Прет Сервіс Енергозмін

Прет Сервіс Енергозмін — це компанія, яка забезпечує бізнес енергоресурсами (електроенергія та природний газ), пропонуючи сучасні та ефективні рішення. Постачальник електроенергії.

Системсервіс

Виробництво меблів

Евокеар

Фармацевтична компанія Евокеар спеціалізується на розробці, виробництві, реєстрації та комерціалізації лікарських засобів, виробів медичного призначення та дієтичних добавок. Ми забезпечуємо повний спектр послуг, від створення до виведення продукту на ринок України.

Smart Ink

Ми Smart Ink — міжнародна компанія-виробник, під торговельною маркою нашого бренду виробляються високоякісні сумісні картриджі та тонери для печатних принтерів всіх категорій (HP, Canon, Brother, Epson, Samsung). Вже понад 8 років ми створюємо якісний та доступний продукт , який займає топові позиції на Amazon у категоріях Office Products/Home Office, і ми не плануємо зупинятись! Щороку […]

Jerelia

Jerelia — український бренд, що поєднує гармонію природи та інновацій. Ми створюємо продукти для краси, здоров’я та щоденного комфорту: косметику, парфуми, засоби для дому, біодобавки та вітаміни. Наша мета — зробити якісну, натуральну продукцію доступною кожному. Модель Jerelia базується на прямому партнерстві з людьми. Ми — не просто компанія, ми — сильна мережа однодумців, яка […]

Ардор-Трейд

«АРДОР-ТРЕЙД» — єдиний дистриб’ютор лакофарбового підприємства «ЗІП». Наша мета — налагодити та забезпечити комфортну співпрацю підприємства з торговими точками, поширювати якісну лакофарбову продукцію та потрібні супутні товари. Ми цінуємо довіру наших клієнтів та завжди виправдовуємо її своїми товарами.

ІнЛаб

Медична лабораторія «ІНЛАБ» працює на ринку медичних послуг з 2016 року. Головною цінністю «ІНЛАБ» є якісне, сумлінне та оперативне виконання всіх видів медичних аналізів. Ми використовуємо сучасні лабораторні технології та обладнання нового покоління.

А-2 Білдінг

Компанія «А-2 БІЛДІНГ» працює на будівельному ринку України з 2019 року. Наша команда — висококваліфіковані фахівці інженерно-будівельної галузі, що мають відповідну освіту і величезний досвід. В процесі будівництва ми залучаємо до співпраці найкращих підрядників для виконання робіт специфічного характеру.

Сіті Колект

CitiCollect — робота, в якій є сенс і результат CitiCollect — це команда людей, які знають, що таке відповідальність, професіоналізм і реальний результа. Ми працюємо у сфері врегулювання заборгованості, але головне для нас — як ми це робимо і з ким . У CitiCollect ти не загубишся серед сотень. Кожен у команді має значення, бачить […]

BTU Pharma

3 1 жовтня 2024 року Фармацевтична компанія «ЕНЗИФАРМ» змінила назву бренду на BTU Pharma. Це рішення підкреслює належність компанії до Біотехнологічної компанії BTU, що є лідером у сфері біотехнологій та дозволить ще краще відображати спільну місію, цінності та наукові досягнення. Серед наших препаратів: імуномодулятори, гепатопротектор, синбіотики для поліпшення функціонування шлунково-кишкового тракту, для збагачення мікрофлори та […]

Перший Віконний Завод

ТОВ «Перший віконний завод» , це понад 20 років досвіду! Були першими, залишаємось кращими! Це не просто слова — ми буквально першими, ще в 1993 році, запустили в Івано-Франківську виробництво металопластикових вікон та дверей. Через два роки вийшли на ринок з алюмінієвими виробами, а ще через чотири — з дерев’яними.

Креоплан

«Kreoplan architect group» , це архітектурна група, заснована у 2010р. Наразі є три основних напрямки проектування: Україна — житлові комплекси, громадські та спортивні споруди. США — приватні вілли та готелі у Флориді і Гавайях Медичні заклади у Гані (екваторіальна Африка) Професійні напрямки розвитку — BIM-технології і міжнародні BIM-стандарти у проектуванні, Teamwork.

Алварк Україна

Компания занимается продажей и сервисным обслуживанием грузоподъемного оборудования LINDE

ВАТ Калина

Швейна фабрика Калина, яка знаходиться у Чернівцях.

Автокрісла

Компанія «Аvtokrisla.com» вже понад 16 років є одним з лідерів у сфері дитячих товарів на ринку України. «Аvtokrisla.com» одна серед перших об’єднала дві категорії незамінних продуктів для малюків та їхніх батьків, створила концепцію і втілила в життя ідею найбільшого супермаркету дитячих автокрісел і колясок в Україні.

Інтегральні Комплексні Системи

Наша компанія з 2006 року успішно працює на ринку контрактного виробництва електроніки і спеціалізується на проектуванні РЕА і монтажі друкованих плат.

Рубіжанський картонно-тарний комбінат

ПрАТ «Рубіжанський картонно-тарний комбінат» — провідний виробник упаковки з гофрокартону для різних галузей промисловості, успішно працює з 1991 року. Має дочірнє підприємство — Товариство з обмеженою відповідальністю «Трипільський пакувальний комбінат», який веде свою історію з 2002 року (http://www.rktk.com.ua/ ). Підприємство придбало багатий досвід роботи в сфері виробництва гофрованої тари для упаковки продукції, зарекомендувало себе як […]

ПМГП

ТОВ «ПМГП» — українська компанія, що спеціалізується на оптовій торгівлі товарами господарського призначення. Основні напрями діяльності: постачання широкого асортименту господарських товарів для бізнес-клієнтів та комерційних організацій.

РАС, мережа аптек

Мережа аптек по Україні «РАС» (Регіональний Аптечний Склад). Ми завжди в пошуку кваліфікованого персоналу завдяки постійному розширенню нашої сітки по Україні. Надсилайте свої пропозиції і резюме.

Вінісан

На теперішній час ТОВ «Вінісан» є одним із найпотужніших заводів Тернопілля, єдиний завод штучної шкіри в Україні, і завод, який у кризові роки продовжує нарощувати свій виробничий потенціал. Цінності заводу полягають в досвіді, надійності та розумінні клієнта : того, що працюємо не із клієнтом — споживачем, а із клієнтом — виробником (B2B) , для якого […]

Поработал? Оставь отзыв!

Первое утро рабочей недели начинается, часы показывают «09:00». То, какие эмоции вы при этом испытываете, зависит от того, нравится ли вам ваша работа, будь вы менеджер, креативный сотрудник или системный администратор, а может быть, бариста, официант, инженер, аналитик, программист, тестировщик или фотограф. Все мы проводим на рабочем месте львиную долю самого эффективного своего времени, вкладываем свои умения и таланты в бизнес своего работодателя, а взамен, что совершенно логично, хотим получать достойную оплату труда, комфортные условия для работы и, желательно, сохранную нервную систему при общении с начальством и коллегами.

Конечно, на первом собеседовании все обычно выглядит гладко: зарплата, мягко говоря, на уровне по рынку, коллектив лучший в мире, требования к работнику логичные и внятные, а соцпакет так просто – мечта, по-другому и не скажешь!

Однако, проходит время и обнаруживаются не самые приятные нюансы. Штрафы «за каждый чих», зарплата начисляется по каким-то неуловимым алгоритмам. Обещанная премия? «Бывалые» сотрудники смотрят с сочувственной усмешкой и деликатным шепотом объясняют, что ее никто никогда не видел, кроме руководящего состава. Потом оказывается, что даже и не соответствующая обещаниям, зарплата попадает на банковскую карту спустя месяц-полтора после назначенного срока, а часть ее и вовсе выдается «в конверте», причем тогда, когда начальству будет удобно ее выплатить.

Форму приходится покупать за свой счет. Логистика работает не так, как нужно, а как удобно руководителю отдела доставки – а что сделаешь, если он сын/брат/сват/кум директора? Коллеги сменяются с такой частотой, что в какой-то момент просто перестаешь и пытаться запоминать лица и имена. Отпуск считается дурным тоном и тоже не оплачивается, а уж про декрет и заикаться нечего – вылетишь в два счета и без выплаты задолженностей по зарплате. Оформить обещали сразу же, а прошло уже полгода – воз и ныне там, кадровик прячет глаза и обещает: «завтра, завтра обязательно».

А может быть и иначе: невзрачная вакансия, да и зарплата не особенно привлекательная, и компания совсем небольшая, и при прочих равных вы на нее, может быть, и не взглянули бы, но особенного выбора не было. Поработали и оказалось: выплачивается все точно день-в-день, зарплата не шибко красивая, зато белая. Нужно на сессию? Никаких проблем. Заболели? Сидите дома спокойно, никто вас не дернет и не будет орать и возмущаться. Отпуска, выходные и праздники считаются законным временем отдыха, а если уж и приходится выйти поработать в случае экстренной ситуации, то оплата идет по двойному тарифу. Словом – работа мечты.

Но как же с первого взгляда оценить, как вам будет работаться в той или иной компании? Это непростой вопрос, ведь сначала все обычно выглядит более чем привлекательно, и чем крупнее компания, тем сложнее ее «раскусить», не поработав внутри структуры несколько месяцев как минимум. А это и потерянное время, и деньги, и зачастую неприятные впечатления.

Именно для того, чтобы сберечь ваше время, силы и деньги, мы создали сайт «ВНУТРИ. Бизнес наизнанку: отзывы о работодателях». Здесь вы можете прочесть подробные и не очень, но всегда искренние и «инсайдерские», личные отзывы работников о множестве компаний, от крупных международных, имеющих филиалы по всему СНГ, до совсем небольших.

В нашей выборке есть как столицы, так и крупные, и не очень, города России и Украины, Белоруссии. Кроме того, на основании отзывов мы составляем своеобразный рейтинг и лучших, и худших компаний, в надежде, что эта информация окажется для вас полезной и нужной: согласитесь, отправляясь на собеседование, стоит заранее изучить все «подводные камни» и принять решение, готовы ли вы с ними смириться.

И, конечно же, если вам есть что сказать – оставьте отзыв о своем работодателе! Хорошее, плохое или нейтральное – ваше мнение, ваш опыт важны не только для вас, но и для других людей! Помогите другим – напишите свой взгляд на работу в компании!