Мережа Безпеки
Отзывы о работодателях ХмельницкийМережа БезпекиНаша компанія надає послуги фізичної охорони майже по всій території України. Ми гарантуємо безпеку збереження цінностей, захист території, контроль процесів та злагоджений процес роботи на об’єктах що передані нам під охорону. GeneralenergygroupGeneralEnergyGroup — будівельна компанія, що демонструє динамічне зростання завдяки ефективному управлінню та високій якості виконаних робіт. За короткий час ми значно розширили наші можливості, збільшили кількість успішних проектів і зміцнили свою репутацію на ринку. Завдяки постійному вдосконаленню та впровадженню новітніх технологій, GeneralEnergyGroup продовжує стрімко розвиватися, займаючи лідируючі позиції у будівельній галузі та доводити конкурентів до […] ЛЕПДистрибуція кабельно-провідникової, електро- і світлотехнічної продукції провідних торгових марок галузі Збручанські джерелаТОВ «Збручанські Джерела» — підприємство з розливу напоїв який базується на видобуванні мінеральної води, розташоване у смт Сатанів за адресою: вул. Курортна, 34. Завод працює з природними мінеральними джерелами Збручанського родовища, відомими збалансованим мінеральним складом та стабільною якістю води.Сучасна виробнича база в змозі фасувати мінеральні води та функціональні напої в скляні пляшки, алюмінієві банки та […] VIcosmeticsКомпанія VI cosmetics лідируюча компанія, що займається дистрибуцією косметологічної продукції. Ми постійно розвиваємося і на сьогоднішній день надаємо кращий сервіс в містах: Чернівці, Хмельницький, Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Ужгород. Фармакомвиробництво дієтичних добавок, виробів медичного призначення, косметичних засобів оздоровчого напрямку; власні виробничі площі, сертифіковані за стандартом якості ISO 22000:2005 сучасне імпортне та вітчизняне обладнання, оригінальні технології (деякі з яких запатентовані як винаходи); високопрофесійна команда медичних представників у регіонах України; регулярна участь у міжнародних виставках, конференціях, симпозіумах; постійне розширення асортименту та пошук нових високоефективних технологій; індивідуальний […] Смачно з намиКомпанія «Смачно з нами» — це мережа магазинів напівфабрикатів та молочних продуктів. МеділабсСучасна лабораторія МЕДІЛАБС працює з липня 2013 року Для нас найважливіше — забезпечити принципово високий рівень лабораторної діагностики, який відповідає світовим стандартам. Забезпечити кожну людину можливістю отримати якісні достовірні результати аналізів за доступною ціною в максимально короткий термін. Ми цінуємо та забезпечуємо найкраще обладнання, швидкість, ефективність, високу якість, контроль, інновації та розвиток. Працюємо на інноваційній […] Soska barSoska Bar — це сучасна тютюнова компанія , що динамічно розвивається та вже об’єднує понад 50 магазинів у містах: м. Хмельницький, м. Вінниця, м. Кам’янець-Подільський, м. Київ, м. Бердичів. Ми — не просто мережа магазинів. Soska Bar — це стиль, атмосфера й своє ком’юніті вільних людей , які цінують якість, драйв і чесність. У нас […] Дювельсдорф-УкраинаПроизводство сельхоз.оборудования SuzieКомпанія вже 15 років дарує радість та посмішки дівчаткам, створюючи стильний та якісний одяг. Все для маленьких модниць! Тут ти зможеш втілити свої найсміливіші ідеї разом з командою однодумців. Suzie — це: виробник стильного дитячого одягу; молодий, талановитий та надзвичайно веселий колектив; можливість проявити себе; лідер в індустрії дитячого одягу; навчання, розвиток та пізнання нового; […] Протеїн Інвест«Протеїн Інвест» — сучасне олійноекстракційне підприємство з переробки сої для забезпечення ринку України та ринків інших країн різноманітними якісними, збалансованими по білку харчовими продуктами — високоякісною рослинною олією та високобілковим шротом, які в подальшому використовуються як при виробництві комбікормів, так і в харчовій промисловості. При проектуванні і будівництві нашого підприємства використано сучасне високотехнологічне устаткування з […] Club KavyКомпанія «CLUB KAVY» — це команда професіоналів у світі кавової культури. Ми слідуємо світовим тенденціям кавової індустрії, приймаємо активну участь у фестивалях, чемпіонатах, виставках України та Європи, щоб реалізувати світову практику у нас в Україні. CLUB KAVY — компанія, яка є обсмажчиком кави та офіційним дистриб’ютором професійного кавового обладнання. Тайстра Груп«Тайстра» — це сучасна мережа продуктових магазинів, яка щодня турбується не лише про своїх гостей, а й про свою команду. Ми ростемо — і разом з нами зростають наші люди. Файне м’ясоФайне Мʼясо — мережа закладів доставки мʼясних страв, приготованих на живому вогні. Ми готуємо для наших гостей шашлики, ребра, ковбаски, бургери. Працюємо у Хмельницькому та Івано-Франківську , активно розвиваємося і відкриваємо нові точки. Наша команда щодня готує смачну, якісну їжу — великі порції, якісні інгредієнти, авторські соуси та швидка доставка. Ми за простоту, смак і […] Дар-земліТОВ «Дар-землі» — власник торгової марки «Подільський смак», є одним з найбільших виробників високоякісних круп в Україні. Компанія працює на ринку продуктів харчування з 1997 року. Ldvir.uaЛукʼянів Двір — офіційний дилер багатьох світових брендів електро, бензо, пневмо та ручного інструменту та аксесуарів Риштовка-ВестТОВ «РИШТОВКА-ВЕСТ» — виготовляє будівельні риштування, теплиці, ліжка, стелажі, корпусні та шкільні меблі, а також обладнання для тваринництва. Ми маємо власні виробничі потужності та згуртовану команду співробітників — конструкторів, інженерів, технологів і кваліфікованих робітників. ЮЛМКомпанія «ПП ЮЛМ, ТОВ» є успішним виробником на ринку світлодіодних світильників у Україні. |