Санор ресурс
Отзывы о работодателях КиевСанор ресурсМи українська будівельна компанія, що спеціалізується на повному циклі будівельних та інженерно-технічних робіт. Зелений ШляхЗелений Шлях — компанія, що займається оптовою торгівлею зерном, насінням і кормами для тварин. Ми постійно розвиваємося і запрошуємо вас стати частиною нашої команди, щоб разом забезпечувати стабільність і якість у сфері агробізнесу. Арт Студия ДрукуПоліграфічна компанія «Арт-студія друку» займається виробництвом поліграфічної продукції будь-якої складності — дизайну, додрукарської підготовки, офсетного друку та постдрукарської обробки. На сьогоднішній день ми є однією з великих компаній, що надають повний спектр поліграфічних послуг. Вєні Віде ВічеПроектування, будівництво та експлуатація біопаливних котелень. Постачання теплової енергії. Shum StudioSHUM Studio — це сучасна агенція стратегічних комунікацій, що спеціалізується на кризовій аналітиці, антикризовому маркетингу та піарі. Ми допомагаємо брендам, компаніям та публічним особам орієнтуватися в періоди нестабільності, зберігати репутацію, відновлювати довіру та будувати сильну комунікаційну стратегію навіть у найскладніших умовах. Ми поєднуємо дані, емоції та креатив, щоб створювати ефективні рішення для комунікацій в умовах […] Оптичний клубOPTIK CLUB — всеукраїнська компанія з головним офісом в Києві та клієнтами в усіх без виключення регіонах нашої держави, що займається гуртовим продажем сонцезахисних окулярів та оправ для окулярів. Компанія реалізує найнадійніші та відомі оправи Європейських виробників. Ми ексклюзивні партнери світових лідерів оптичної ніши. Наша філософія — позбавити наших клієнтів-партнерів головного болю і надавати найвищий […] BGS RailBGS Rail — логістична компанія. Ми володіємо понад 2,5 тисячами вантажних вагонів і постійно збільшуємо свій парк. З 2018 року BGS Rail залучено в залізничну логістику України понад 70 млн $. BGS Rail є частиною Avia Solutions Group (ASG) — найбільшої бізнес-групи в Центральній та Східній Європі, яка надає послуги з авіаперевезень та лізингу, наземного […] Голден-ФармКомпанія Golden Pharm — успішно працює на ринку фармацевтики та косметики з 1998 року. Основним напрямком і спеціалізацією компанії є виробництво та реалізація оптом та в роздріб лікувальної косметики, спортивного харчування, товарів для здоров’я, фіточаїв тощо. AutoStar«AUTOSTAR.ua» — компанія, заснована в 2009 році. Маємо величезний досвід ведення авто-бізнесу та хочемо представити нашу мережу на Українському ринку по всій території країни. Укрпак ХолдингУКРПАК ХОЛДИНГ — це національний лідер у виробництві клейких стрічок, який забезпечує інноваційні рішення для бізнесу та побуту. Ми створюємо продукти, що відповідають найвищим стандартам якості, забезпечуючи ефективність, надійність і довговічність у кожній сфері застосування. Завдяки сучасним технологіям і професійній команді ми задовольняємо потреби наших клієнтів у різноманітних галузях, від промисловості до творчих і побутових […] Велс телекомБудівництво та обслуговування споруд операторів мобільного зв’язку Punto PizzaPunto — це молода, амбітна команда, яка готує з любов’ю. Ми створюємо не просто їжу, а смаки, що об’єднують людей. Кожна страва створюється з натхненням і турботою, щоб подарувати вам тепло та комфорт. Наші рецепти натхненні італійськими традиціями, але адаптовані для вашого щоденного задоволення. Ми ретельно відбираємо інгредієнти, щоб кожен шматочок мав гармонійний смак, аромат […] Universe GroupUniverse is a product IT company that creates functional business applications (iOS utilities) and develops its R&D center. In four years, we have assembled a team of 60 specialists, which reached third place in the world by revenue as a utilities publisher. Universe apps have been downloaded by about 40 million users. The most famous […] StarbrigesStarbriges — надійний партнер у перевезенні вантажів по території США. Наші 1000+ водіїв забезпечують швидке та якісне транспортування вантажів різної складності з урахуванням індивідуальних потреб та запитів наших клієнтів. Ми працюємо на якість, і нам довіряють. Наша команда менеджерів з логістики та диспетчерів щодня забезпечує надійний професійний супровід вантажів. Наш найцінніший ресурс — це наша […] CheckmateДрукарський дім CHECKMATE виготовляє поліграфічну продукцію преміум-класу: пакування (коробки, пакети), бізнес поліграфія, блокноти, журнали та інше. Віта агро трейдТОВ ВІТА АГРО ТРЕЙД — стабільна агротрейдингова компанія з експортною орієнтацією. Основні напрямки діяльності — закупівля та експорт пшеничних висівок, шротів (соняшникового, соєвого) , соняшникової макухи та іншої агропродукції. СвардІнтернет-провайдер СВАРД — це безлімітний доступ до Інтернету по оптоволоконних мережах, що гарантує високу швидкість та стабільність з’єднання. Компанія бере свій початок з 2013 року і була заснована групою молодих фахівців, які об’єднали технічну експертизу з баченням розвитку якісного телекомунікаційного сервісу в Україні. Один із головних пріоритетів компанії — якість обслуговування. Ми оперативно реагуємо на […] Шури-МуриСекс-шоп Шури-Мури — це добірна колекція товарів для дорослих. Особливостями нашого магазину є ретельно відібраний асортимент з якісними описами та висока якість обслуговування. Купуючи іграшку у нас, ви будете впевнені, що купуєте якісну річ, яка не розчарує. Є офіційна гарантія від постачальника. |