Відгуки про роботодавців Будівництво

PMK-Kiev

Компанія, яка успішно розвивається займається ландшафтним дизайном, розчисткою існуючих озер та розкопкою нових водойм в Києві, Київській області. Роботу будує на професіоналізмі та стабільності колективу. Висока зарплата, виплата зарплати щотижня. Робота понаднормово оплачується додатково. У разі виїзду за межі Києва працівники забезпечуються житлом, організовується харчування та забезпечується безкоштовний проїзд до об’єкту.

Авангард Солар

Компанія «Авангард Солар» — займається електромонтажними роботами з 1992 року, професійною установкою сонячних станцій з 2016. Проектування, монтаж і обслуговування сонячних електростанцій та джерел резервного живлення.

РБП Транс-Мост

Будівництво мостів і тунелів

Новарка

Консорциум «НОВАРКА», образованный ведущими французскими компаниями «ВИНСИ Конструксион Гран Проже» и «Буиг Траво Публик», является генеральным подрядчиком ГСП ЧАЭС по строительству нового безопасного укрытия в форме арки над саркофагом реактора 4.

TOPIAR

ТOPIAR — провідна ландшафтна компанія із створення найбільш комфортного місця існування. Від креативного дизайнерського проєкту, в будь-якому з різноманітних стилів, та його вчасної реалізації до виконання сервісних робіт по догляду за Вашим садом або газоном. ​Ми надаємо послуги з професійного проєктування та ландшафтного дизайну, проєктування будинків, озеленення і благоустрою, створення систем поливу, облаштування газонів і […]

Новобуд-ВС

Разработка котлованов, асфальтировка, благоустройство територий

WoodWeLike

Виготовляємо дерев’яні меблі.

Призма-ТС

Проєктування, розробка та виготовлення світлопрозорих конструкцій з алюмінію та фасадів, металопластикових вікон та дверей будь-якої складності та кольору. Галузь: промислове, адміністартивне та приватне будівництво.

Мего ЛТД

Будівництво доріг і автострад

БМУ №460

Будівництво і монтаж в промисловій та енергетичній галузі. Виготовлення, монтаж технологічних металоконструкцій.

Віос Енерджі

Електромонтажна компанія «ВІОС ЕНЕРДЖІ» — це надійний партнер у сфері електричних робіт та інсталяцій, який вже багато років відзначається високою якістю послуг та професіоналізмом свого колективу. Ми спеціалізуємося на наданні повного спектру послуг з електромонтажу для підприємств, офісів, об’єктів комерційної та промислової нерухомості та житлових будинків. Наша місія — це створення безпечних та функціональних електропроводок […]

БізнесХолдинг

Багатопрофільний холдинг з різними напрямками діяльності: девелопмент, будівництво, сільське господарство, торгівля, сфера обслуговування, виробництво продуктів харчування.

Ekonombud Groupe

Будівельна компанія Ekonombud — лідер у сфері гідро та теплоізоляції. Ми спеціалізуємося на утепленні та гідроізоляції житлових, комерційних приміщень та різноманітних виробничих об’єктів. Ми пропонуємо свої послуги на всій території України, а також маємо представництва в інших країнах (Польща, Туреччина). Під час виконання робіт ми використовуємо виключено найкращі матеріали та сучасне обладнання.

Luk LTD Plus

ТОВ «ЛЮК ЛТД ПЛЮС», занимается строительством коммерческой недвижимости в Украине и за Рубежом, с последующей сдачей их в аренду. На данном этапе у Компании имеется более 60 реализованных и успешно работающих объектов, а так же 14 объектов на стадии завершения строительства. С каждым днем ТОВ «ЛЮК ЛТД ПЛЮС» расширяет свой кругозор и масштабы реализации.

Кес-УА Холдинг

KESZ-UA HOLDING – генпідрядна організація будівництва великих промислових об’єктів.

Паркінг+

Будівництво доріг в м. Харкові та Харківській області. Завод Асфальтобетонного виробництва

Місто комфорту

Будівництво багатоквартирних житлових будинків у Львові. Продаж квартир в збудованих об’єктах.

DimDom

Будівельна СУПЕР — фірма DimDom регіонального значення, яка успішно працює на ринку приватного будівництва більше 18 років , безперервно росте як «на дріжджях». Ми будуємо величезні особняки, ексклюзивні котеджі . Займаємося продажем своєї нерухомості. Проводимо капітальний і дизайнерський ремонт приміщень .

Євроімекс-інвест

Підприємство займається будівництво і експлуатацією доріг, виробництвом асфальтобетонну. Наша компанія швидко розвивається і масштабується тому питання найму кваліфікованого персоналу актуальне для нас постійно. Ми раді бачити в нашій команді людей готових розвиватися та йти до мети разом з нами. Основний принцип — це якість та високий рівень організації на кожному етапі. Якщо ви розділяєте нашу […]

Аспіт

Проєктування та будівництво теплоенергетичних систем