L3D Studio is the Game Art Outsourcing company specializing in creating 3D models of military equipment for AAA Games. We have made more than 500 different models of military vehicles for such famous battle simulators as «War Thunder», «World of tanks», «Armored Warfare» and others. Відгуки про роботу в L3D Studio, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії L3D StudioДодати відгук Оцініть роботодавця L3D Studio: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію L3D Studio Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

3Д-концтабір, а не компанія. На співбесіді все виглядає прозоро і сприятливо, а на ділі умови просто собачі. Більше схоже на шахрайську схему аніж на роботу я б так сказав.
Блатна система в якій є привілейовані і звичайні робітники.
У ваших лідів і начальства є якісь критерії блатні критерії по яким вони це вирішують. Комусь бодре а хтось виконує всю брудну роботу.
Розрахунок на експлуатацію людей в гіршому сенсі цього слова.
HR в цій системі підступна маніпулятор і цинічна потвора.
Вводить в оману перше враження. в подавльшому все зводиться до знущання.
Кінчена система по знущанню з людей. Мамкіни менеджери начитавшись модних книжок по менеждменту на вас відпрацювують найгірші практики.
Конченный 3D-колхоз.
Відбілюють собі репутацію купою проплачених відгуків на ДОУ.