OneLove
Onelove Agency — студия общения.
Відгуки про роботодавців Послуги, різнеКраїна МрійДитячий розважальний центр «Країна Мрiй». Ми працюємо для дітей будь-якого віку. Наша мета — забезпечити різноманітне і якісне дозвілля для незабутнього сімейного відпочинку. Планета Кіно«Планета Кіно» — це мережа кінотеатрів України і ми «це щОсь». Наша Планета максимально клієнтоорієнтовна, драйвова, кайфова та просто космічна, адже наша місія — вражати кожного. Royalty AgencyRoyalty Agency — крупная компания функционирующая с 2006 года на рынке брачных агентств. Київський регіональний центрСфера діяльності компанії ТОВ Центр сервісного обслуговування «Київський регіональний центр» — це продаж та сервісного обслуговування фіскального, торговельного та банківського обладнання (касові апарати, ваги, комп’ютерне обладнання, сканери штрих-кодів, термінали збору даних, принтери чеків, програмне забезпечення та інше електоронне обладнання). LiveMe UkraineНа рынках Восточной Европы 8 лет. Специализируемся в Бродкасте. За годы работы на данном рынке сформировалась своя школа обучения теле, радио ведущих, стримеров, блогеров. Аква АйсКомпания ТМ «Аква Айс» занимается производством очищенной питьевой воды с 2007 года. Для производства питьевой воды мы используем оборудование известных мировых производителей на рынке водоочистки. Оборудование европейских компаний HoneyWell и R-Can, позволяет достичь наивысших результатов в очистке питьевой воды, сохранить природный состав и вкус воды. Teleport ПоштаМи працюємо, щоб посилки можна було відправляти та отримувати легко та швидко, ніби телепортом. БР Родинні Рішення, БО БФБлагодійний рух “Родинні рішення” – благодійний Фонд, працюємо з дітьми з інтернатів, і не тільки. MoonlightMoonlight – это активно развивающееся дейтинговое агентство! Мы пришли в сферу дейтинга с новыми идеями и очень быстро стали серьезными конкурентами монолитам, работающим в этой сфере много лет. Своя точка зрения, уникальный подход, а также креативна команда – это то, что делает нас особенными. ЮНИВЕРСАЛ СЕКЮРИТИУслуги подбора персонала для работы вахтовым методом по Украине. Такси 838Вам нужно такси? Хотите вовремя доехать в нужное место и при этом сэкономить? Служба «Такси 838» уже спешит вам на помощь! Мы — самое быстрое и недорогое такси на все случаи жизни. Online Video RecruitingOVR360.biz – ми допомагаємо компаніям знаходити кращих талановитих кандидатів в рази ефективніше і результативніше, а претендентам, отримувати запрошення тільки від дійсно зацікавлених і кращих роботодавців України не виходячи з дому! IntelcarКомпания предоставляет услуги физическим и юр лицам по доставке автомобилей из США и других стран в Украину по лицензии США. ЭльконКомпания “Элькон” – это консалтинговая компания, в состав которой входит Образовательный центр. Компания основана в 2004 году и за время работы насчитывает более 15-ти лет опыта в финансово-экономическом консалтинге и и повышении квалификации специалистов финансово – экономической сферы по национальным и международным программам. 3D Tech ADDtive3D TECH ADDtive. Найбільша студія 3D друку в Україні. Тобі буде де покреативити на широку ногу — у нас багато унікальних проектів, з якими цікаво і приємно працювати.Тобі буде хотітись розказувати про них захоплюючі історії — своїм друзям і близьким. Platonova ClinicPlatonova Clinic – клиника эстетической медицины, соединившая в себе компетенцию врачей и возможности новых технологий индустрии медицинской косметологии и здоровья для эффективного решения задач коррекции внешности, это, конечно, будет правдой. |