Лемур, зоопарк

Лемур, зоопарк

comment 1 отзыв
Добавить отзыв Добавить зарплату 🔔  Подписаться

Сімейний зоопарк «Лемур» був створений групою амбітних людей, які по-справжньому люблять тварин і розуміють всю відповідальність людства за захист цього прекрасного світу. Основною місією нашої справи стало збереження популяції рідкісних тварин і формування екологічно-правильного мислення наших гостей. Тому прийшовши в сімейний зоопарк «Лемур» і діти, і дорослі отримають не тільки море позитивних емоцій, а й проведуть час з користю, оскільки наші досвідчені доглядачі розкажуть все найцікавіше про світ жителів зоопарку.

Отзывы о работе в Лемур, зоопарк, зарплаты, вакансии

1. Гость
    10 Сен 2026

Ззовні все виглядає як гарна казка: доглянута картинка, милі та кумедні тварини, задоволені відвідувачі. Проте за лаштунками ситуація кардинально інша.
    Керівництво свідомо наймає недосвідчених тінейджерів, які приходять сюди через щиру любов до тварин, а натомість стикаються зі свавіллям, приниження (так, Віталік?) і штрафами. При 12-годинному робочому дні виплати мізерні, вимагають нескінченні розписки буквально за кожну дрібницю, а штрафують за будь-який крок, який просто не сподобався адміністрації. Зарплату при цьому регулярно затримують.
    Окреме питання — харчування підопічних. Тварин годують продуктами, списаними з «Сільпо». Навіть порційні фрукти в стаканчиках, які відвідувачам продають для годування, — це та сама списанка з супермаркету на першому поверсі ТЦ.
    Справжній стан здоров'я тварин цинічно приховують. Наприклад, працівників змушують вигадувати для відвідувачів байки про «сезонну линьку», щоб пояснити лисий хвіст у самки бурого лемура на ім'я Нала. Насправді ж облисіння — це наслідок важкого гормонального збою, спричиненого тим, що її безперервно змушували народжувати заради приплоду.
    Категорично не рекомендую це місце ані для працевлаштування, ані для відвідування.

Все зарплаты добавляются анонимно
Смотритель за животными
Киев • 1 зарплата
800 грн

Добавьте зарплату в компании Лемур, зоопарк

Добавить отзыв Оцените работодателя Лемур, зоопарк: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.