Гарда Секюрити

Охоронна компанія

Відгуки про роботу в Гарда Секюрити, зарплати, вакансії

1. Гость
    10 Лип 2026

Дякую за відверті відгуки тим людям, які поділилися своїм досвідом, із моєю майстерністю знаходити неприємності на п’яту точку, ви мене цього разу вберегли, дякую вам гарні люди…

2. Алла
    2 Бер 2026

Кошмар. Кривой Рог, Коксохим. Казарма (общага) это тихий ужас. Питание – 2 раза в день, порции 60-70 грамм каши и котлета 30-35 грамм.
    Стирают только форму сразу после смены.
    Душ и туалет работают 2 раза в день с 6-9 утра и с 18-21 вечером. Остальное время женшины вынуждены ходить в мужской туалет.
    Питьевая вода только для начальства.
    А теперь главное. Зарплата идет с месячной задержкой. Аванс выдают только в первый месяц, потом кредиты с хорошими процентами.
    Размер зарплаты – 300 гривен за 12 часов. Самый популярный график, 36/12, то есть 36 часов ты на работе, 12 отдых.
    И плюс стройка, для этого есть оперативные дежурные, каждую ночь сумасшедший дом.
    И да, о сотрудниках эта Вилкуловская шарашкина контора может попросту забыть….

3. Гость
    28 Січ 2026

Не вздумайте туда устраиваться,бегите без оглядки, отношения как к быдлу,зарплату вы не увидите,ты в этой компании раб

4. Тетяня Бобкова
    10 Гру 2025

Доброго дня, звертаюся до керівництва, даної компанії, зверніть увагу, на керівників охорони ТЦ Метро, особливо, місто Дніпро, ТЦ 14:
    1. Неповага до людей
    2. Приниження людей

5. Тетяня Бобкова
    10 Гру 2025

Я пропрацювала в цій компанії з квітні 2022 року по кінець листопаду 2025 року. Мої враження? Почнемо спочатку:
    – В квітні 2022 року я прийшла працювати в цю компанію, Мені говорили що « шарашкіна контара», але я не вірила, вірила в краще, а говорили це співробітники, які мене стажували. Я почала працювати в Метро 14, місто Дніпро, десь рік пропрацювала на посаді оператор відеоспостереження, були нюанси, були приниження, але це так подавалося, що ти лохі і ти сам в цьому винен. А коли керівник охорони, Косенко Людмила Тихонівна, бачила, що вона перетинає межу, надалі входила в довіру, спілкувалася на рівних, шуткувала, а в кінця місяця штраф, за що? За некоректну поведінку з керівником?
    Це маразм…Штейн Максим Євгенійович, в цьому був в курсі , підтримував цього керівника, питання чому?
    Будуть питання, а особисто від керівництва, цієї компанії звертаєтеся, я за кожне своє слово, надам, Вам пояснення.

6. Честный работник
    25 Лис 2025

Кидают на зарплату, не выплачивают вовремя. Деньги серые. Условия труда скотские. Для пенсионера на каких-то точках может быть нормально. Молодым парням предлагают более худшие места ” с большим заработком в 50грн час”

Додайте зарплату в компанії Гарда Секюрити

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Гарда Секюрити: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.