Національна мережа аптек «Подорожник» Отзывы о работе в Подорожник, зарплаты
Бизнес-аналитик 1 25 000 грн Зав. аптекой 2 10 000 .. 10 400 грн Зав. кассой 1 10 000 грн Заведующий 2 13 000 грн Заведующий аптекой 2 13 000 .. 37 000 грн Кассир 1 6 500 грн Логист 1 10 000 грн Провизор 8 1 000 .. 17 500 грн Фармацевт 21 3 000 .. 15 000 грн Добавьте зарплату в компании ПодорожникДобавить отзыв о работодателе Подорожник Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Подорожник?
Найгірше те,що ми працівники вибиваємо терміни за власні кошти, пакуємо чек та ліки і відправляємо на головний офіс. Що ви робите з ними, так піклуєтеся про нас, щоб ми не пили протерміноване, я неодноразово приймав, і нічого не сталося, більше тисячі аптек і кожна з них кожного місяця вам відправляє протерміноване, куди ви його складаєте чи де перераховуєте в нові упаковки? Ганьба вам, в такий важкий час так знущатися з працівників, щоб ви, ваші діти і правнуки ліки вживали як їжу, будьте ви прокляті,хто це придумав.
@Гость, а ще не забувайте, що уже в подорожниковських аптеках ставлять лічильники при вході а аптеку для того, аби вирахувати скільки людей зайло в аптеку і скільки вийшло нічого не купивши. І за це ї*@тимуть теж саме вас: чому не змогли переконати клієнта купити хоч щось?