Прайм-Трейд

★★★★★ ★★★★★ 1 2 3 4 5
0.0 / 5 (0)

Група компаній Prime Trade:
Працюючи на ринку з 2000 року, ми поставили собі за мету забезпечити українських споживачів продуктами найвищого рівня. Сьогодні наша діяльність зосереджена у двох професійних напрямках:

Prime Trade — Експерти у світі елементів живлення та світла
Ми є провідним постачальником та офіційним дистиб’ютором літієвих батарейок SAFT (Франція)

Prime Trade Solar — Ваша енергонезалежність та майбутнє планети
Ми активно розвиваємо напрямок відновлюваної енергетики, проектуючи та встановлюючи сучасні сонячні електростанції. Ми допомагаємо бізнесу та приватним домоволодінням ставати автономними, використовуючи передові технології. Наша спеціалізація — це високоефективні гібридні системи, надійні інвертори (зокрема Deye) та сонячні панелі від світових лідерів Jinko Solar і Trina Solar.

Задоволеність клієнтів — наша головна турбота.
Ми створюємо рішення, які працюють роками, і запрошуємо до команди однодумців, готових рости разом з нами!

Відгуки про роботу в Прайм-Трейд, зарплати, вакансії

1. Наталя
    12 Гру 2025

Потребительское непорядочно отношение и безответственный подход.
    Компания размещает вакансию, проводит собеседования оптовыми партиями по несколько собеседников несколько дней. Обучение не оплачивается, наоборот, со всех претендентов компания получает бесплатно выполненную ими работу, отбирая реальные возможности и время. Соискатели должны самостоятельно и без оплаты изучить продукт, подбор солнечных станций, инверторов, аккумуляторов, расчеты, без практических навыков, провести анализ конкурентов и предоставить детальные данные в таблице. На это компания выделяет три дня, пока вы учите, звоните конкурентам, вкладываете свое время и ресурс, компания принимает новые партии претендентов и не спешит дать Вам какой-либо ответ.
    Крайне негативное потребительское отношение, которое на старте отрицательно характеризует работодателя.

1. Prime Trade
      15 Тра 2026

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук. Кожна думка для нас є важливою.

Нам прикро, що у вас склалося таке враження про етап знайомства з компанією. Хочемо зазначити, що ми забезпечуємо рівні умови для всіх кандидатів. Формат групових співбесід та ознайомчого навчання обраний саме для того, щоб максимально зекономити час претендентів. Це дозволяє людині за лічені дні зануритися у сферу СЕС, зрозуміти специфіку продукту (інверторів, панелей, акумуляторів) і усвідомити, чи підходить їй цей напрямок, не витрачаючи тижні на очікування відповідей.

На жаль, якісне навчання нового фахівця «з нуля» – це складний і дороговартісний ресурсний процес для компанії. Ми інвестуємо свій час у тих, хто готовий проявляти ініціативу на старті. Завдяки такому відбору в нашій команді залишаються справжні професіонали, які отримують гідну оплату праці та забезпечують розвиток компанії. Адже саме від продуктивності менеджерів залежить успіх усієї справи.

Нам щиро шкода, що ваш досвід виявився негативним. Ми обов’язково врахуємо ваші зауваження, щоб зробити процес комунікації прозорішим і комфортнішим для майбутніх кандидатів.

Бажаємо вам успіхів у пошуку роботи, яка буде повністю відповідати вашим очікуванням!

З повагою, команда Prime Trade Solar

Додайте зарплату в компанії Прайм-Трейд

Додати відгук Оцініть роботодавця Прайм-Трейд: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.