A-optica — це мережа сучасних салонів оптики, де турбота про зір поєднується з професіоналізмом, якістю та стилем. Отзывы о работе в A-optica, зарплаты, вакансии
Консультант по продажам Ивано-Франковск • 2 зарплаты 10 000 .. 30 000 грн Оптометрист Львов • 3 зарплаты 10 000 .. 30 000 грн Продавец-консультант Ивано-Франковск • 1 зарплата 30 000 грн Добавьте зарплату в компании A-opticaДобавить отзыв Оцените работодателя A-optica: расскажите о плюсах, минусах, условиях работы и атмосфере в команде.🔔 Уведомления о новых отзывах о компании A-optica Получайте на почту сразу после публикации Без спама. Отписка в 1 клик. |

Я є працівником даної мережі , тому про ставку 10 тис кажу як є, щоб заробити принаймі 1 тис за день при дуже малому потоці клієнтів треба дуже постаратись то ж якщо маркетинг не працює — прийшов на роботу і витратив свій день за дякую
Низький рівень заробітньої плати , гарні умови роботи проте працюєш за дякую . Зарплату не переглядають роками , з плюсів постійні навчання , тому якщо ви прийшли не за грошима непогана робота
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас склалося таке враження про компанію.
Водночас зазначена у відгуку інформація не відповідає дійсності. Нашій компанії лише 2 роки, а рівень заробітної плати у вакансіях компанії становить від 25 000–30 000 грн і вище, залежно від посади та результатів роботи.
Також у нас є сумніви щодо того, що автор відгуку дійсно був працівником компанії, оскільки наведені факти не відповідають внутрішнім умовам роботи та системі оплати праці. Не виключаємо, що відгук міг бути залишений кандидатом, який не пройшов відбір.
Ми відкриті до конструктивного діалогу та завжди готові отримувати чесний зворотний зв’язок від співробітників і кандидатів.