Sensavi
Мережа медичних центрів — SENSAVI
Відгуки про роботодавців КиївВерум ОхоронаОсновна діяльність — надання охоронних послуг фізичним та юридичним особам. Наше охоронне підприємство здійснює свою діяльність на підставі Закону України «Про охоронну діяльність» та виданої ліцензією Міністерством внутрішніх справ України. Юридичний центр захистуТОВ «Юридичний центр захисту» — це команда професійних менеджерів, юристів та адвокатів, діяльність яких спрямована на надання комплексу юридичних послуг з метою захисту фізичних осіб — боржників у кредитних правовідносинах з Банками, МФО та іншими фінансовими установами. Мета та місія компанії — зменшення тиску кредиторів на громадян, виключення та депопуляризація агресивної, недобросовісної та місцями злочинної […] StartaxStartax — компанія, яка спеціалізується на бухгалтерському супроводі ФОП в Україні. Ми працюємо в сегменті підприємців і спеціалістів, які співпрацюють із компаніями через ФОП-модель, і хочемо побудувати сучасний, системний та клієнтоорієнтований сервіс у цій ніші. Eat Me AtМ’ясо для людини, не з тварини, а з рослини 🌱 Виробництво рослинного м’яса. Eat me at – це не просто фарш-напівфабрикат, це заявка зробити світ кращим, оскільки: – щороку вбивається більше мільярда тварин для їжі; – для вирощування тварин використовується надзвичайно велика кількість землі та ресурсів; – від скотарства викиди парникових газів такі ж великі, […] Перший тепличний комплексТОВ «Перший тепличний комплекс» займається екологічним вирощуванням зелених салатів. Ми вирощуємо овочі у відкритому грунті з високоякісної сировини без застосування хімічних препаратів. Вся наша продукція має високі смакові якості, безпечна та корисна для людського організму. Окрім вирощування, компанія виробляє готові до вживання зелени салати під торговою маркою «Пучок-Свіжачок». Eпірок УкраїнаEpiroc Group — міжнародна група компаній, заснована в 1873 році в Швеції (Стокгольм), що вже понад 145 років є світовим провідним партнером з постачання іноваційного та безпечного обладнання в гірничодобувній промисловості, цивільному будівництві. ТОВ «Епірок Україна» – більш ніж 17 років завдяки новаторським технологіям Epiroc Group розробляє та надає своїм партнерам інноваційне та безпечне обладнання, […] Kadium DevelopmentМи — український девелопер Kadium Development. У 2016 році ми вийшли на будівельний ринок з амбітної метою — робити наші міста кращими, а людей щасливішими. Наша компанія не будує просто багатоквартирні будинки. Ми створюємо нові історії життя для сучасних українців. Alma facility group«Алма Фасіліті Груп» — одна з найбільших мультисервісних компаній в Україні на сьогоднішній день. Сервіс нашої компаній ґрунтується на європейських стандартах прибирання, сучасних технологіях, організаційних принципах, ефективній техніці та високоякісних хімічних засобах. Але головним фактором якості послуг є багаторічний досвід менеджементу та працівників, які спеціально підібрані та підготовлені. Своїм основним завданням ми бачимо довгострокове контрактне […] ПерсомедМедичний центр Персомед орієнтовано на високі стандарти лікувальної діяльності. Наш колектив — це команда професіоналів, які завжди цінують свою репутацію та здоров’я пацієнта. BiomBIOM — Виробник сучасного світлодіодного led освітлення Компанія BIOM — це передові технології, професійні співробітники, застосування прогресивного обладнання, найкраща сировину та висока якість кінцевої продукції. Ми пропонуємо оптимальні рішення в області світлодіодного освітлення за доступними цінами та з повноцінною заводською гарантією. На відміну від інших організацій, які не можуть похвалитися власним виробництвом, компанія BIOM має […] БлокМодульКомпанія «БлокМодуль» здійснює свою діяльність у сфері проектування виробництва та монтажу модульних будівель різного призначення. Професійна безпека, навчальний центрНавчальний центр «Професійна безпека» є сучасним, багатопрофільним центром з охорони праці. Основні напрямки роботи: навчання з охорони праці та за професіями, допомога в отриманні Дозволу та Декларації на роботи підвищеної небезпеки, атестація робочих місць, випробування стелажів, аудит /аутсорсинг охорони праці, електричні, механічні випробування засобів індивідуального захисту. Info SapiensДослідницька агенція Info Sapiens спеціалізується на проведенні досліджень громадської думки, поведінкових замірах та аналізі даних з вторинних джерел. Info Sapiens дотримується всіх дослідницьких стандартів ICC/ESOMAR. Члени команди Info Sapiens входять до таких українських та міжнародних професійних асоціацій і об’єднань: Соціологічна асоціація України (САУ), International Sociological Association (ISA), European Society for Opinion and Marketing Research (ESOMAR), […] Елмотек ТОВElmotech це група компаній, які займаються виробництвом вентиляторів для різного застосування. Виробничі та складські потужності розміщені в Польщі та Україні. Ми виготовляємо продукцію під власною торговою маркою Elmotech. Наші клієнти, це виробники: ⁃ холодильного обладнання ⁃ опалювального обладнання ⁃ вентиляційного обладнання ⁃ побутової техніки ⁃ автомобільна індустрія Інвестиції в виробниче обладнання та бізнес-процеси дозволили нам […] Фабрика ДеталейМи компанія створена на базі Інституту електрозварювання імені Євгена Патона задля того, щоб показати новий підхід у виробництві металопродукції. В нашій компанії працюють досвідчені та відповідальні працівники, які мають досвід у виробництві деталей з металу. Наша робота базується на індивідуальному підході до кожного проєкту, уважному аналізі вимог клієнта та використанні найефективніших методів обробки. Незалежно від […] ФС ДистрибьюшнКомпанія ФС Дистрибьюшн є дистриб’ютором ліцензійного мерчу, пов’язаного з популярними ігровими персонажами та героями відомих фільмів, а також комп’ютерної периферії — клавіатур, мишок, гарнітур, килимків для миші, мікрофонів тощо. Наші Клієнти — онлайн-магазини, роздрібні мережі та спеціалізовані магазини по всій Україні. БМД Транс ГрупПеревезення вантажів з спеціальним температурним режимом. Автопарк складається з вантажівок MAN та Сканія та напівпричепів рефрижераторів різних модифікацій. |