Botika, paint-shop (Ботика, ЧП)

Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Рaint-shop Botika осуществляет поставки лакокрасочных и отделочных материалов, а так же проводит бесплатные тренинги, семинары и мастерклассы по использованию продуктов для строителей, производственных компаний, маляров, художников, декораторов, архитекторов и дизайнеров.

Відгуки про роботу в Botika, paint-shop (Ботика, ЧП), зарплати, вакансії

1. Ps Botika
    27 Кві 2026

Дякуємо за ваш відгук Гручик Марина. Нам прикро, що у вас склалося таке враження.

Хочемо зазначити, що стажування у нас було оплачуваним з першого до останнього дня, і оплата здійснювалась за кожен день вашого перебування на стажуванні. Це був навчальний період, під час якого ми інвестували час у введення в роботу, пояснення процесів та адаптацію.

Озвучений на співбесіді термін навчання є орієнтовним і залежить від прогресу, залученості та готовності кандидата опановувати нову інформацію. У вашому випадку співпраця не була продовжена через невідповідність очікуванням щодо підходу до навчання.

Твердження про булінг, образи чи приниження не відповідають дійсності. Ми не підтримуємо такої комунікації в роботі. Водночас у процесі стажування кандидатам можуть ставитися робочі запитання та надаватися зворотний зв’язок щодо уважності, базових навичок і засвоєння матеріалу — це частина навчального процесу.
    Шкода, що замість конструктивного обговорення ситуація була подана саме так. Бажаємо вам професійного розвитку та знайти формат роботи, який вам підходитиме.

2. Марина
    25 Кві 2026

Ніколи в житті не йдіть працювати в цю компанію. Хоча слово компанія це не про них.
    Вас будуть булити, вам будуть розповідати що ви ніщо, ви тупі, ви незнаєте матиматику. На співбесіді вам будуть брехати, навчання було вказанно три місяці, по факту 2 тижні. Навчати вас ніхто не буде, а на те що ви не знаєте інформацію скажуть що ви тупі.
    Саме поліна та євген власники магазину, які будуть вас постійно ображати, ну звичайно бо вони можуть. І супер система 1С якій 20 років, але на зауваження скажуть, що це ви не такі.

Додайте зарплату в компанії Botika, paint-shop (Ботика, ЧП)

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Botika, paint-shop (Ботика, ЧП): розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.