Utec group

Utec group

Додати відгук Додати зарплату 🔔  Підписатися

UTEC Group — це міжнародна продуктова група компаній. Нам 15 років! До складу UTEC Group входять: Flylights, UTEC Logistics та EasyGet. Ми маємо офіси по всьому світові: Україна, Китай, Гонконг, США, Польща.

Відгуки про роботу в Utec group, зарплати, вакансії

1. Гость
    21 Сер 2026

Хочу поділитись своїм відгуком, так як вакансії у відділ Маркетингу висять постійно. Ось простощиро не рекомендую ні цей відділ,ні компанію вцілому. Людмила-керівник,який абсолютно не зайнятий персоналом.Зовсім.Адаптації в компаніЇ не має, всім до тебе просто байдуже. Ситуацію рятувала тільки HR Ксенія,але івона вже пішла з компанії наразі. Компанія токсична дуже, івідділ продажу,і логістів, і фінанси. Всф ненавидять всіх. Тому моя щира рекомендація не йти в цю компанію.

2. Гость
    9 Вер 2025

Хочу підтримати попередній відгук, так як мала аналогічний досвід.
    Я сама HR, і профіль заповнений саме про hr) Вікторія 2 рази з періодичністю пропонувала мені різне, але всі пропозиції не мають з моїм cv жодного відношення!
    Вікторія,ну який сенс пропонувати людині з досвідом hr більше, ніж 5 років sale та логістику ?)
    Ну це виглядає вже комічно навіть.
    І багато питань до керівництва, ну як так не поважати свій бренд роботодавця

3. Гость
    3 Вер 2025

Рекрутер Вікторія Іванова це щось) Мені двічі пропонувала абсолютно нерелевантну посаду. Я комунікаційний менеджер вона вперто надсилала мені вакансію C&B(пільги та компенсації), і стояла на своєму, що ця вакансія РЕЛЕВАНТНА моєму досвіду!) При чому на моє повідомлення в джині, де зазначений саме досвід у комунікаціях, що ну це взагалі різне, Віка писала ні, ви цим саме займаетесь. Через місяців десь 3 Вікторія набрала мене та знову запропонувала цю вакансію)) І знову з бажанням опрацювати заперечення. Тепер зрозуміло чому ця вакансія й досі не закрита))) Далі більше-наразі в них відкрита вакансія смм(це те, чем я займаюсь)- але прийшла відписка від Іванової, що в мене не має релевантного досвіду! Ну зате рекрутер впевнена, що він є у бенефітах))) Керівництво данної компанії-зверніть увагу! Це не поодинокий кейс. Компанія перспективна та велика, але один рекрутер може зіпсувати все враження про неї. Не треба так. Я спілкувалась з рекрутеркою 4(!) рази, тобто це не поодинокі випадки. Також знаю людей особисто, які мали негативну комунікацію з відкторією і також досвід пропонування ну абсолютно не релевантних вакансій. Ну треба рекрутеру трохи читати резюме)) Тому щиро бажаю не паплюжити свій бренд!

Киев
Гібридний формат роботи
Киев
Гібридний формат роботи

Додайте зарплату в компанії Utec group

Дякуємо! Зарплату додано.

Додати відгук Оцініть роботодавця Utec group: розкажіть про плюси, мінуси, умови роботи та атмосферу в команді.

Знайдіть компанію