ТОВ «Телекарт-Прилад» є одним із провідних підприємств з виробництва електронної продукції в Україні та країнах СНД. Основним напрямком діяльності є розробка та серійне виробництво комплексних автоматизованих системних проектів для телекомунікаційної галузі, енергетики, транспорту, комунального господарства, а також розробка та серійне виробництво систем зв’язку для силових структур.У виробництві використовується найсучасніше високоточне обладнання провідних світових виробників. Підприємство сертифіковано відповідно до стандартів ISO. Ми поставляємо продукцію найбільшим енергопостачальним компаніям та телекомунікаційним операторам та співпрацюємо з провідними компаніями в країнах Європи. Відгуки про роботу в Телекарт-прилад, зарплати, вакансії
Додайте зарплату в компанії Телекарт-приладДодати відгук Оцініть роботодавця Телекарт-прилад: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.🔔 Сповіщення про нові відгуки про компанію Телекарт-прилад Отримуйте на пошту одразу після публікації Без спаму. Відписка в 1 клік. |