Компанія JustSchool — це онлайн школа номер 1 в Україні. JustSchool — це більше 9000 учнів з усіх куточків світу, більше 350 співробітників, більше 900 викладачів. Отзывы о работе в JustSchool, зарплатыМенеджер call-центра 1 2 300 грн Менеджер по продажам 1 5 000 грн Мидл 1 5 000 грн Добавьте зарплату в компании JustSchoolДобавить отзыв о работодателе JustSchool Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании JustSchool?
21.01 проходив навчання на методиста, тобто людина яка проводить пробні уроки для потенційних клієнтів. Чесно кажучи, послухавши лекцію від Леоніли ( їх тренер) був погано здивований, вона просто показувала приклади психологічних маніпуляції для клієнтів…завіса) наскільки зрозуміло, то вони знаходять клієнтів через свою недолугу рекламу, яка просто повсюди, та через холодні бази ( просто скуповують бази і наярюютю людям ). Обіцяна зп 4000к ставка і бонуси від продажів, хоча зрозуміло, що продати курсів на 15к нереально. Обіцяли гнучкий графік, як виявилось, гнучким графіком і не пахне. І що саме цікаве на ворк юа зарплата вказана в рази більша…Вчителі у них у більшості випадків не дуже компетентні, хоча і потрапляються хороші
Навчання для мене закінчилось після другої лекції ( з 3 ), бо контора дуже мутна
Нікому не рекомендую сюди йти, бо можна отримати лише обіцянки
Не вірте обіцяної заробітної плати. Людей тут знецінюють. Попрацювала 2 тижня отримала 1000 грн. Це те що реально.
Залишилось дуже негативне враження про роботу. Потрібно було записувати людей на пробні уроки . Великою брехнею було те , що повинен був спілкуватись з «потенційно зацікавленими клієнтами», а насправавді — це люди , які не розуміють чому їм по тисячу раз дзвонять , надоїдають і вони змушені кидати слухавку і злитися . Але я і в такому випадку дуже старався і робив все можливе , щоб люди погодилися пройти пробний урок . Записати пройти урок дуже важко , особливо , якщо ви тільки почали працювати .Пропрацювавши біля двох тижнів і кожного дня записувавши не зацікавлених абсолютно людей на пробні уроки мій наставник Михайло Полярус сказав : «або звільнення, або знову пройти навчання для нової посади «(через показники )
З обманом у «потенційно зацікавлених клієнтах » і таким ставленням довіри більше не було , тому я пішов з компанії.
Не рекомендую витрачати час у JustSchool.
працюю вже досить довго менеджером вихідної лінії, обіцяли мінімум 7 тисяч але пройшовши навчання та проаналізувавши всю інформацію, можно зрозуміти що більше 50% людей компанії отримують тут менше 5000 грн на місяць)) плакати хочеться. кажуть, що заробіток повністю залежить від вас але це така брехня, що ДаЙ Боже! постійний наплив нових людей, постійні набори на навчання, немає й місяця, щоб не приходили новенькі і це не по 2-3 людини, а навалом чоловік по 20 в місяць. звільнень за місяць також купа, відповідно через це й постійні набори. працівників своїх не цінять. керівництво жах. взагалі не рекомендую!
@ Гость , як ви звільнилися?)) маю наразі таке бажання, але тічерз суппорт морозиться як ніколи. не знайшла жодної інформації про те як звідси злиняти
@Гість, майже зі всім згодний, ця робота більше для студентів, яким пару копійок не заважать. Лише одиниці виходять на достойну зарплатню. Атмосфера в школі чудова,.. але все це все перебивається поганою зарплатньою для більшості працівників.
Працювала в цій школі 2 роки і маю чим поділитися. Почну зі свого шляху а далі розпишу переваги та недоліки.
Почалося все з роботи менеджером, потім працювала десь півроку у відділі оцінки якості комунікації на посаді асесора (це та людина, яка слухає та оцінює дзвінки менеджерів) Там уже почала нормально заробляти і мала принаймні 8800 грн на місяць, а далі мене «підвищили» до тренера. На посаді тренера я навчала новачків (менеджерів), тобто тих, ким працювала я на початку. Чому «підвищення» в лапках, розповім далі.
Отже посада менеджера. В описі вакансії менеджера на сайті мені обіцяли «готову базу потенційно зацікавлених клієнтів» і зп від 7000, якщо не помиляюся (зі ставкою та бонусами). База потенційно зацікавлених людей — повна брехня. Люди не слухали мене, кидали слухавки і в перший місяць я ледве заробила 3 тисячі. Щоб заробляти там хоча би 10 тисяч треба мати здібності і вміти продавати. І база номерів куплена, хоча нам на навчанні розповідала тренерка, що це база рекомендацій. Типу у нас займаються люди і лишають номери знайомих. Звісно це також підла брехня. Це зрозуміло по тому, що в компанії тоді працювало на нашому напрямі по 60 менеджерів у день і кожен з них робив майже по 100 дзвінків) Щось дофіга рекомендацій, панове, та і люди казали, що їм уже 10 раз дзвонять і ніхто зі знайомих не займається. Тут і дурню зрозуміло, що якщо люди роблять по 700 дзвінків у день, то не може чисто фізично бути стільки рекомендацій.
ЗП — окрема тема. Новачкові в перший місяць світить максимум 4 тисячі. Більше заробляють, або вже досвідчені, або хто має гарно підвішений язик.Тому не ведіться на їхні казки про 9000 тисяч і більше. Я змогла заробити максимум 7000 грн за 3 місяці при тому, що дуже старалася. Мої колеги розказували, що тімліди змушували їх вимикати трекер робочого часу і працювати понаднормово, щоб вийти на нормальні показники. Якщо ти не виходиш на певний показник (6 людей за 8 годин мінімум треба записувати на пробний урок), то тобі дають випробувальний термін, або звільняють. І при цьому робота морально важка. Не всі клієнти на лінії злі, але негативу вистачає. На прохання моє і колег найняти штатного психолога, реагували усмішками і казали, що потреби нема.
При тому, ще й матеріалу треба знати багато. Плюс зараз побільшало програм і продуктів у школі, тож знати треба дофіга та більше. І за 5 днів навчання усе не вивчиш.
Також школа дурить людей описом роботи. По їхніх словах тобі треба просто дізнатися, який предмет хоче вивчати людина і записати її на пробний урок. Звучить ніби просто, але справа в тому, що цей пробний урок (далі ПУ) треба продати. А продати означає обробляти постійні заперечення людей. Дуже рідко хтось записується без жодних заперечень. А іноді люди можуть і послати.
Також там є окремий напрямок, який типу працює з «теплою базою людей». Суть в тому, що у школи є окрема платформа (джаст клас), де діти реєструються для виконання ДЗ і при реєстрації вказують номер батьків. Ось це і є тепла база))) Тобто школярики, які виконують дз, є потенційно зацікавленими клієнтами))) А батьки часто взагалі не в курсі хто ми, і звідки ми, і чому телефонуємо. Єдиний плюс на так званому «теплому» напрямку, це те що не треба брехати людям звідки у нас їх номер. Але якщо потрапляєш на дітей, то вони або морозяться в кращому випадку, або можуть послати.
Робота на посаді тренера, так зване «підвищення». Зарплата людини, яка навчає інших менеджерів новачків роботі у мене складала ставку + бонуси. Ставка 9 тисяч і бонус максимум 2 тисячі. В перші 2 місяці роботи зп була 9000 і 10000 тисяч. Ви можете собі уявити, щоб людина, яку підвищили, заробляла всього на тисячу-дві більше, ніж працівник нижчої ланки? Отож і я ні. Тобто при підвищення заробляєш стільки само як уже досвідчений менеджер на холодній базі))) Це просто сміх. Потім зп підняли ще на 2 тисячі, а далі поставили планку до 19 тисяч (ставка 10 000 і бонуси), але перепон побільшало. Почали спеціально занижувати показники і рахувати зп так, щоб ми отримували менше. На питання мої і колег, чому такі занижені показники, нам сцяли у вуха тим, що: «Ми все рахуємо, як раніше.» Ну ви розумієте, що отримати 19 тисяч це нереально. Я не розумію, що заважає людям сказати, що зп ми підвищувати не будемо, тож працюємо поки так. Нащо годувати людей марними обіцянками? Хоча відповідь очевидна: щоб створити ілюзію змін і покращення.Для мене 15 тисяч нормальні гроші і не всюди їх зараз заробиш, але нащо тішити марними сподіваннями на ще вищу зп? При тому, що ти стараєшся і впахуєшся, намагаєшся навчати якісно людей і сидиш з ними розбираєш все підряд.
І коротко про вчителів. Більшість вчителів тут лайдаки і непрфесійні. Я займалася в цій школі англійською та німецькою. Вчителі під потребу взагалі не підлаштовуються та індивідуального підходу тут нема. Вони просто женуть програму по матеріалах платформи як і в школі. Вчителів німецької мені постійно давали російськомовних, при тому, що сама школа заливає про те, що всі викладачі за замовчуванням україномовні. Це ганьбисько, що на 11 рік вйни з рашкою, ніяк не можна відмовитися від мови ворога. Вчителям сказала, щоб комунікували зі мною українською, але матеріали вони мені вислали руснявою)))
Зауважу, що хороші вчителі тут є. Але їх на жаль мізер. Так, можна одразу міняти вчителя після кожного уроку, поки не знайдеш свого. Але поки шукатимеш хорошого вчителя тут, то спутсиш на вітер купу грошей,нервів і часу.
Плюси:
1) колеги — це ті люди, що точно підтримають і допоможуть,
2) графік
Мінуси:
1) дурять ЗП та обов’язками (як новачків, так і вже постійних працівників)
2) керівники не бачать жодних проблем і навіть попри твої аргументи сцють у вуха та обманюють. Ставлять недолугі експерименти, які часом погіршують роботу і не сприймать логічних аргументів.
3) деякі колеги можуть дуже легко похерити твою роботу (рекрутери на співбесідах часто говорять давно не актуальну інформацію та і куратори навчання дезінформують часто людей щодо навчання).
4) обман людей, щодо бази клієнтів
5) керівництво не нагороджує людей, якщо вони зробили якийсь крутий внесок у роботу компанії (наприклад придумали класну систему підрахунку оцінок за розмови або зробили круті навчальні матеріали). В якості нагороди людям рамчку або кружку відправляють))).
Працювати сюди я навряд чи повернуся.
Я пропрацювала вчителем у цій школі 6 місяців і нещодавно прийняла рішення звільнитися. Це було найкраще рішення в моєму житті.
Готові матеріали на платформі не відповідали заявленому рівню, а про підготовку до НМТ я взагалі мовчу – жодного зв’язку з реальним екзаменом. Тому мені доводилося готувати учня за власними матеріалами, щоб у нього був шанс на успіх.
Окремої згадки варті співробітники. Менеджери виявилися безвідповідальними та грубими. Бували випадки, коли вони забували перенести урок, через що я залишалася без заробітку, або ж переносили не того учня.
Заробітна плата була значно нижчою за обіцяну на сайті вакансій. Навіть за повністю заповнений робочий день я не могла заробити обіцяних 18 тисяч гривень. Перевіривши розрахунки, я зрозуміла, що обіцяні 40% від оплати за урок – це лише красиві слова. Наприклад, навіть якщо учень оплачував акційні 50 уроків по 300 гривень, я отримувала лише 90 гривень замість обіцяних, при тому, що 40% — 120.
Постійно виникала плутанина зі статусами уроків. Дотримуючись рекомендацій одного менеджера, я отримувала штраф, а інший менеджер пояснював, що цей статус був помилковим.
З плюсів можу відзначити лише зручний особистий кабінет, де можна переглянути свій розклад і інформацію про учнів.
Дуже мала зп у менеджерів,ставки немає,мало зацікавлених клієнтів,велика текучка працівників,керівники постійно вигадують чим ускладнити роботу і чим зменшити і так мізерну зп. На співбесіді багато що обіцяють,але під час роботи виясняється що все обіцяне-неправда. Робота морально тяжка,бо доводиться вислуховувати невдоволення клієнтів через постійні телефонні наярювання школи. Плюси роботи в тому,що можна підлаштовувати під себе графік роботи;працювати на дому і дуже крутий тім лід Рома.
працювала тут декілька місяців, поваги до викладачів — 0, якщо урок для учня коштує +- 300 грн — викладач отримає 75. програма навчання складена методично неправильно, абсолютна неповага і до учнів, і до співробітників. ніякої стабільності, учні не приходять на пробні, менеджери на прохання викладача не реагує
сильна тікучка кадрів, беруть будь-кого, присутня штафна система
про те, що номери людей, яких вони обдзвонюють і яким впарюють курси вони наврядчи дістають законно, я взагалі мовчу
«а повернена оплата – це сума, з якої була списана вартість 3-х проведених уроків. » та ж вам вище написали, що 3 уроки безкоштовно))ну що це таке???
Виникла та ж сама проблема з поверненням коштів.Повернули на 1000 грн меньше ніж повинні були.Ніяких бонуснів уроків не було.Спочатку навчання була незадоволена.Але менеджер уговорив на зміну викладача, запропонував пробний урокз ним.Це єдиний безкоштовний урок, але не повернули гроши за три урока.Дуже прикро за цій поганий досвід.Ннхай він допоможе іншим.
Пройшла співбесіду. Пройшла навчання. Здала успішно. В перший день роботи мала декілька уточнюючих питань до тімлідера. + стався збій в програмі і мені вибило некоректні задачі. Коли я запитала про це, без розбору питання зразу ну то дзвони. Я кажу то по факту не є моїми задачами впринципі на що отримала відповідь » і шо?». А далі претензії, що не по регламенту проставила задачі(хоча якраз по регламенту» і в хамській манері спілкування. Звичайно працювати з таким тімлідом бажання зникло зовсім. Ніхто зі мною не зв’язався. Закрили доступ і «ушлі по-англійски»
Не дивно, що працівників шукають завжди з таким відношенням.
Мала дуже не приємний досвід спілкування з Вашим HR менеджером Михайлом. Людина без софт скілів зовсім. Сам створив конфліктну ситуацію відносно мого імені, замість того, щоб спілкуватися по темі співпраці підігрівав конфлікт своїми «експертними знаннями».
Якщо на початку розмови я була дуже змотивована розпочати співпрацю, то після спілкування з ним з’явилося дуже велике бажання звернутися до менеджменту і попросити провести тренінг з комунікативних навичок та емоційного інтелекту вашим ейчарам.
Ця організація незаконним шляхом дістає персональні дані людей, цілодобово тероризуючи їх своїм спам дзвінками. Цьому телефонному тероризму, який триває роками, маємо покласти край.
Ми подаємо до суду на цю псевдо школу і будемо стягувати з них моральну шкоду.
Приєднуйтесь
Добрий день!
Нам дуже прикро, що у Вас склалося таке враження про нашу школу. Просимо вибачення і хочемо якнайшвидше допомогти, щоб надалі не було таких неприємних ситуацій.
Будь ласка, підкажіть Ваш номер телефону, ми зафіксуємо, аби Вас більше не турбували дзвінками.
Запевняємо, що додатково проведемо роботу з менеджерами задля виправлення недоліків.
Гарного дня
Вирішив записатись на курси англійської мови в цій школі. За пакет занять заплатив 5849грн + 3 заняття були безкоштовними. На протязі 3х занять змінив трох викладачів, не могли підібрати нормального. Після чого запросив свої кошти назад(вони мають гарантію на повернення коштів), чекав неділю повернення, пообіцяли в середу, в середу звичайно ніхто нічого не відправив, хоча нагадував їм в цей день, пообіцяли в четверг, в четверг ледь добився назад коштів назад(дзвонив та писав по сто разів), мало того що витратив купу нервів та часу, так мені відправили не всю сумму, 4752грн замість 5849грн. Не компетентний персонал, повернули не всі гроші. Не рекомендую цю школу. ЖАХЛИВЕ ВІДНОШЕННЯ ДО КЛІЄНТІВ!!!
Добрий день! Нам дуже прикро, що Ви стикнулись із подібним. Вважаємо описане справді неприпустимим, адже в нашій школі намагаємося знайти підхід до кожного учня і підібрати викладача відповідно до побажань і запиту.
Просимо вибачення та обіцяємо провести додаткову роботу з менеджерами задля виправлення недоліків. Адже наша клієнтська підтримка направлена на вирішення будь-яких проблемних питань та фіксування побажань учнів.
Стосовно затримки коштів – очевидно, на жаль, виникли технічні труднощі в системі, а повернена оплата – це сума, з якої була списана вартість 3-х проведених уроків.
Нам прикро через Ваш неприємний досвід, надалі постараємося виправити недоліки, аби подібні проблеми не повторилися.