F-trade
Імпорт, продажа матеріалів та фурнітури для меблевих виробництв.
Отзывы о работодателях Торговля оптоваяF-tradeІмпорт, продажа матеріалів та фурнітури для меблевих виробництв. Євродек-МКомпанія «Євродек» — це 30 років досвіду у віконній галузі. Стовідсоткова віддача професіоналів та якісне виконання роботи є основними критеріями нашого бізнесу. Протягом сімнадцятирічної праці ми здобули чималий досвід, випробували величезну кількість методик і на практиці протестували продукцію провідних виробників світу. В результаті пройденого шляху нами були відібрані лише найкращі варіанти. І тепер ми готові […] Prestige LTDВиробництво та дистрибуція натуральних та якісних тихих вин та ігристого. «Компанія «Престиж-груп» входить до складу великого агрохолдингу «Шампань України», у власності якого понад 2000 га виноградників на півдні Одеської області. Це дозволяє нам здійснювати контроль якості на кожному етапі виробництва, починаючи зі збирання винограду та закінчуючи розливом. Трімакс«Тримакс» — компанія, що спеціалізується на оптовому та роздрібному продажу вина та міцних напоїв. 1-ТечКомпанія 1-TECH спеціалізується на гуртових продажах комутаційної продукції, світлодіодних рішеннях в освітленні та дронах для Виробників, Торгівельних організацій та інтернет магазинів, Інтеграторів, Медіа сфери, Провайдерів, Проектних організації, і тому подібних компаній сегменту В2В України. A Plus AutoМи в A Plus Auto є постачальником вживаних автозапчастин, який продає широкий асортимент автомобільних запчастин в США. У нас є широкий вибір вживаних автомобільних запчастин класу «A+», які ми продаємо від таких брендів автомобілів, як Mercedes-Benz, Audi, BMW, Lexus, Tesla, Hummer Ford, Infiniti, Hyundai та багатьох інших брендів. Ми є чесним бізнесом, і ми пишаємося […] EcoEnergieОптовий продаж електрообладнання ТВК Електросистеми УкраїниКомпанія ТОВ «ТВК Електросистеми України» є офіційним та ексклюзивним дистриб’ютором електротехнічного обладнання LS Electric (LG Group, Південна Корея). Ми працюємо на українському ринку вже понад 15 років. За цей час нам вдалося завоювати гарну репутацію та здобути багато постійних клієнтів, які розуміють, що впровадження інноваційних технологій сьогодні — це не лише можливість йти в ногу […] AsteelSНаша компанія пропонує комплексні та індивідуальні рішення для ливарного виробництва та промислову хімію загального призначення і є постачальником промислової хімії в Україні від відомих світових виробників. Anix groupANIX GROUP — це група компаній, яка спеціалізується на виробництві, імпорті та роздрібному продажі товарів FMCG. Ми пропонуємо стабільну роботу, можливості для кар’єрного зростання та комфортні умови для професійного розвитку. Приєднуйтесь до нашої команди! Палміра трейдБільше 12 років ми готуємо для вас найкращі чайні суміші преміальної якості в Україні! ТМ PALMIRA імпортує, сортує, дегустує і фасує для своїх клієнтів кращий чай елітних сортів. Весь чай, натуральні добавки, які є в складі чайних сумішей, вирощені в екологічно чистих районах, збираються вручну і проходять ретельне сортування. Тільки кращий китайський, японський, індійський і […] ST AutoКомпанія ST AUTO заснована в 2011 році в місті Полтава. Основна діялність- імпорт автозапчастин з подальшою дистрибуцією на території України. Техно-Двір, ТПККомпанія ТПК ТЕХНО-ДВІР — дилер провідних українських та іноземних заводів-виробників сільськогосподарської техніки та спецтехніки різного призначення. Поділля Кабель-1_ТОВ «Поділля Кабель-1» запрошує до взаємної ділової співпраці виробничі, промислові, будівельні, комерційні організації а також усіх осіб, що зацікавлені у збуті та закупівлі електротехнічної та кабельно-провідникової продукції, світлотехніки та джерел світла, сантехніки, будівельно-оздоблювальних матеріалів, інсталяції, спецодягу, промислового обладнання, зварювального обладнання та приладдя, інструменту, кріплення, обігрівачів, господарських товарів, устаткування для пожежогасіння, засобів індивідуального захисту, авто товарів, […] IT-LinkОптовая торговля компьютерными комплектующими, мелкой бытовой техникой, электроинструментом. Art’o’foodКомпанія ART’O’FOOD є одним із лідерів по забезпеченню продуктами харчування гуртових та роздрібних торгівельних точок, виробництв, а також підприємств напрямку HoReCa Чернівецької, Івано-Франківської та Хмельницької областей. Наша компанія є офіційним дистриб’ютором: ТзОВ «Ходорівський м’ясокомбінат», ТзОВ «Дмитрук» (ТМ «М’ясний хутір» ТМ «Кабаноси») ТзОВ «Іванковецькі ковбаси», ТзОВ «Гайсинський молокозавод», компаній «АРДІС ГРУП», «РЕГНО» — імпортерів продукції провідних […] Золотий Нектар УкраїниНаша компанія «Золотий Нектар» була заснована та динамічно розвивається на ринку України з 2010 року. Ми спеціалізуємося на оптовій закупівлі меду всіх сортів та інших продуктів бджільництва. Закарпатська продовольча компаніяГуртовий та роздрібний продаж продуктів харчування. ОдессахолодДистриб’ютори морозива СтелпакоКомпанія «Стелпако» успішно займається оптовою та роздрібною торгівлею торговельного та холодильного обладнання для магазинів різного напряму діяльності. Працюємо на ринку з 2012 року. |