Подорожник

Національна мережа аптек «Подорожник»
Більше 1000 діючих аптек по території України.
Представлені в усіх областях та районних центрах України.

Отзывы о работе в Подорожник, зарплаты

1 7 8 9
  1. 28 сентября 2023

Найгірше те,що ми працівники вибиваємо терміни за власні кошти, пакуємо чек та ліки і відправляємо на головний офіс. Що ви робите з ними, так піклуєтеся про нас, щоб ми не пили протерміноване, я неодноразово приймав, і нічого не сталося, більше тисячі аптек і кожна з них кожного місяця вам відправляє протерміноване, куди ви його складаєте чи де перераховуєте в нові упаковки? Ганьба вам, в такий важкий час так знущатися з працівників, щоб ви, ваші діти і правнуки ліки вживали як їжу, будьте ви прокляті,хто це придумав.

2. 25 сентября 2023

@Гость, а ще не забувайте, що уже в подорожниковських аптеках ставлять лічильники при вході а аптеку для того, аби вирахувати скільки людей зайло в аптеку і скільки вийшло нічого не купивши. І за це ї*@тимуть теж саме вас: чому не змогли переконати клієнта купити хоч щось?

1. 29 марта 2015

мережа орієнтована на вижив усіх соків з працівників. торгівля організована дуже добре, але фармопіка як така відсутня — конвеєр покупців — продав і забув. графік роботи по 13 годин на день — 15 днів на місяць, і це при умові що всі фармацевти присутні. бо коли відпустки чи хвороби — пашеш тижнями( і це по 13 годин) часу на себе, на сімю, на друзів майже нема. зарплата — обіцяють золоті гори, але за умови виконання драконівських планів продаж, їх виконують хіба старожили які болт забили на своє особисте життя. якщо ти просто фармацевт — ти повинен цьомати *опу завідуючому — бо якщо не сподобаєшся йому втратиш половину зарплати. як на мене добре лише керівництву — яке очолило цей потік ліків і грошей.

2. 8 октября 2013

Класна мережа, дуже комфортно та затишно у ній працювати, достатньо привітні керівники, завжди допоможуть із будь-якими запитаннями, хороший рівень зарплат, реально недурять те що обітцяють — те і платять!
    Марія.

Фармацевт 21
3 000 .. 15 000 грн

Добавьте зарплату в компании Подорожник

Добавить отзыв о работодателе Подорожник

Хотите получатьуведомления о новых отзывах о компании Подорожник?