Відгуки про роботодавців Львів

AntykinoLviv- це сучасне уявлення комфортного, цікавого відпочинку. У наших гостей є можливість замовити на свій смак один з затишних кінозалів, різних за тематикою оформлення. Розмістившись компанією до 15 осіб можна подивитися улюблений фільм в HD-якості, спортивні події Live, пограти в відеоігри ігри на Xbox 360 та PS4. І все це у зручний для клієнта час, в найкращій якості на величезному екрані!

Airwash-aтмосферная химчистка и реставрация обуви.Место, где собраны поклонники своего дела, которые готовы делиться опытом.
Пансіонат для літніх людей.

Косметологія обличчя та тіла.

Продажа, сервис медицинского диагностического оборудования. Рентгеновские системы, системы визуализации, расходные материалы. Информационные системы с медицине. Продажа материалов для наращивания ресниц.

ТОВ «Львівенергозбут» — компанія, котра постачає електричну енергію споживачам міста Львова та Львівської області.
Центр лазерної епіляції «Neolaser»

«NOIR beautystudio» — це студія краси нового покоління, яка дозволить вам створити свій власний бізнес.
Підприємство надає готельні послуги, приміщення в оренду та пральні, клінігові послуги.

Доставка води та супутніх товарів по місту.

Салон краси Shamani.

Креативна фотостудія Royal Vision — заснована у 2015 році в м.Тернопіль, займаємось професійною фото відео зйомкою, та миттєвим друком фотографій у ресторанах, навчаємо персонал правильно та креативно фотографувати людей, об’єкти та природу, розбиратись в професійній техніці, вчимо навикам продаж та розширення зони комфорту для легкого спілкування з клієнтами.

Послуги компанії: – організація корпоративних заходів; – технічне забезпечення; – організація найголовніших фестивалів та свят Львова; – дизайн; – організація концертів.
Молода студія краси в центрі міста. Ми розвиваємось з шаленою швидкістю, для нас головне — любов до своєї справи та професіоналізм. Ми шукаємо майстрів до команди і назавжди, будь разом з нами. ” В нас повна база постійних клієнтів, матеріали преміум класу, лояльність та дружня атмосфера. Працюємо на якість. В нас Nail Garden — beauty&happiness.

Друзі, наша команла Nail & Colour шукає найкращих спеціалістів у команду! Ми дружня команда студії краси, яка існуємо на ринку вже 5 років!

Kondratiuk Nails — досконалість нігтьового сервісу у Львові. Концептуально нова мережа студій.

Локализационная компания/Переводы.
Компанія по ремонту побутової техніки в США.
Национальный оператор услуг административного обеспечения крупных корпоративных клиентов (в сфере профессиональной уборки).

Самая модная и быстрорастущая сеть салонов красоты «Steffany»