ГрейсАгро
Отзывы о работодателях ХмельницкийГрейсАгроТОВ «ГрейсАгро» — дистриб’юторська аграрна компанія, яка займається продажем ЗЗР, насіння та мікродобрив, а також С/Г техніки та запчастин від провідних світових і вітчизняних виробників. AdmiralADMIRAL Translation Agency, since 2008 З 2008 р. ми здійснюємо письмові переклади з/на понад 40 мов світу. Сьогодні ADMIRAL є одним з найбільших та, на нашу суб’єктивну думку, успішнішим, бюро перекладів України. Головний офіс знаходиться в м. Хмельницький, але, також маємо представництва в багатьох містах України. Наші перекладачі — це випускники кращих українських та іноземних […] Комунальне підприємство з будівництваКомунальне підприємство по будівництву ремонту та експлуатації доріг ÉdesDES — це більше, ніж просто мережа закладів. Це місце, де кожен день відчувається як свято! 🎉 Наша франчайзингова мережа охоплює всю Україну, і ми пишаємося тим, що даруємо нашим гостям незабутні смаки й враження. Наш головний продукт — кюртошкалач, приготований за унікальними рецептами, а також авторські напої, що доповнюють атмосферу затишку та свята ✨. […] Amazing AromaAMAZING AROMA — українській бренд нішевої парфюмерії. Компанія має коллекцію нішевих парфумів, яку постійно розширює. За 3 роки існування маємо один з найбільший в Україні Instagram-магазин парфумерії (понад 205 тис. підписників). Головною місією компанії є «Selective for all», бо для нас важливо створювати якісний, селективний продукт за доступною для кожного ціною. АгрокрайНасіннєва компанія «АГРОКРАЙ» , представлена під торговою маркою Biligrain. Основною сферою діяльності є виробництво насіння відомих зарубіжних селекційно-генетичних компаній на власних виробничих потужностях, а саме: виробництво насіння, на власних полях за технологією точного землеробства; доробка насіннєвого матеріалу, на власному автоматизованому насіннєвому заводі; дистриб’юція насіння; виробництво нішевих культур. Шумовецькесільське господарство. вирощювання свиней та ВРХ УкрсистемтрейдНаша компанія є сучасною, такою, що швидко розвивається, в якій основними принципами роботи є високий професіоналізм, відповідальність перед кожним клієнтом і надійність гарантованого результату. У життя ці принципи втілюються командою кваліфікованих фахівців, які працюють на благо компанії і розділяють загальні цінності і цілі. Організація вітає і заохочує ініціативу і творчий підхід кожного співробітника, що, безумовно, […] Лідер СервісСТО Bosch Car Servise — Лідер Сервіс — авторизована сервісна станція, побудована та діюча за франчайзинговою системою, входить до найбільшої світової мережі Bosch Service, що налічує близько 10 000 підприємств. На сьогоднішній день станція відповідає всім європейським вимогам сервісного обслуговування та повністю відповідає єдиним корпоративним стандартам Bosch Service. НафтогазбезпекаНафтогазбезпека — це об’єднана трирівнева система захисту, що гарантує охорону ваших підприємств на всій території України у повітрі та на землі, у кіберпросторі, у ваших пристроях і гаджетах. Будь-який інцидент на одному об’єкті призводить до вдосконалення заходів на всіх підприємствах під охороною Нафтогазбезпеки. Нашими клієнтами є понад сімнадцять великих компаній Групи Нафтогаз, які мають більше […] Сервіс-АгрозахідТОВ «Сервіс-Агрозахід» — офіційний дистриб`ютор світових компаній-виробників високоякісних засобів захисту рослин, посівного матеріалу та добрив. Оригінальні продукти компаній Bayer, BASF, Syngenta, DuPont, ADAMA, Nufarm, Самміт-Агро Юкрейн, Терра Віта Україна, NPZ Lembke, Альфа Смарт Агро, ПІОНЕР, МОНСАНТО, SAATEN UNION, Oseva, Euralis, MAЇSADOUR SEMENCES, INTERMAG, Агроальянс Юкрейн, AgriTecno Fertilizantes, Siakropol, Франдеса, ДОЛИНА, Grupa Azoty, ALWERNIA, LUVENA, TERVALIS […] Wear MeWear Me [веар мі] — одягни мене. Wear Me — український бренд жіночого одягу представлений у 25+ магазинах. Ми працюємо у Києві, Одесі, Львові, Івано-Франківську, Вінниці, Чорноморську та Дніпрі. Наша команда зростає щодня, щоб одягати жінок України у базовий якісний одяг за доступною ціною. Wear Me — це одяг, який ми розробляємо з урахуванням фігури […] ЕлектротрансОсновними цілями діяльності ХКП «Електротранс» є забезпечення високого рівня культури обслуговування пасажирів, санітарного стану та збереження закріпленого майна. До сфери господарської діяльності Підприємства для реалізації зазначеної цілі є: здійснення транспортного обслуговування населення тролейбусами і автобусами на договірній основі з Власником, реалізація проїзних квитків разових та довгої тривалості на автобусні і тролейбусні перевезення, організація і контроль […] ПолуничкаНайбільша мережа інтим-магазинів в Україні. Наші магазини відкриті майже у всіх обласних центрах України. Ми маємо прямі поставки товару від виробників. Це дозволяє пропонувати величезний асортимент товару за найнижчими цінами. 2КСпільне українсько-німецьке підприємство «2К» являється сучасним виробником побутової хімії, яка випускає високоякісну продукцію за європейськими стандартами. Ми пропонуємо вам роботу на сучасному обладнанні та забезпечимо усім необхідним для створення комфортних умов праці. Файдаль УкраїнаУкраїно-Німецька компанія, яка більше 20 років успішно працює на ринку лакофарбових матеріалів на території всієї України. Гуртово-роздрібна торгівля. BULKA маркетТОВ «ФУДЕКСПРЕС» спеціалізується на роздрібній торгівлі продуктами харчування. Підпрємство представлено мережею супермаркетів та мінімаркетів нового формату під назвою BULKA. Магазини розташовані в м. Хмельницькому, Кам’янець-Подільському, та районних центрах Хмельницької обл. В складі супермаркетів присутні підрозділи власного виробництва — пекарні, власна кулінарія. Підприємство спрямовано на розвиток та розширення географії розташування магазинів. Взуття ПоділляСучасне виробниче підприємство. Наше кредо: «Комфортне взуття» для кожного! Наші принципи: якість, доступність цін, ощадливе виробництво! Наш персонал: команда професіоналів та однодумців, які прагнуть досягнення особистих найвищих результатів, які допомагають компанії в реалізації її місії. Компанія для персонала: найкомфортніши умови праці для ефективної роботи та задоволення матеріальних потреб, професійної та кар’єрної реалізації. |