ЕлектроПолюс-ІФ

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
comment 1 відгук
location_on ,

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЕлектроПолюс-ІФ» засноване в 2006 р. За даний час ми себе зарекомендували як компанія яка передусім захищає інтереси наших Замовників та пропонує оптимальне рішення поставлених завдань. Ми гарантуємо суворе дотримання договірних умов, професіоналізм та компетентність персоналу і високу якість продукції. Інтелектуальний потенціал компанії в поєднанні з досвідом, гнучкою технічною і економічною політикою забезпечують ТзОВ «ЕлектроПолюс-ІФ» лідируючі позиції на ринку електрозабезпечення, автоматизації ТП, електромонтажних робіт та сервісного обслуговування на західному регіоні України, що дозволяє впевнено дивитись в майбутнє.

Відгуки про роботу в ЕлектроПолюс-ІФ, зарплати, вакансії

1. 20 Бер 2026

Фирма полное дно при устройсве на работу обешяют золотые горы а пофакту ты зарабатываеш в месец 10 15тысяч и ето типо норма обешяют ставку в 20 тысечь но потом выясняется что она виртуальная инструмент ты должен иметь свой и отношение к тебе как к рабу ты работай ну денег мы тебе не заплатим

Додайте зарплату в компанії ЕлектроПолюс-ІФ

Додати відгук Оцініть роботодавця ЕлектроПолюс-ІФ: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.