Traffic Devils

Traffic Devils

Traffic Devils  — найбільша медіабаїнгова команда. Від початку свого існування ми задаємо власні тренди в affiliate-маркетингу та доводимо конкурентів до сказу.
Traffic Devils постійно розвивається
Ми зібрали команду з 300+ людей та вибудували довірчі стосунки із 500+ партнерами по всьому світу.
📍3 офіси — Україна, Польща, Казахстан, і це тільки початок.
Traffic Devils встановлює рекорди
2 роки поспіль ми перемагаємо у всіх номінаціях «Найкраща арбітражна команда». Нас знає кожен, хто працює у сфері партнерського маркетингу. Ми сильніші, і це незаперечний факт.
Traffic Devils обирає людей, а не бізнес
Таких божевільних результатів ми досягаємо завдяки самовіддачі кожного з тих, хто працює в Traffic Devils. Для нас у пріоритеті людські відносини, повага та взаємодопомога. Саме тому ми шукаємо в команду таких же цілеспрямованих людей, які готові досягати найвищих показників.
Натискайте «Відгукнутися», щоб розвиватись з Traffic Devils!

Відгуки про роботу в Traffic Devils, зарплати, вакансії

8 Вер 2026

тут вас в рабочем телеграме поприветствуют смайликами в виде обезьянок и других зверюшек и думаешь в какой зуммерский квадроберник ты попал. И вся коммуникация проходит только на этих идиотских смайликах, общаться не умеют. Не рекомендую

2. Володимир
    24 Лип 2025

робота не складна,але відчував газлайтинг від старшого розробника андроід додатків.Вирішив рухатись далі

24 Бер 2025

@ Гість ,
    Дякую за ваш відгук, що поділились досвідом.
    Написали в особисті, дійсно проводили співбесіду з ТА Юліанною і виникли певні затримки в процесі, саме з відповідями на додаткові питання, за що дуже перепрошуємо. Проте про фідбек одразу домовлялись у вівторок, власне в цей день і повернулись.
    Хоч розуміємо що це не на наступний день, але на дану вакансію розглядали декілька кандидатів, тому потрібен був час на прийняття фінального рішення.
    В будь-якому разі, всі коментарі і моменти взяли до уваги, щоб в подальшому подібні ситуації не повторювались і у кандидатів залишались тільки приємні враження від спілкування. Нам це дійсно важливо
    Тому, ще раз вам дякуємо за фідбек
    І, звісно, вибачте за моменти, які спричинили дискомфорт в вашій комунікації з компанією

4. Гість
    21 Бер 2025

Оцінка: 3/5

Проходив співбесіду на посаду Farmer. Перед її призначенням уточнили декілька питань.

Співбесіда пройшла, м’яко кажучи, “нормально”. На ній були присутні HR і Head фарма. Основний діалог відбувався між мною та Head-ом.

Далі я хотів уточнити деякі моменти у HR. Наприклад, дізнатися про корпоративну культуру компанії тощо. Але чіткої відповіді так і не отримав.

HR взагалі нічого не розповіла про компанію: які відділи працюють, скільки людей у штаті, яка корпоративна культура, графік роботи, як проходить адаптація та які перспективи.

Я проходив чимало співбесід і маю з чим порівнювати, особливо в сфері афіліейт. Звісно, я самостійно шукав інформацію про компанію та розумів, хто вони й чим займаються. Але все ж хотілося почути це від людини, яка відповідає за найм персоналу.

В кінці співбесіди домовилися про дедлайн для фідбеку. Настав день – відповіді немає. Написав наступного дня – тиша. На третій день – знову жодної реакції, при цьому мої повідомлення просто ігнорували. Тоді я звернувся до іншої співробітниці з проханням допомогти вийти на зв’язок (дякую їй), і тільки після цього мені дали фідбек: я їм не підійшов.

Почалася дискусія, адже хотілося дізнатися, чого саме не вистачило. Очікував конкретику, але, на жаль, так її й не отримав – мої повідомлення продовжили ігнорувати.

Висновок
    Мабуть, HR одразу знала, що мені буде відмова, і тому не була зацікавлена розповідати про компанію та робочі процеси. Або ж вона новачок і недавно працює в ТД – тут не можу стверджувати.

До Head питань немає, ми обговорили все, що нас цікавило.

Сподіваюся, майбутні кандидати дочитають до кінця і будуть готові до подібних ситуацій.

Співбесіду проводили:
    Head Слава та HR(ТА) Юліана.

Співбесіда була онлайн.

19 Вер 2024

Зверніть увагу на некомпетентність своїх рекрутерів, а саме Ярославу. Скажу одразу-резюме їм сам я не відправляв. І тут приходить повідомлення- “Привіт, отримали твій відгук. Можемо запросити на співбесіду.”Ні хто вона, ні яка компанія, ні яка вакансія-нічого. Коли почав уточнювати це-пів дня мовчала, потім видала відповідь-Медіабайдингова. Запитую ще раз- яка вакансія(я не відправляв їм відгук) яка назва компанії і що взагалі мені пропонують. Написала одне повідомлення-Traffic Devils. На цьому все))
    І ось тут питання до компанії-чи кваліфікований данний працівник і як він взагалі займається наймом? це рівень 90х-приходьте та дізнаетесь)))
    Тому шановні-зверніть увагу,тому що якщо вже ви займаетесь прямим пошуком-то навчить рекрутерів давати інфо та вести діалог а не просто надсилати посилання на зум)

Додайте зарплату в компанії Traffic Devils

Додати відгук Оцініть роботодавця Traffic Devils: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.