    15 Гру 2023

Всем добрый день ! Очень хотела трудоустроится в эту компанию на позицию Регионального менеджера , в первые увидела вакансию в Сентябре , на тот момент еще работала , но уже находилась в активном поиске другого работодателя , отправила отклик , но ответа так и не дождалась , набирала HR по указанному номеру тел неоднократно , трубку тоже никто не поднял , видимо очень заняты работой ))) так как сайты трещат их вакансиями .
    Спустя месяц офиц уже будучи безработной решила снова испытать судьбу и повторно сбросила свой отклик , но снова не получила ОС ! И вот уже Декабрь , я отдохнула , набралась снова сил , и имею большое желание снова устоится на работу . Открываю Work.ua и снова вижу открыта вакансия на РМ ) и думаю мало ли , может что то у соискателя и собственника не сложилось , и решаюсь в третий раз снова сбросить им свой отклик , я же упертая и всегда привыкла идти до конца ☺️ проходит несколько дней ОС снова нет , думаю ну может мониторят рынок , и принимаю решение все же звонить снова HR Анастасии ) и О, Алилуя.. дозваниваюсь я ей с 4-го раза, задаю вопрос актуальна ли вакансия ? HR подтверждает , что да актуальна и мое резюме будет передано руководству на рассмотрение . Уточняю сроки дедлайна , ответа четкого нет , мол я не знаю когда расмотрят , думаю ну не проблема мне же еще раз ей будет набрать ) спустя 5 дней ОС связи так и нет , пишу смс на Вайбер что бы не беспокоить очень занятого HR , читает она мое смс и снова просто игнорирует . Звоню , один , два , три , четыре раза , а воз и ныне там , и просто понимаю , что с таким подходом мое резюме вряд ли вообще все эти разы попадало к руководству ! Набираю я на горячую линию и прошу константы HRD , как оказалось такой должности в этой компании нет ( но мне обещают передать , мою просьбу что бы со мной связались . Проходит час , звонка так и нет и вот снова я звоню лично Анастасии и с третьей попытки все же дозваниваюсь , и получаю в ответ , что вакансия уже не актуальна и на работу принят другой человек , задаю вопрос почему Вы не дали своевременную ОС ? А в ответ тишина .. ну думаю ок , у них есть еще вакансия аудитора по всем заданным ими критериями требований мой опыт 100% совпадение , и говорю Анастасии об этой вакансии , и в ответ мы ищем другого человека ? Я уточняю какого такого другого ? Можете аргументировать ? Ответа снова ноль !!!!!
    Так вот итог этой всей повести о том , Уважаемое руководство данной компании обратите внимание на работу ваших подчиненных , и найдите наконец то компетентного и профессионального HR , потому как вы так никогда не найдете достойных управленцев !!!!!! Мало того , что сайты трещат от негативных отзывов , так еще и какой- то HR решает твою судьбу не имея при этом ни Soft skills ни Hard skills !!!

37. Гость
    14 Лис 2023

Прочитав і все стало на свої місця. Тепер по суті. Дана шарага хоче зайти на ринок Польщі. Уже відкрили аж 3 точки на околицях Варшави. Забув сказати директор у Варшаві такий собі Сергій,я так розумію мєнт. Але то лірика. Суть в чому обіцяють оде а насправді пшик. Не тратьте свій час на цю шарагу.Вони думають що у Польщі як і в Україні люди будуть бігати за їхньою роботою. Ще раз гаголог не тратьте свій час. Шукайте роботу в другому місці.

38. Гость
    9 Лис 2023

Команда ОС9)))))) Цікаво хто це так набрався сміливості розписатись за всіх,мабуть ухилянт від армії пан В ?)))) Немає ніякої команди ОС9 немає ,колись ще було щось схоже але з приходом хворого на голову мирославовича ,в принципі не може бути ніякої команди))))Є тільки мати,мати,мати,мати,мати,мати,мати,крики,крики,крики,крики,негатив,психічно хворі крики старого мирославовича,обзивання і бажання наблювати на стіл від цих матів і негативу…А ще пане В спитайте ,як вас команда ОС9 ,критикувала,коли ви поїхали відпочивати за кордон… Ось одна фраза однієї особи “Мог бы ради приличия сидеть в Украине ,пока наши ребята в окопах гибнут,другие на пляже” Да і не може пан В бути ніякої команди,коли Ви ходите і заглядаєтесь на красу однієї жінки і кажете -“я би її”…да я знаю що вона дійсно дуже красива))))) Оголошення про роботу в ОС9 висять вічно і пачками на всіх сайтах)))))))))))))))))))Ахахах))) Тому як ніхто не хоче працювати в місці,де обзивають,матюкають,крики ,психічно хворі крики.А як би Ви були дійсно мужиком, але на жаль це не так,то психічно хворому мирославовочу вже б давно вказали на двері і в офісі знову запанував би спокій ,мир і бажання працювати.А так є тільки матюки всіх сортів ,негатив,крики от тому і ніхто не хоче там працювати.Тому як є неадекватна,огидна ,неприємна людина…Коли він наближається до нас,то починається рвотний рефлекс.І введіть вже нарешті лікарняні і відпускні…Ви так рекламуєте свою фірму,як якийсь бренд Гугл чи Мерседес…А в вас порушення на порушенні…а і ще,де ви бачили рекламу на стовбах від Мерседеса))))розклейки))) Усі нормальні хлопці,майстри,менеджери втекли від вас і тенденції продовжують зміцнюватись у цьому напрямку. Ви напрошуєтесь зі своєю франшизою до всіх,назвонюєте,напрошуєтесь,принижуєтесь)))) В принципі мені ви фіолетово…але прочитавши з подругою з офісу в кафе відгуки про вас і ваш відгук,ми довго сміялись))))) От і вирішили за чашечкою кави і смаколиками ,потратити на вас свій дорогоцінний час)))) Тому як є відчуття справедливості і честі і ненавидимо вашу брехню і ви більше не будете вводити в обман людей,котрі витрачають свій час на вашу фірму))) Надіємось що нашою критикою ми зробимо вас ще сильнішими і впевненішими а вашу дружину хоч трохи гарнішою,що б в неї зникли комплекси відносно красивіших жінок))))))Ахахах))))Чао,ухилянт)))))І також побажаємо вам удачі)

39. Команда OS.9
    22 Сер 2023

40. Гість
    21 Сер 2023

Доброго дня.А що вас там так образило і які там є плюси і мінуси?можете більш детально розповісти.Так як вже не перший раз чую погані слова про власників цієї фірми від людей котрі зв’язались з ними і з їх франшизою.Дякую…

41. Олександр
    21 Сер 2023

Особисто вони нам також пропонували і нав’язували цю недофраншизу.Перераховували скільки в ній плюсів.Може і є якісь плюси,те що вони нібито все беруть на себе.Але я перерахував все разів десять мабуть.Отже перше:для чого мені їх бухгалтерія?друге:для чого мені їх менеджер?третє:для чого мені їх постачання?І від 12 тис.$ і це тільки початок ,щоб потім їх все життя кормити ще…Я давним- давно сам починав в майстерні і якщо в мене на обидвох майстернях працюють майстри,котрі самі замовляють,самі дивляться,що їм потрібно дозамовити,і так далі.Я просто приїжджаю раз в тиждень і забираю свій прибуток.Весь контроль на майстрах і якщо майстер має якийсь підробіток,то мене це вже не цікавить і цікавити не може,так як на ньому висить все від закупки до продажу,вся операція.Мої тільки інвестиції і якісь інші питання,з податковою,поліцією,ремонтом приміщення…Єдиний плюс ,що вони навчають майстрів.Так як вчити дуже важко і це не дешево.Наприклад ми відправляли в Харків на два тижні майстра,для навчання заточування медичних і інших інструментів,для перукарень.То два тижні навчання 1200$.Ну але це зрозуміло,ніхто не збирається марнувати свій час і напрягатись на вас безкоштовно.Але суть в іншому,те що вони там толком нічого не вчать.Майстри там м’яко кажучи на один день і можуть робити тільки прості ключі,я вже не кажу про авто.І оголошення в них постійно висить.А самий великий мінус,те що ви довічно будете їм оплачувати їхні дурні послуги,менеджерів і всяких інших спиногризів.Відніміть ці кошти,знайдіть хорошого майстра ,долайте ці кошти йому і якщо людина нормальна,то вона в вас пропрацює не один рік. А не будете постійно в пошуку майстрів як це нещасне ОС недодев’ять і отримувати негативну репутацію .Тим більше мій колега повівся і тепер вже жалкує,збирається розривати.Та і тим паче репутація в цієї ос 9 ненайкраща так як колись давно в такої фірми МММ.

42. Гость
    21 Сер 2023

Пропрацювавши в цій фірмі рік, з впевненістю можу сказати, що це шарашкіна контора. Як для роботи, вона найгірше місце з усіх де я працювала. Чому гірша? Зараз розповім. Умови і оплата праці залишають бажати кращого, плюс над тобою стоїть начальник, якого піклує, як тільки можливо більше набити свою кишеню, плюс якщо вас ніколи не принижували, особливо матами, тоді ласкаво просимо до OS.9, там знають всі мати. Коротше, якщо на деякий час десь перебитись, піде, але не для постійної роботи.

43. Гость
    1 Сер 2023

@Назар, а як вони це виправдовували? Це дуже цікаво. Гроші яки з вас узяли , повернули?

44. Назар
    28 Лип 2023

Оформив я франшизу в ос 9.Пропрацювали неповні два роки.Але нажаль чуда обіцяного людьми від ос 9 не сталось.Показували нам одні доходи,на прикладі своїх філій а в кінцевому результаті таких прибутків в нас і близько не вийшло.Звичайна замануха.Займаюсь ще іншим бізнесом,а ключний в перший раз вирішив спробувати.Щось тут не те,або вони обманюють ,показуючи великі доходи,навмисне щоби заманити на покупку франшизи і впарювати свій товар ,до певного часу,поки клієнт не зрозуміє,що нема більше сенсу це продовжувати.

45. Гость
    16 Чер 2023

@Франшиза в OS 9 -обман и деньги на ветер, Они не в состоянии загрузить работой те мастерские что сейчас работают, мастера перебиваются кое как подработками. Эта франшиза – просто впаривание фанерных будок за 12 тыс.$

46. Гость
    8 Тра 2023

@Франшиза в OS 9 -обман и деньги на ветерЗдравствуйте, как с вами можно связаться, относительно работы. Я знаю эту компанию, сам в ней работал…

47. Франшиза в OS 9 -обман и деньги на ветер
    8 Тра 2023

Предложили взять франшизу у них а когда мы прикинули все сценарии,расходы и плюсы из этой франшизы,то поняли,что лучше найти готового мастера и дать ему половину из этой суммы,а это на минуточку примерно 10-12 тыс.баксов…Что и было сделано ,мастер получил 6.тыс.баксов, на раскрутку.Пока мы довольны.Мастер остался у нас работать.Планируем вторую точку в Киеве.Ни в коем случае не рекомендую брать франшизу в этих жлобов и аферистов OS.9.Деньги на ветер.

48. Київ
    23 Кві 2023

Огидна контора,таке враження ,що власники,директора якісь неадекватні істоти ,мутанти .Неможливо спокійно працювать,виконувать свою роботу,так як вас постійно будуть зай…бувать це начальство, жлоби бойко і космірак і сережа мусорський.Як,як можна спокійно працювать? ,коли мало того,що зарплата нікчемна,то якщо я захворію мені і больничних не дадуть а витиснуть хочуть з робітників як з лимонів.Однозначно не рекомендую там нікому працювать ,ніколи і нікому .Хіба,що своєму ворогові .Жлоби,обманщики ,за копійочку будете працювать і ще й вас захочуть використать.

49. Київ
    26 Бер 2023

Пропрацювай в цьому курятнику OS.9 на філії в Києві,близько двох місяців.На більше не витримало ані здоровя,ані нервів ,да і заради чого? Треба робить з 9.00до 20.00 і за такий графік отримувать копійочки.і зверхнє ставлення начальства і вислоховувать ,що ти мало продав,не запропонував,що ти як в шоу на камері.Нікому не пораджу там працювать.Начальство це пернаті створіння і вас хочуть обдурить і використовувать.

50. Правда
    18 Бер 2023

Умови,права,обов,язки та інше ,праці в косміраків.
    Отож…
    1.варіант номер один-ви хороший робітник,стараєтесь ,відірвані з цією роботою від сім’ї,часто проявляєте ініціативу…висновок-один х…й ви для них розхідний матеріал ,вам не оплатять лікарняні ,вам не оплатять відпустку,ще й поза очі славнозвісний старий паперовий СБУшник буде вас обс…ати ,те що ви нічого не робите,те що ви погано навчили майстрів,хоча всіх вчиш однаково,інша справа,що є такі котрих вчи не вчи,вони твердолобі.Це так само як в школі ,хтось засвоює інфу з першого разу ,хтось з пятого.Нехай згадає космірак і паперовий СБУшник як вони самі в школі вчились.Паперовий СБУшник до тієї пори так і не може без помилок розмовляти українською .Але суть не в тому а в тому ,
    що результаті винним будете всеодно ВИ!!!тільки ВИ!Тому,що така політика фірми-заплатити копійки а вижати людину як лимон і в кінці обі…ти.
    2.варіант другий- ви будете супер менеджером,ви будете приносити прибутки високі,ви будете слухняним і терпілою,мовчати і не огризатись на хамські слова паперового СБУшника,все одно ви гівно і вас “нада заставіть сделать больше і закрутіть гайкі ” все одно не догодите…
    3.варіант третій-ви просто супер робітник!ви приносите мільйони доларів для косміраків і паперового СБУшника,вас можна обзивати,ви мовчите ,вам можна від слова взагалі не платити ЗП ,ви будете робити їм каву,мити підлогу в офісі,мити автомобіль мусору ,косміраку,його мамі міняти тампакси власноруч,бігати на пошту,міняти серцевину замка в їх будинку ,заносити товар в їх магазин і пекти піццу… тільки тоді можливо ви будете більш менш,хорошим працівником…від слова МОЖЛИВО…тому,що як тільки ви заікнетесь про підвищення ЗП,допомогу на здоворя,соцпакет,лікарняні,або просто щось зробите не так ,а не помиляється тільки той хто нічого не робить,ви автоматично будете поганим і паперовий СБУшник буде в істериці верещати матом і обзивати і казати “уволіть”!
    4.варіант четвертий – В косміраків і мусора разом з бойком ви нічого не заробите окрім зіпсованих нервів і здоровя!вам буде одна дорога,до психіатра і сидіти потім на таблетках.Це питання тільки часу.Так як в такій атмосфері і емоційному фоні неможливо спокійно працювати і зберегти нервову систему в спокої .Я одного не можу зрозуміти,хіба вони не розуміють,що якщо відноситись до людей зверхньо,використвувати людей,не проводити підвищення ЗП ,кожного року надбавку хоча б на 10% на вислугу і праці на фірму,так як є в багатьох фірмах ,або почати оплачувати лікарняні і все інше,забрати звук з камер,оплачувати в пенсійний а не знімати з ЗП робітника,котрі і так ледве зводять ,кінці з кінцями і сидять там до 20.00 і багато чого іншого ,то люди в них не будуть затримуватись і репутація їх впаде,так як вже впала і неможливо знайти робітників.
    5.варіант пятий-в ос9 в вас немає ніяких прав як цивілізованого людини,в вас є тільки величезні драконівські обовязки і вимоги ,за котрі плятять КОПІЙКИ,а самі наживаються і купують собі БМВ і Лексуси.Ви ніколи не достукаєтесь зі своїми проханнями і правами до власників,так як вони глухі і вас не почують ,так як гроші і жадність закупорила їх слухові проходи і долари заліпили очі .Ви ніхто і будете тільки розхідним матеріалом.
    6.варіант- власники ос 9 ,ідіть слідом з рускім кораблем!Так як все одно нічого не зрозумієте і не почуєте працівників а тільки себе.Нема сенсу з вами вести діалог.

Майстер
Рівне • 1 зарплата

Додайте зарплату в компанії OS.9

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця OS.9: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.