Інтерсервіс
Пошиття верхнього одягу, корпоративного одягу для провідних брендів Європи.
Сільверстоун ТрейдМи — це торговельна компанія SILVERSTONE , генеральний дистриб’ютор провідних виробників найякісніших продуктів з усього світу. Ми поважаємо наших клієнтів та звільняємо час людей, стабільно постачаючи на ринок найбільш популярні високоякісні сировинні продукти. Завдяки нам, професіонали та звичайні споживачі мають змогу без зайвого клопоту, створювати шедеври кулінарії. КурКумаМи — КурКума, мережа продуктових міні-маркетів. Ми є сучасною та зручною мережею, яка створена для того, щоб полегшити ваше щоденне життя та забезпечити доступ до продуктів у будь-який час. Наша мета — зробити ваші покупки приємними та доступними. Ми прагнемо надавати вам широкий асортимент свіжих продуктів, щоб задовольнити всі ваші побажання. OBO BettermannOBO Bettermann — це міжнародна компанія, яка спеціалізується на розробці і виробництві систем електропостачання та електроінсталяційних матеріалів для будівництва. Vidnova ClinicVidnova — клініка естетичної медицини. Клініка естетичної медицини орієнтується на гармонійну красу людини, а головне кредо роботи наших фахівців— природний результат і повна безпека для здоров’я пацієнта. ПроффітнессProffitness — це команда, яка вже понад 10 років дає друге життя професійному фітнес-обладнанню (TecnoGym, Life Fitness, Precor, MATRIX). Ми не просто продаємо тренажери — ми перетворюємо їх на нові. Наша майстерня — це місце, де метал і механіка знову оживають завдяки золотим рукам наших майстрів. Гуртові поставки нового та реставрованого тренажерного обладнання, комплектуємо тренажерні […] Ріел Енерго«Ріел Енерго» — спеціалізована будівельна компанія, яка виконує повний комплекс проектних та електромонтажних робіт у жилих новобудовах DeepNetГрупа компаній «Діпнет Україна» — один із лідерів українського ринку телекомобладнання. До складу групи входить завод з виробництва металоконструкцій під ТМ «SteelNet», завод з виробництва волоконно-оптичного кабелю під ТМ «Fifix», дистриб’юторська компанія-реселер всесвітньо відомих марок активного і пасивного ВО обладнання D-Link, Tyco Electronics Raychem, EPON, Stels. Крім того, «Діпнет Україна» — єдиний офіційний представник двох […] Прем’єр ЕкспоДочірнє підприємство «Премєр Експо» (Premier Expo) — єдиний міжнародний виставковий оператор в Україні. Premier Expo щорічно проводить 14 міжнародних виставок в Україні, в яких беруть участь компанії з 60 країн світу. З 2000 року завдяки виставкам Premier Expo тисячі українських компаній налагодили вигідне співробітництво з міжнародним бізнесом та представили на українському ринку сотні нових продуктів […] Мадам ПодамВиробництво напівфабрикатів Геліос СтратегіяКожен відчуває, що світ змінюється, і ми в Helios Strategia обираємо керувати змінами, а не бути керованими. В Україні Helios Strategia є частиною міжнародної групи компаній, що сфокусовані на реалізації проєктів відновлюваної енергетики: дистриб’юція обладнання, EPC-контракт промислових сонячних електростанцій, інвестування в проєкти ВДЕ. Приєднавшись до команди, ви станете невід’ємною частиною одного з найбільших енергоефективних еко-дружніх […] TetaLabСервісна ІТ компанія, яка фокусується на мобільну, веб розробку та IoT інтеграції. Склад БілизниСКЛАД БІЛИЗНИ — ваш надійний оптовий постачальник високоякісної жіночої білизни на українському ринку. Ми спеціалізуємося на прямих поставках та пропонуємо широкий асортимент жіночих трусиків різних моделей, розмірів та матеріалів, що задовольнить потреби навіть найвибагливіших клієнтів. Наша мета — забезпечити ваш бізнес продукцією, яка користується стабільним попитом, поєднуючи в собі відмінну якість та конкурентоспроможні ціни. Ми […] ВелопорталКоманда Велопортал — лідер на ринку велосипедних компонентів та аксесуарів. (b2b) Наші основні напрямки — співпраця з найкращими світовими виробниками та постачання у велосипедні магазини найнеобхіднішого для велосипедистів. Окрім великого переліку світових брендів ми розвиваємо і нашу власну торгівельну марку ONRIDE. Наш бренд дозволяє бути ближчим до потреб українських велосипедистів. СклоресурсКомпанія «Склоресурс» заснована у 2006 році. Основним напрямком діяльності є переробка скла для архітектурного скління та дизайну. Нами було побудоване сучасне виробництво з використанням технологічних ліній світових лідерів в галузі обробки скла, таких, як Lisec, Bystronic, Forel, Baveloni, NorthGlass, Mistrello, INO, SkillGlass, Pujol, GFP, Bovone та інші. За допомогою європейських спеціалістів була освоєна технологія самих […] |
Поработал? Оставь отзыв!
Первое утро рабочей недели начинается, часы показывают «09:00». То, какие эмоции вы при этом испытываете, зависит от того, нравится ли вам ваша работа, будь вы менеджер, креативный сотрудник или системный администратор, а может быть, бариста, официант, инженер, аналитик, программист, тестировщик или фотограф. Все мы проводим на рабочем месте львиную долю самого эффективного своего времени, вкладываем свои умения и таланты в бизнес своего работодателя, а взамен, что совершенно логично, хотим получать достойную оплату труда, комфортные условия для работы и, желательно, сохранную нервную систему при общении с начальством и коллегами.
Конечно, на первом собеседовании все обычно выглядит гладко: зарплата, мягко говоря, на уровне по рынку, коллектив лучший в мире, требования к работнику логичные и внятные, а соцпакет так просто – мечта, по-другому и не скажешь!
Однако, проходит время и обнаруживаются не самые приятные нюансы. Штрафы «за каждый чих», зарплата начисляется по каким-то неуловимым алгоритмам. Обещанная премия? «Бывалые» сотрудники смотрят с сочувственной усмешкой и деликатным шепотом объясняют, что ее никто никогда не видел, кроме руководящего состава. Потом оказывается, что даже и не соответствующая обещаниям, зарплата попадает на банковскую карту спустя месяц-полтора после назначенного срока, а часть ее и вовсе выдается «в конверте», причем тогда, когда начальству будет удобно ее выплатить.
Форму приходится покупать за свой счет. Логистика работает не так, как нужно, а как удобно руководителю отдела доставки – а что сделаешь, если он сын/брат/сват/кум директора? Коллеги сменяются с такой частотой, что в какой-то момент просто перестаешь и пытаться запоминать лица и имена. Отпуск считается дурным тоном и тоже не оплачивается, а уж про декрет и заикаться нечего – вылетишь в два счета и без выплаты задолженностей по зарплате. Оформить обещали сразу же, а прошло уже полгода – воз и ныне там, кадровик прячет глаза и обещает: «завтра, завтра обязательно».
А может быть и иначе: невзрачная вакансия, да и зарплата не особенно привлекательная, и компания совсем небольшая, и при прочих равных вы на нее, может быть, и не взглянули бы, но особенного выбора не было. Поработали и оказалось: выплачивается все точно день-в-день, зарплата не шибко красивая, зато белая. Нужно на сессию? Никаких проблем. Заболели? Сидите дома спокойно, никто вас не дернет и не будет орать и возмущаться. Отпуска, выходные и праздники считаются законным временем отдыха, а если уж и приходится выйти поработать в случае экстренной ситуации, то оплата идет по двойному тарифу. Словом – работа мечты.
Но как же с первого взгляда оценить, как вам будет работаться в той или иной компании? Это непростой вопрос, ведь сначала все обычно выглядит более чем привлекательно, и чем крупнее компания, тем сложнее ее «раскусить», не поработав внутри структуры несколько месяцев как минимум. А это и потерянное время, и деньги, и зачастую неприятные впечатления.
Именно для того, чтобы сберечь ваше время, силы и деньги, мы создали сайт «ВНУТРИ. Бизнес наизнанку: отзывы о работодателях». Здесь вы можете прочесть подробные и не очень, но всегда искренние и «инсайдерские», личные отзывы работников о множестве компаний, от крупных международных, имеющих филиалы по всему СНГ, до совсем небольших.
В нашей выборке есть как столицы, так и крупные, и не очень, города России и Украины, Белоруссии. Кроме того, на основании отзывов мы составляем своеобразный рейтинг и лучших, и худших компаний, в надежде, что эта информация окажется для вас полезной и нужной: согласитесь, отправляясь на собеседование, стоит заранее изучить все «подводные камни» и принять решение, готовы ли вы с ними смириться.
И, конечно же, если вам есть что сказать – оставьте отзыв о своем работодателе! Хорошее, плохое или нейтральное – ваше мнение, ваш опыт важны не только для вас, но и для других людей! Помогите другим – напишите свой взгляд на работу в компании!