BB CLUB — це мережа мультибрендових магазинів одягу, взуття та аксесуарів. Відгуки про роботу в Бі Бі Клаб, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Бі Бі КлабДодати відгук Оцініть роботодавця Бі Бі Клаб: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Бі Бі Клаб Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Працював на точці в ТРЦ Ретровіль і ніколи нікому не раджу цю мережу. Зп не виплатять, ставку завжди міняють спочатку це може бути 22 тисячи для продавця а потім 12 тисяч. Беруть на роботу дітей по 15-17 років. І логічно що податків ніяких ніхто не платить. Завжди просять вийти у вихідний, обіцяють закрити перепрацьовані години але ніхто не заплатить за це. Хіба що знайдуть якусь типу нестачу в касі хоча по факту все рівно)))
Ніхто ніколи нічого там не купуйте та не ходіть працювати. Кантора дно!!! Дітей використовують як рабів. За те що не оплатили зп співробітникам за вересень та недоплатили за серпень – вся внутрянка брудна буде в податковій. Тепер походу весело регіоналу та мерчендайзеру працювати саменькими)))