Good Idea

Good Idea

location_on ,
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Good Idea — агентство дизайну інтер’єру, що створює елегантні сучасні проєкти будь-яких приміщень. Вони відповідають усім вимогам покоління, яке потребує креативних рішень.
Орієнтуючись на процес — ми уважно ставимося до кожної деталі, опираючись на глибокі знання в дизайні, архітектурі та інженерії.

Відгуки про роботу в Good Idea, зарплати, вакансії

1. Сергій Дученко
    17 Лип 2026

@ Скоропадський Костянтин ,

Всім привіт, це головний брехун Good idea з бігаючими очима, та на вигляд як бомж.
    1. Я взагалі вас не памʼятаю, всіх своїх клієнтів я добре знаю. Надайте будь ласка докази що ви були нашим клієнтом! Якщо у відгуках ваше справжнє імʼя, то такої людини не було, спеціально відкрив базу за останні 5 років, і не знайшов. Надайте номер договору.
    2. 4 тижні не може бути в договорі, так як мінімальний термін за договором це 2,5 місяці, якщо у студії немає завантаження.
    3. Кожному клієнту який після проєкту йде робити на ремонт не з нашою компанією ми пропонуємо авторський нагляд, і кажемо, якщо щось не зрозуміло, знайшли помилку, або потрібна допомога, ми завжди на звʼязку.
    4. Ну хоч розповідаємо гарно)
    5. Дякую що переживаєте за мій зовнішній вигляд

2. Скоропадський Костянтин
    14 Вер 2025

Я був клієнтом компанії й трохи розуміюся на цій «кухні». Для себе зробив висновок: за гарною ширмою блогу, який я переглядав, ховаються дилетанти — дуже молода, непрофесійна команда.

На етапі формування дизайн-проєкту було багато помилок, причому примітивних. Усе відбувалося дуже довго й незрозуміло, а ставлення та бажання задовольнити клієнта залишалися під питанням.

У договорі було зазначено 4 тижні на розробку дизайну, але фактично це затягнулося на 2,5 місяця. Як на мене, мені намагалися «впарити» красиві картинки за 250 000 гривень.

Я показав свій проєкт інженеру ПТО, і він довго пояснював, наскільки він кривий. Після цього ми вирішили ремонт не продовжувати.

Насправді вони красиво розповідають і показують, але зміст усього цього — порожній. Я вас попереджаю, а ви можете перевірити самі.

Сергій Дученко — це головний брехун. Він же власник компанії.
    Він був присутній на переговорах: людина, м’яко кажучи, своєрідна. Одразу було видно — очі бігають, щось не так. Для власника, який себе поважає, виглядав зовсім несерйозно — одягнений, як бомж.

Додайте зарплату в компанії Good Idea

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Good Idea: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.