Egis Pharmaceuticals PLC — одна з провідних фармацевтичних компаній у Центрально-Східній Європі , що займаються виробництвом генериків. Egis є членом Servier Group , міжнародної фармацевтичної компанії, керівництво якою здійснює некомерційний фонд зі штаб-квартирою у Франції. Відгуки про роботу в Егіс фармас’ютікалс ПЛС, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Егіс фармас'ютікалс ПЛСДодати відгук Оцініть роботодавця Егіс фармас’ютікалс ПЛС: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Егіс фармас’ютікалс ПЛС Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Відправляла відгук на вакансію в дану компанію, пройшла декілька співбесід. На співбесіді керівник, з яким спілкувалась, сказав, що оскільки в мене великий досвід і я прям їм дуже підхожу – він готовий платити рівень бажаної мною зп.
Далі декілька тижнів очікування, бо період відпусток, декілька разів я сама виходила на зв’язок – ейчар не готова була мені відповісти.
Коли ж я отримала офер від іншої компанії, написала сама, що маю на руках офер, чи очікувати зворотній зв’язок від вас, на що отримала відповідь, що я сильна кандидатка, але вони не готові платити мені той рівень зп (досвіду в мене майже 10 років). Коли ж я спитала, а як так, бо керівник мені казав зовсім інше, вона тільки відповіла, що наразі вони продовжують пошук кандидатів, тобто навіть не відповіла на моє питання:))
Також маю додати, що в них дуже цікавий випробувальний період 6 місяців. Коли я спитала чому так, вони сказали, що в медичних представників такий, тому у всіх такий.
Це фігня, бо вже за місяць можна зрозуміти на що здатна людина.
Тож будьте обережні, бо ваш час та зусилля ніхто не оцінить