Ava Tech

Ava Tech

Компанія «AVA TECH» — виробник сертифікованого LED-обладнання, яке підвищує продаж у Retail. Правильне освітлення торгового залу та вітрин — це 60% успіху. Завдяки власному виробництву ми можемо реалізовувати будь-які ідеї. Наше світло допомагає розставляти точні акценти, покращуючи презентацію товарів, створює настрій, привертаючи увагу покупців. AVA TECH наповнює приміщення не просто добрим світлом, а емоціями, які надихають на здійснення покупок.

Відгуки про роботу в Ava Tech, зарплати, вакансії

17 Сер 2026

О! Я бачу когось вже нарешті прорвало! Я також там працював понад рік тому. Як кажуть «кумаство» у конторі присутня. HR влаштувала ще і дочку… У якої такі собі були обов’язки (зараз не знаю), але кажуть що працює. Виплати з/п здійснювалися вчасно (з цім норм).

15 Сер 2026

Петю уволили, осталась HR. Раньше она вела себя нормально, но последнее время (не знаю почему) пытается сделать из человека буквально раба, хз может ей петя перед уходом настроение испортил

5 Сер 2026

Господи упаси еще раз в такой компании работать, ищут не работника а раба, к молодым – мобинг и булинг, если бы знал не устраивался бы

2 Сер 2026

Зарплата хорошая, платят вовремя, коллектив тоже неплохой. Главный минус это “Керiвник” зоной производства – Петя. Если коротко – это животное (реально ведет себя как животное), которое позволяет себе кричать на сотрудников, оскорблять их, подходить и докапываться до того что к сути дела не имеет никакого отношения. Сидит весь день и бездельничает, и пару раз в день проходит по производству что бы найти “до чего докопаться”. Никаких инноваций и реальных улучшений не создает, только демотивирует сотрудников работать.

Додайте зарплату в компанії Ava Tech

Додати відгук Оцініть роботодавця Ava Tech: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.