Kyivstar.Tech — українська гібридна ІТ-компанія, резидент Дія.City. Ми є дочірньою компанією Київстар, одного з найбільших українських операторів зв’язку. Відгуки про роботу в Kyivstar.Tech, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Kyivstar.TechДодати відгук Оцініть роботодавця Kyivstar.Tech: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Kyivstar.Tech Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Працював тут 3 тижні в ІТ, ніякого онбордингу не було, далі техніку і сказали дивитись як інші працюють, так і працювати. На 3й день мною почали закривати проблемні місця, направляли допомогати іншим співробітникам, хоча я не мав це робити і в мене доступів для цього не було, а відповідальні люди яким я передавав інформацію, не відповідали по декілька годин. Сам пропуск для входу в офіс ща ці 3 тижні так і не зробили і мені приходилось чекати людину яка мене зустріне. Потім взагалі мій колега, за яким і дивився як працювати, вирішив піти у відпустку і мене хотіли залишити одного, тому втік звідти. Не рекомендую