Явір Волинь
Охорона об«єктів усіх форм власності
Отзывы о работодателях ЛуцкЯвір ВолиньОхорона об«єктів усіх форм власності RE/MAX GoldRE/MAX — найбільша у світі мережа агенцій нерухомості. Відомий Бренд, якому довіряють клієнти. Наша мережа — це 9000 офісів у 120 країнах світу. Дедалі більше людей в Україні шукають перспективні та прибуткові напрямки для відкриття свого бізнесу. У активних і заповзятливих людей завжди є потреба в самореалізації, досягненні фінансової незалежності, побудові надійного тилу для себе […] НесвічСГПП «Несвіч» — це сільськогосподарська компанія, яка спеціалізується на виробництві та перевезенні якісної сільськогосподарської продукції. Ми постійно розвиваємося та розширюємо свою діяльність, тому шукаємо в команду відповідальних та цілеспрямованих спеціалістів. Якщо ви шукаєте роботу у нашій компанії, ви потрапите в середовище, де цінується професіоналізм, ініціативність та командний дух. Ми пропонуємо можливості для професійного зростання та […] УкрагрокомНа сьогодні аграрний сектор є справжнім локомотивом розвитку економіки України, а компанія «Украгроком» — одним з найбільш потужних гравців аграрного ринку. Серед головних принципів роботи компанії — чесність, відповідальність, вміння завжди знайти взаєморозуміння та надати кваліфіковану консультацію. Компанія «Украгроком» визначила своїм головними стратегічним завданням впровадження якісно нового, комплексного агрономічного супроводу клієнтів. У кожному представництві компанії […] Auto CityAUTO CITY — це провідний дилер авто з Європи, Америки який пропонує широкий асортимент як нових, так і б/у автомобілів. За менш ніж один рік роботи вийшли на результат від 100-та проданих автомобілів в місяць! Волинська Аудіо КомпаніяВолинська Аудіо Компанія розробляє та реалізує проекти зі звукотехнічного забезпечення концертів і масових заходів. Нашими основними клієнтами є компанії-організатори концертної діяльності зірок естради, розважальні та торгівельні заклади, нічні клуби, ресторани бари та кафе Волинської області та інших регіонів України. Основні напрямки нашої діяльності: повний спектр обладнання та робіт з технічної підтримки проведення концертів та виступів […] Tattoo LamarchLamarch Tattoo — створюємо мистецтво, що надихає! З 2019 року ми змінюємо тату-індустрію України, задаючи нові стандарти якості, сервісу та стилю. 18 студій у 14 містах України 65 професійних майстрів понад 3000 задоволених клієнтів Мегаком«Мегаком» — фармацевтична компанія, що займається виведенням на ринок України сучасних лікарських препаратів. Компания «Мегаком» була заснована у вересні 1995 року. «Мегаком» є ексклюзивним дистриб’ютором «Фарма Интернешнал компани»(Йорданія), а також европейських компаній: «АВС» (Італія), «Cefak» (Німеччина), «Eurodrug Laboratories»(Нідерланди). «Мегаком» не зупиняється на досягнутому у пошуку нових партнерів по наданню українському споживачеві світових досягнень фармацевтики. Клієнтами […] Тор РівнеМережа роздрібної торгівлі «Torba» заснована на українському ринку з 2011 року. На сьогоднішній день мережа налічує 42 магазини, які представлені у Івано-Франківській, Чернівецькій, Рівненській, Тернопільській, Волинській та Львівській областях. В наших магазинах є лише свіжі та якісні продовольчі й непродовольчі групи товарів відомих брендів, а також регіональних виробників. Саме це дозволяє задовольнити смаки та вподобання […] Клауд СтаффCloud Castle — одна з найбільших мереж магазинів з продажу вейп-девайсів та супутніх до них товарів, яка на ринку України з 2018 року. Наша історія розпочалася у Луцьку, і за 6 років ми виросли з одного магазину до одного з найпотужніших гравців ринку. На сьогоднішній день ми представлені у чотирьох областях України і налічуємо більше […] ЧеверметоМережа ресторанів болгарської кухні «Чевермето» — це досконале поєднання бездоганної кухні, душевної, сімейної атмосфери і якісного обслуговування. Вже понад 9 років ми працюємо та вдосконалюємось для наших гостей. Ресторація динамічно розвивається та шукає нових членів команди, які можуть та хочуть рости та розвиватися разом з нами. ТатрафанТОВ«ТАТРАФАН» один із лідерів у виготовлені БОПП-плівок в Україні. Компанія є виробником двовісно-орієнтованих поліпропіленових плівок, полімерної упаковки з друком та упаковки з комбінованих плівок для продовольчих і непродовольчих товарів, поліетиленових і поліпропіленових пакетів для зберігання продуктів харчування. Ми виготовляємо багатошарові бар’єрні упаковки та пакети, спеціалізуємось на нанесені флексографічного друку до 8 кольорів на поліперні плівки. […] ZooroomМережа магазинів зоотоварів і грумер салон. ZimalettoРозничная торговля декора для дома Ромді УкраїнаТранспортно-експедиційне підприємство. Працюємо з 2009року. Організація вантажних перевезень по Україні та закордоном. Власна база автомобілів стандарту Євро 5, Євро 6 Організація перевезеннь велико-габаритних вантажів 20−40т. Цілодобовий GPS — контроль перевезення вантажу Страхування вантажів |