UkraMarine

0.0 / 5 (0)
comment 1 відгук
Транспорт
location_on ,

UkraMarine — надійний лідер у сфері морських перевезень, який вже понад 18 років успішно працює на ринку логістичних послуг.
Наша компанія спеціалізується на наданні комплексних рішень для перевезення вантажів, основний напрямок яких — мультимодальні перевезення у контейнерах. Завдяки багаторічному досвіду та високій кваліфікації команди, UkraMarine здатна забезпечити безпечну і своєчасну доставку вантажів у будь-яку точку світу.
Ми пишаємося своєю репутацією та дотримуємося високих стандартів обслуговування, створюючи для наших клієнтів оптимальні логістичні рішення. У компанії цінують ініціативність і професійний підхід кожного співробітника, підтримують розвиток та створюють умови для реалізації кар’єрних цілей.

Відгуки про роботу в UkraMarine, зарплати, вакансії

1. Вокзальна
    26 Січ 2026

Пропонують всім захмарні зарплати, громіздкі лозунги, на співбесіді ставлять клішеві питання з 2000х років, такі як: “яким ви бачите керівника” , “продай ручку”…жодної конкретики, гаяння часу.

Додайте зарплату в компанії UkraMarine

Додати відгук Оцініть роботодавця UkraMarine: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.