Pethouse — найбільший інтернет-зоомагазин в Україні. Відгуки про роботу в Pethouse, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії PethouseДодати відгук Оцініть роботодавця Pethouse: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Pethouse Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |

Враження від процесу взаємодії неоднозначне. Очікування до кандидата та зона відповідальності проговорюються розмито, без чітких критеріїв.
Також у процесі комунікації відчувалася ситуативність у прийнятті рішень та відсутність єдиного підходу до обговорення умов співпраці. Це ускладнює розуміння реальних задач і рівня навантаження на старті.
Компанія виглядає як бізнес із досвідом, але з недостатньо сформованою операційною структурою та процесами для прозорої взаємодії з кандидатами.
Перед прийняттям рішення про роботу хотілося б бачити більше чітких процесів, прозорості в комунікації та стабільності у формуванні вимог.
Працюю в компанії продавцем. Що я можу сказати: ЗП слабка, соціальний пакет – дуже так собі.
Є на ринку значно менші компанії на аналогічних посадах, де дохід значно вище.
Найбільша моя трата часу під час пошуку роботи, резюме розглядали більше тижня, було дві співбесіди ідентичні по питаннях, і так само два тижні з того часу як пообіцяли дати рішення (подумати що багато роботи не можу, бо зі мною спілкувалися 3 різних hr) – “професіонали”. Якщо кандидат не підходить, варто йому повідомити, а не годувати обіцянками, бо враження про компанію складається зовсім негативне.
я давно спостерігаю за тим, що постійно публікуються оголошення на склад, ніби норм зп, тому позвонив, маю досвід комірником та навантажувачі. сам живу в Броварах, але до самого складу (знаходиться на окружній у полі біля с.Княжичі) дуже важко доїхати, бо є лише сільський автобус о 7.15, до склада він доїжає за 5-10 хвилин, а на роботу на 8.00, пішки не варіант бо небезпечна траса, лише на своїм авто, але не у всіх воно є.
Питання до власників, як добиратись простим людям? ночувати під стінами? якщо ви хочете щоб працювали у вас і хотіли працювати сумлінно, а не (вибачте) хто попало, дайте умови чи вам все одно?