Київський Стандарт

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
comment 1 відгук
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

Меблева фабрика «Київський Стандарт» є провідним виробником корпусних та м`яких меблів в Україні. Ми Фабрика з багаторічним досвідом виробництва яка постійно удосконалюється та розвивається. Основні виробничі площі та головний офіс знаходяться у м. Біла Церква.

Відгуки про роботу в Київський Стандарт, зарплати, вакансії

1. Гость
    8 Тра 2025

Данное предприятие занимается мошенничеством и дурит работников. берут уборщиков на стажировку 10-20 дней. если их или вас что-то не устраивает говорят вы нам не подходите. но проблема в том что зарплату они тоже не платят. так как зарплата платится только если вы остаетесь. а на момент испытательного срока они создают условия что вы не захотите остаться. по итогу просто пол месяца работаете бесплатно. а в этот момент они готовят новых рабов. по итогу налоги за работников не платят и зарплату тоже не платят. таким образом они уже 2 года ищут уборщиков и постоянная текучка людей. будьте бдительны если не хотите бесплатно проработать пол месяца.

Додайте зарплату в компанії Київський Стандарт

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Київський Стандарт: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.