Utec group

Utec group

UTEC Group — це міжнародна продуктова група компаній. Нам 15 років! До складу UTEC Group входять: Flylights, UTEC Logistics та EasyGet. Ми маємо офіси по всьому світові: Україна, Китай, Гонконг, США, Польща.

Отзывы о работе в Utec group, зарплаты

1. 3 сентября 2025

Рекрутер Вікторія Іванова це щось) Мені двічі пропонувала абсолютно нерелевантну посаду. Я комунікаційний менеджер вона вперто надсилала мені вакансію C&B(пільги та компенсації), і стояла на своєму, що ця вакансія РЕЛЕВАНТНА моєму досвіду!) При чому на моє повідомлення в джині, де зазначений саме досвід у комунікаціях, що ну це взагалі різне, Віка писала ні, ви цим саме займаетесь. Через місяців десь 3 Вікторія набрала мене та знову запропонувала цю вакансію)) І знову з бажанням опрацювати заперечення. Тепер зрозуміло чому ця вакансія й досі не закрита))) Далі більше-наразі в них відкрита вакансія смм(це те, чем я займаюсь)- але прийшла відписка від Іванової, що в мене не має релевантного досвіду! Ну зате рекрутер впевнена, що він є у бенефітах))) Керівництво данної компанії-зверніть увагу! Це не поодинокий кейс. Компанія перспективна та велика, але один рекрутер може зіпсувати все враження про неї. Не треба так. Я спілкувалась з рекрутеркою 4(!) рази, тобто це не поодинокі випадки. Також знаю людей особисто, які мали негативну комунікацію з відкторією і також досвід пропонування ну абсолютно не релевантних вакансій. Ну треба рекрутеру трохи читати резюме)) Тому щиро бажаю не паплюжити свій бренд!

Вакансии

Sales manager
Киев,
70 000 грн

Добавьте зарплату в компании Utec group

Добавить отзыв о работодателе Utec group

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Utec group?