KWS Ukraine

KWS Ukraine

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
3.7 / 5 (3)
Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

ТОВ «КВС-Україна» (дочірнє підприємство фірми КВС) – насінництво, маркетинг, агросервіс та реалізацію насіння в Україні.

Відгуки про роботу в KWS Ukraine, зарплати, вакансії

1. Гость
    23 Жов 2023

Дуже гарна компанія. Але деякі некомпетентні керівники по імені Дмитрук, звільняє безпідставно відмінних співробітників. Ще може спеціально забрати клієнтів у своїх підлеглих, щоб їх підставити. Куди дивиться вищестояще керівництво, незрозуміло. Вона розвалить весь департамент. Ще й директора підсидить.
    Вона, як керівник мала б допомагати розвивати клієнтів, але вона займається своїми особистими справами. Ну а коли починається підведення підсумків за рік, знаходить на кого можна списати невиконання планів.
    Гидко працювати в такій атмосфері, тепер сидимо і чекаємо кого наступного вона буде підставляти та й звісно звільняти.

2. Соискатель
    23 Гру 2013

Був на співбесіді в КВС – приємні, ввічливі, розумні люди. Через тиждень передзвонила (без нагадувань) менеджер з персоналу Інна і сказала що роботу мені запропонувати не можуть.
    Дуже приємно вразило те що мені сказали прямо – на роботу не візьмуть. Вперше зустрічаю таку ввічливість зі сторони роботодавців, інші або не дзвонять і нічого не кажуть, або дають порожні обіцянки.

3. Гость
    9 Лис 2013

Дуже хороша компанія, яка на сьогоднішній день працює та розвивається, і пропонує клієнтам не тільки чудові умови для співпраці, а й хорошу продукцію.

Додайте зарплату в компанії KWS Ukraine

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця KWS Ukraine: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.