“Нова Пошта” розпочала свою діяльність з 2001 року. Компанія пропонує своїм клієнтам зручну, доступну та якісну послугу – доставка вантажів і кореспонденції по Україні. Відгуки про роботу в Новая Почта, зарплати, вакансіїУдаленно
Аптечний кур'єр Суми • 1 зарплата 10 000 грн Водій Київ • 1 зарплата 15 000 грн Водій-кур'єр Торецк • 3 зарплаты 3 400 .. 30 000 грн Вантажник Херсон • 2 зарплаты 15 000 .. 20 000 грн Касир Київ • 4 зарплаты 7 000 .. 14 000 грн Мотокур'єр Одеса • 1 зарплата 16 000 грн Начальник відділення Дніпро (Дніпропетровськ) • 1 зарплата 30 000 грн Оператор Київ • 3 зарплаты 9 000 .. 16 000 грн Оператор 1С Київ • 1 зарплата 7 000 грн Оператор 4-годинник Одеса • 1 зарплата 6 000 грн Оператор-касир Кицмань • 1 зарплата 14 500 грн Приймальник Боярка • 3 зарплаты 7 200 .. 15 000 грн Приймальник, 4-годинний Харків • 1 зарплата 5 500 грн Керівник Київ • 1 зарплата 38 000 грн Співробітник філії Київ • 1 зарплата 12 000 грн Керуючий відділенням Київ • 1 зарплата 17 000 грн Юрист з інтелектуальної власності Одеса • 1 зарплата 30 000 грн Додайте зарплату в компанії Новая ПочтаДодати відгук Оцініть роботодавця Новая Почта: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Новая Почта Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

у нас в городе открита вакансия менеджера по продажам,отправила резюме назначили встречу после отзивов не знаю что делать….как там sale работается?
Увольняют и снимают с должностей работников без всяких объяснений. Штрафы направлены явно, не на укрепление дисциплины, а на экономию за счёт невыплаты зарплаты работникам. Постоянные переработки. В зимние морозы в помещении операторов не было отопления, проводка не выдерживает включение обогревателя (это на Центральном складе в Днепропетровске).
Увольняют без расчетных, без обьяснений. Кидают не только сотрудников, а и перевозчиков (наемный транспорт). Причем это политика компании.