Отзывы о работодателях Белая Церковь

Retail Group — мультибрендова міжнародна компанія, управляє торговими мережами «Велмарт», «Велика Кишеня», «ВК Експрес» в Україні, а також мережами супермаркетів «Green Hills Market» та «Velmart» в Молдові. До складу бізнесу також входить регіональна мережа ТРЦ «Екватор», охоронна компанія «Баярд 9», боулінг клуби «Турбіна» та дитячий розважальний центр «Мультипарк».

Компанія «Магніт» — це комплексний оператор-постачальних комплектуючих для мебельного виробництва. Основні напрямки роботи компанії: виготовлення фарбованих та плівкових МДФ фасадів, виготовлення кухонних фартухів (скиналі), обробка скла та дзеркала, продаж комплектуючих для розсувних систем, продаж меблевих комплектуючих, виготовлення серійних меблів ТМ «Senam».

Твелвко Україна це унікальна система мотивації. Вона заснована на двох стовбах: СПІВРОБІТНИЦТВО та ВІРАЛЬНОСТЬ Twelvco реєструє вашу особисту фізичну активність і мотивує вас, через спільне отримання бонусів, виграшних нагород та допомоги потребуючим. Twelvco — це також унікальний спосіб створення команд на основі вірусного приглашения.

ООО «Меткаспостач» — ведущий производитель металлических стеллажей в Украине.

Компания «NAVIN» является одним из ведущих производителей полотенцесушителей и дизайн-радиаторов в Украине. Широкий асcортимент производимой нами продукции представлен водяными и электрическими полотенцесушителями: из нержавеющей стали, стальные, стеклянные. Доставка по Украине, опт-скидки.

Виробнича компанія «Домінант ЧПУ» спеціалізується на виготовленні обладнання з ЧПУ, а саме: деревообробні верстати, верстати плазмового розкрою, токарно-фрезерні верстати.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Білоцерківський завод «Трібо» являється виробником фрикційних і гальмівних виробів.

Компания BAGLAND является одним из крупнейших украинских производителей полипропиленовых мешков и полиэтиленовых пакетов, а также является лидером производства мешков для сахарной индустрии в Украине.

ТОВ «Тервікнопласт» підприємство, яке дарує вам продукцію під торговою маркою «VIKNAR’OFF» — один з найбільших виробників металопластикових конструкцій в Україні. Потужності заводу площею в 50 000 кв. м виготовляти понад 100 000 металопластикових конструкцій будь-якого типу: вікна, двері, балконні блоки, розсувні системи та конструкції складної конфігурації.

SMK Distribution — українське об’єднання кількох підприємств, що працюють у галузі м’ясопереробки, тваринництва та торгівлі. Наразі ми входимо в ТОП-компаній виробників ковбасної і м’ясної продукції. Наші виробничі потужності працюють в 3 областях країни, а торгівельні представники реалізують товар більш ніж в 21 області!

Меблеве підприємство Комфорт Меблі.

Компания Fishki Food — это комплексные решения для развития бизнеса: от идеи до воплощения ее в реальный прибыльный бизнес.

Продаж та обслуговування с/г техніки.
Компания «МАГНЕТ» представлена на промышленном рынке Украины с 1991 года, и сегодня предоставляет своим клиентам комплекс услуг по лазерной резке, гибке, сварке металлических изделий и форм высокой сложности.
Центр офтальмологии GlazGo в Белой Церкви – это специализированное медицинское учреждение, которое предоставляет широкий спектр услуг по коррекции и восстановления зрения.

МАГ АУДИО существует более 20 лет. За это время мы создали свой уникальный подход к созданию продуктов, собрали команду экспертов и набрали значительный опыт в сфере разработок, дизайна и инсталляции акустических систем.

Молокопереробне підприємство розташоване в Київській області, м. Біла Церква. Підприємство випускає молочну продукцію: молоко, сметана, кефір, йогурт, ряжанка, десерти, масло, сири кисломолочні, сири ропні.

Мережа магазинів Family (ФОП Ковальчук) пропонує великий асортимент товарів для дому та всієї родини. Магазин славиться своїми доступними цінами та широким вибором продукції від посуду до одягу для жінок та чоловіків.

«БелоцерковЛит» это — молодая перспективная компания с амбициозными планами на будущее! Наше предприятие занимается производством чугунной кухонной утвари. А именно сковороды, жаровни, кастрюли, противень и многое другое торговой марки BRIZOLL.

ООО «ТЕРМОЛАН-УКРАИНА» занимается поставками клеев-расплавов и оборудования для их нанесения от ведущих Европейских производителей, а так же сервисным обслуживанием клеевых машин с 2004 года.