Япіко

Япіко

, , ,

Ми — мережа ресторанів і доставки «Япіко». Відкрились у 2011 році, а зараз вже маємо 12 ресторанів та точок доставки у 4 містах: Харків, Одеса, Полтава та Київ.
Наші 13 років — це історія успіху всієї команди. Маємо чим пишатися і дякуємо за це кожному працівникові.
Ми стабільно ростем, і навіть попри повномасштабну війну не відмовляємось від наших амбітних планів і вже найближчим часом з’явимось у нових містах.
Ми віримо у те, що досягти справжнього успіху можна лише у справі, яку ти любиш. Тож шукаємо у нашу команду талановитих, пристрасних і захоплених своєю роботою людей, щоб разом досягати великих результатів.

Отзывы о работе в Япіко, зарплаты

1. 26 ноября 2024

Не працевлаштувалась сюди, бо дуже зверхньо та панібратськи зі мной по телефону спілкувались. Вибачте, я вас не знаю, з якого пана ви мені задаєте особисті питання?! Яке відношення до моїх професійних якостей мають питання:» а чого ви живете в Харкові? А коли ви приїхали? А чому вирішили сюди приїхати? А чоловік ваш де?» Дівчата, ви несповна розуму,якщо задаєте при першому спілкуванні по телефону такі питання. Я вам не подруга, не знайома, і дякувати Богові навіть не колега!!! Відвернуло одразу. Задають некоректні питання, перебивають, зверхньо розмовляють. Жах. Просто жах. Невже Япошка не може взяти співробітника, яка буде вести діалог з людьми ввічливо, корректно, яка вміє слухати і не перебиває, а не наче сіла на лавку з сємками прговорити за життя-буття?! Мабуть Япошка не солідна компанія, а така собі » перша робота для студента»

Добавьте зарплату в компании Япіко

Добавить отзыв о работодателе Япіко

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Япіко?