“Лори” – сертифицированный производитель товаров для животных. Відгуки про роботу в Лори, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії ЛориДодати відгук Оцініть роботодавця Лори: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Лори Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Компанія, котра розвивається. Постійно оновлюється станочний парк. Висока інтенсивність роботи. Вчасна виплата заробітної плати. Гарний колектив на робочих місцях. Більшість професійних працівників. В колективі можна навчитися різних нових речей, власники завжди йдуть на зучтріч у вирішенні питань різної складності. В перерву можна пограти в теніс, попити кави. Смачно поїсти, також компенсують вартість обідів (працівники платять символіяну плату) Дають можливість залишитись на надгодини по-можлиаості. Директор проводить ремонти в приміщеннях, реконструює цеха. Іноді це завдає складності в роботі, але юез цього ніяк
Я хочу тільки застережити людей які вирішили влаштовуватись на роботу.
Власник даної фірми мало того що не приймає офіційно на роботу він ще не виплачує заробітню плату!