Перша Віза

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)
Рекрутинг

Візовий центр. Працевлаштування за кордоном.

Відгуки про роботу в Перша Віза, зарплати, вакансії

1. 4 Чер 2026

Всередині компанії – хаос. Заробітну плату не виплачують місяцями. Набирають та звільняють ‘пачками’. Гроші,оплачені клієнтом, ідуть на інші витрати, наприклад, на автівку власнику,купівлю землі, а не на з.п. чи вашу послугу. Спохватяться наприкінці терміну, щоб щось зробити. Винять людей, а не процеси. Обіцяють ‘золоті гори’,реальність – рулетка. Реальні відгуки видаляють.

2. 10 Січ 2024

Чудова компанія! Допомогли працевлаштуватися на склад косметики, координатор дуже привітний, завжди допомагає. Робота не важка, але вимагає уважності. Все влаштовує)

3. 5 Січ 2024

Працевлаштувався через “Першу візу” на склад. Робота не важка, звикнути до процесів можна. Живу в хостелі, загалом нормально, зі знанням мови було б взагалі чудово. А так вдячний, що компанія допомогла знайти роботу.

4. 4 Січ 2024

Дуже професіональні працівники. Допомогли знайти чудову роботу і я швидко працевлаштувався. Менеджер завжди був на зв’язку, при приїзді в Польщу мене зустріли. Загалом все добре, звертайтесь до них, якщо хочете працевлаштуватися за кордоном.

5. 3 Січ 2024

Працевлаштовувалася з чоловіком через “Першу візу”. Менеджер був на зв’язку аж поки ми не переїхали і заселилися. Житло надали гарне. Компанію рекомендую.

Рівне
20 000 – 40 000 UAH
15 000 – 45 000 UAH

Додайте зарплату в компанії Перша Віза

Додати відгук Оцініть роботодавця Перша Віза: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.